היה לי עכשיו טסט :|

piona bugit

New member
היה לי עכשיו טסט :|

היו לי 2 טעויות... כמעט התחלתי נסיעה בהילוך שני, אבל ישר החלפתי לראשון.. והחניה ברוורס פעם ראשונה יצא לי קרוב מידי.. אז נסעתי שוב קדימה ותיקנתי והיה בסדר. אבל היה רכב מאחורי (שמבחינתי לא היווה סכנה) אז לא עצרתי אבל הבחור שהיה איתי אמר שהייתי צריכה לעצור כי היה חשש להתנגשות :/ אבל נראה לי שאם היה חששש הטסטר היה בולם אותי... לא? מה אתם אומרים?

100vardit

New member
אני אומרת שתחכי לאחה"צ-לתוצאות...

בהצלחה

piona bugit

New member
נראה לי ש... אני פשוט עומדת להתעלף.

חוסר ידיעה הורג אותי.

100vardit

New member
לדעתי יש תקווה.תחזיקי מעמד../images/Emo8.gif

אצלי -עשיתי 4 טסטים-ובארבעתם הבנתי לאחר הטסט שנכשלתי-ולא היה טעם בכלל לחכות לתוצאה.

piona bugit

New member
אולי אני אופטימית מידי...

ובתת מודע שלי אני בעצם יודעת שנשכלתי :/

אממממ

אם עוד לא התחלת את הנסיעה בשני והחלפת לראשון לפני- אין לך מה לדאוג.. האמת שגם אם היית מתחילה בשני לא בטוח שהיו מכשילים על זה מכיוון שרוב הטסטרים יודעים ומתחשבים בלחץ שהתלמיד מצוי בו.. בקשר לחנייה- לא הייתי שם ולכן אינני יכול לתת דיעה בנושא.. והטסטר לא חייב לבלום כדי להכשיל (אותי הכשילו באחד הטסטים על נסיעה לאחור תוך כדי סיכון לפגיעה בקיר.. ככה שתלוי על איזה טסטר נפלת אם יצאת על קשוח יכול להיות שגם עלייך הוא יגיד שהיה סיכון מיותר.. ) אני מקווה שלא היית קרובה מדי בעיני הטסטר.. בואי נקווה לטוב!

piona bugit

New member
זה לא שהתקרבתי

הרכב מאחור נסע קדימה ואני נסעתי אחורה זה אמור להיות מסוכן נדמה לי :/ אבל היה לו מלא מקום לעקוף אותי...

עכשיו הדאגת אותי...

באמת שאני לא רוצה לאכזב.. אבל אם מה שהבנתי מדברייך זה מה שקרה (תוך כדי שהוא נסע קדימה את נסעת אחורה...) אז הסיכויים שלך לא כאלה גבוהים- אני לא יודע למה הטסטר לא בלם אותך במקרה הזה (אולי הוא יבליג על זה בכל זאת (אולי בגלל שהאוטו מאחורה עדיין לא בנסיעה אלא רק מיציאה מחנייה.. באמת שאני לא יודע..) אחרי הכל אם בולמים זה גם אם המכונית שנוסעת היא במרחק די גדול) לדעתי סתם ניסית את הטסטר יותר מדי.. נקווה שהוא יעביר תעדכני!

Complex person

New member
תחכי לאחרה"צ!

אם אם אלו היו הטעויות היחידות, לפי דעתי יש מצב שאת עוברת. ושוב, זה נורא תלוי בטסטר, יש טסטרים שמצפים מושלמות וכאלו שגם אם תנהגי בצורה בננונית הם יעבירו. כמובן שלא בתנאי שאת מסכנת את הציבור, אבל הבנתי שכל העניין שם לא ממש חד משמעי- אז פשוט חכי. בהצלחה.

נצל"ש

מתי נגמרו העיצומים? לאחרונה אני רואה שכולם מקבלים תשובות באותו יום..

בסיבבות ה20 במאי נגמרו

וכבר מה20 במאי בערך היה אפשר לקבל באותו היות תוצאה

למעלה