ronelalala
New member
היה לי רעיון נפלא!!!!!!! 
שלום, היום בבוקר (11:30 גם כן בוקר
) ישבתי וחשבתי על הרפתקה לחבורתי החדשה ישלציין שאני משהם לראשונה מזה 13 שנות משחק... הפלאטפורמה הבסיסית היא AD&D המהודרה השניה, למרות שאנו משחקים אותה בדרכים שהם מאוד שונות כבר מצורתה המקורית , בכל מקרה לעניין עצמו...
אמממ חשבתי בהתחלה על משהו בסגנון סיפור "מלכת השלג" מכירים? רק על קיץ כי אני שונא את הקיץ (כל כך חם ומגעיל), וככה יצא גם מחאה חברתית זה גם יציק לענת (ידידתי משכבר הימים אשר העונה האהובה עליה היא הקיץ), וגם אני לא אצטייר כגנב ספרותי, למרות שזה דבר שלפי דעתי בן אדם צריך להתגאות בו ולאו דווקא להתבייש בו...
בכל מקרה חשבתי לי שבכל שנות המשחק המרובות שלי מעולם לא שיחקנו דמויות מרושעות... אף פעם לא שיחקנו את הצד האפל... ואז הנץ מחשבה התחיל להתפתח ולגדול בראשי..., וחשבתי.... הממממ מערכה שכזאת עלולה להיות מאוד מעניינת... ואתם בטח חושבים לעצמכם אההה הוא מדבר שטויות יש כבר מערכה שכזאת מה אני צריכ/ה, שעוד איזה שה"ט (שה"מ טירון) יציק לי בהודעה כאורך הגלות על נושאים שנכתבה עליהם מספיק ספרות מקצועית כדי למלא את תאי השירותים הציבוריים באזריאלי... ובכן היו לי מספר רעיונות שהייתי מעוניין לקבל עליהם ביקורת (לא חייבת להיות בונה... אומנם אבל לא דברים כגון וואו איזה רעיון מטומטם... ללא סופרלטיבים, את זה אני יכול לעשות בעצמי יותר טוב מכל דם אחר על פני הגלקסיה). ובכן מה שחשבתי זה ככה יש עולם חציו נקרא החצי המואר וחציו החצי האפל בחצי המואר הכל הולך טוב ויפה ובחצי האפל יש חורף תמידי (העונה האהובה עליי, זאת והאביב כי יש כל כך הרבה ריחות פרחים!!!!!!!!), ואז הם הולכים להרפתקאות אבל, זה מעבר לזה לכל אחד מהן יש מן אג'נדה סודית שכזאת משהו אחר שהם מנסים להשיג והם אמורים לכתוב אותה ולא לספר עליה ואני אצור קונפליקטים ועניינים
))), ועוד רעיון שהיה לי זה לשלב מוטיבים של אר די אנד די... אני לא מתכוון שנלך ונכה אחד את השני עם חתיכות פלסטיק (כי את זה אנחנו כבר עושים בכל מקה ללא שום קשר למשחק), אלא חידות בדואר ומשימות ודברים שכאלה... וזה נראה לי ממש מעניין... אבל חוץ מערפדים ואנשי זאב אני לא מצליח לחשוב על עוד גזעים למשחק... אולי הרפיות לא יודע, אם יש הצעות אני אשמח... וגם אני צריך להלביש את זה על טבלאות, מספרים שלי או שאני אמציא בעצמי... בכל מקרה אם יש לכם עוד רעיונות או דברים כאלה שיכולים *לעזור* לי, אז אני ממש אשמח
))))))
רונאל
שלום, היום בבוקר (11:30 גם כן בוקר