היה לנו הכל...........

(: baby

New member
היה לנו הכל...........

היתה לנו אהבה יפה, היתה לנו אהבה גדולה, אך פתאום הכל השתנה, גיליתי, אני לא אוהבת אותך, אני לא רוצה אותך יותר. לא יכולה להריח את הריח שלך, לא מסוגלת לשמוע את קולך, לא רוצה לראות אותך! וככה בשיחת טלפון קצרה, גמרתי איתך. סתם כך בלי להסביר מדוע ולמה. עכשיו אני מבינה שהיתה זו טעות, הייתי צריכה לעשות זאת ביתר עדינות. אך עכשיו הכל אבוד, כי בין אהבה לשנאה עובר חוט דק. אז רק שתדע שאני לא מצטערת על מה שעשיתי אלא, על הדרך שעשיתי זאת. בייבי

חבל ..

חבל שככה מסיימים קשר של אהבה נכון ,, אהבה נגמרת .. אך לא ההרגשה שיחת טלפון .. ובום זה נגמר . תארי לך שהוא היה עושה לך את אותו דבר ??? נכון בין אהבה לשנאה עובר חוט דק מאוד אבל רק בשביל הקשר שלך ושלו רק בשביל מה שהיה בינך ובינו היית צריכה לעשות את זה בצורה אחרת עם הרבה רגש .. חבל , שככה עשית את זה .. זה לעולם ישאר לך בלב .. וטעית .. נכון ... שבת שלום שרון

ב א ר י

New member
בייבי מאמי....

איך אני לא יודע על כך? את יודעת איך להשיג את מספר הפלא שלי,התקשרי אליי אם את רוצה לדבר אני כאן במרחק שיחה. מאמי אם היה לכם הכל,אז מדוע החלטת להיפרד? במשפט האחרון את צודקת בהחלט :``בין אהבה לשינאה עובר חוט דק`` מקווה אני שידידך לא עבר למצב שהוא שונאך. אך עדיין הייתי רוצה לדבר עימך. דיברנו על ה WELCOME ואת נכנסת בהודעה שכזו?! טוב בכל זאת ברוכה הבאה. בארי

candybox

New member
אחותי,

היה, עבר, נגמר, שתינו יודעות שהוא לא שווה שום מחשבה נוספת, אז לא היית הכי בסדר שבעולם, אף אחד לא מושלם, מי כמוני יודעת, שמחה לשמוע שאת לא מתחרטת על שנעשה, אוהבת אותך (כשאת לא מבריזה לי)

למעלה