היה לי עכשיו טסט.

alonn121

New member
היה לי עכשיו טסט.

טסט רביעי. הלך טוב בתכלס, היה קטע בכביש מהיר שהיה לי נתיב כאילו בתן זכות קדימה עצרתי והיה ריק אבל רכבים באו מהצד במהירות מהירה והיה רמזור אז חיכיתי שיהייה להם אדום והוא שאל למה אתה לא נכנס? או איזה נתיב זה ניתי ואמרתי לו שאני מעדיף שהם לא יהיו בתנועה פעם שניה בכביש חדד סטרי נעמדתי על הימין פשוט ואז בפניה שמאלה לקחתי ת'שמאל של הנתיב והוא אמר לי פשוט אתה בחד סטרי תעמוד באמצע חוץ מזה כלום לא היה ברקס ולא נגיעות בהגה המורה היה בטסט. אני מרגיש חרא ואני יודע שנכשלתי לאדע פשוט יודע נדע מחר

adidas88

New member
וואלה אין לי מה לומר

אל תצפה לגדולות זה גם דיי תלוי באופי של הטסטר אם הוא קשוח או לא.... נקווה בשבילך לטוב! בהצלחה!!

מימוזה21

New member
בחד סטרי משמאל למשאל.

מחד סטרי-שמאל מדו סטרי נתיב אחד-מרכז מדו סטרי 2 נתיבים-ימין לחד סטרי-שמאל לדו סטרי נתיב אחד-ימין בקשת רחבה לדו סטרי שני נתיבים-שמאל. אני זוכרת את זה כמו שאומרים ללכת בצבא עם השמאל ימין שמאל...קצת טיפשי אבל ככה אני זוכרת וזה עזר לי בתאוריה ועוזר לי גם עכשיו.

alonn121

New member
לאדע זה באסה

ככה זה בראשון חח בדוק נכשלתי יאללה על הזין נעשה עוד טסט:\

Reii

New member
לא בטוח..

כל עוד הוא לא נגע לך בהגה ולא הביא ברקס , שום דבר לא בטוח. אל תפתח אשליות ואל תגיד שבטוח ניכשלת , תנסה לא לחשוב על זה יותר מידי ותהיה מוכן לכל תשובה. מקווה בשבילך שעברת
בהצלחה!!

Simbbam

New member
הערה לגבי טסטרים ששואלים שאלות

מהניסיון שלי (ויש לי ניסיון של 5 טסטים ברוך השם
), טסטרים לא שואלים תמיד כדי להעיר, או כדי להאיץ בך. לפעמים, והייתי אומר אפילו לא מעט פעמים, הם שואלים כי הם באמת רוצים לדעת מה עובר לך בראש, מה השיקולים שלך. אני חושב שחשוב לטסטר לדעת איך אתה חושב בתור נהג. ולכן, לא צריך להילחץ אלא לענות לו את התשובה המלאה, עם נימוקים משכנעים.

alonn121

New member
סבבה אחי נראה מחר

אבל חפיף אני אומר לכם אני מרגיש חרא עם עצמי ויודע שאין מצב שעברתי.. ד''א אחי גם אני מתופף! בייס דראם על הגז היי הט על הקלאץ! :)

Simbbam

New member
חחחחחחחחחח לגמרי

יוווווו הייתי כל כך לא רגיש עם הדוושות, תמיד הייתי בא אחרי שיעורי תופים, והרגליים שלי היו אגרסיביות נורא חחח. כל האוטו קפץ.

dor119

New member
מקווה שלא תעבור . . .

סליחה על הבוטות אבל אתם התלמידים חייבים להבין שאם בוחן לא רואה את מה שהוא צריך לראות במבחן ,לא יהיה רישיון נקודה . אתה באמת חושב שאם תחכה בצומת ל"יום כיפור" ותסתתר מאחורי האימרה "אני מעדיף שלא תהיה תנועה " תקבל רישיון כי אתה זהיר !! לא , כי אתה לא יודע לנהוג נקודה .אתה צריך לדעת להשתלב , אתה צריך לדעת לאמוד את המרחקים והמהירויות . בוחן לא מצפה שתצא ותשתלב כמו נהג ותיק אבל אם יש לך נתיב השתלבות ויש מרחקים סבירים בין מכוניות נעות ,בוחן בהחלט מצפה שתלמיד יבצע פעולות שיוכיחו שהוא יודע להשתלב . זאת אחת הנקודות החשובות במבחן שהרבה ממכם לא יודעים . אתם בתמימותכם חושבים שאם תחכו בצמתים ליום כיפור ולא תשתלבו כי יש רכב במרחק של 100מ' ממכם ותנהגו במהירות נמוכה אז אתם זהירים !! בדיוק להפך זה המתכון לכישלון ותזכרו את זה טוב טוב ....

למעלה