היה לי עצוב היום...

טאKילה

New member
היה לי עצוב היום...

הייתי בהלוויה מאוד עצובה, לא שיש הלוויות שמחות, זו היתה עצובה במיוחד. גבר באמצע החיים יום אחד לוקח חבל קושר קצה חבל לוו ואת הקצה השני כורך סביב צאוורו דוחף כל דבר מתחת רגליו ונתלה אל מותו. גבר שפעם היה לו הכל ופתאום לא היה לו כלום, גבר חייך ביום ובכה בלילה איבד עצמו לדעת השאיר שתי אקסיות ושבעה ילדים קטנים, הגדולות מהילדים בנות 14 (תאומות) והקטן שבהם בן שנתיים. בוקר אחד קם והחליט לקנות חתיכת חבל שתספיק לממש את המחשבה שרבצה ולא הניחה למוחו. בכיתי, בכיתי המון היום בכיתי שאותו אדם נקבר מעבר לגדר רק כי מאס לחיות גבר שהיה חיוך אחד גדול, גבר שהשאיר הרבה כאב לב ושאלה אחת, למה? ערב טוב לכולם.

../images/Emo10.gif

למה? נראה שרק הוא יודע את התשובה... אנחנו שמים מסיכה על הפנים ויוצאים את הרחוב... עצוב לקרוא אותך טאקי, אבל מי אני לעומת ילדיו?

/tapuzforum/images/emo24^1017.gif

למה? לא אוכל לענות.. לעולם לא יודעים מה עבר בראש ומה גרם להחליט שהמוות עדיף על החיים.. מאחלת לך טאקי ולילדיו שתדעו רק בשורות טובות.. יהי זכרו ברוך.. שנפשו תמצא מנוחה.. .. ..

קרוואלה

New member
../images/Emo16.gif....

תהיה מנוחתו עדן.. כניראה שנחת לא היה לו בחיים האלה:((( אדם צריך הרבה כוחות נפש כדי לשלוח יד בנפשו.. אפ פעם לא הבנתי את הקטע של לקבור אדם מחוצ לגדר.. סביר להניח שאדם שמתאבד לא עושה את זה מתוך רצון ב'מת זה שלב שבו כניראה כלו כול הקיצים .... לא מגיע לאדם כזה לפחות במותו לנוח? יהיי זכרו ברוך:((

למעלה