היה לי מבחן

  • פותח הנושא a25
  • פורסם בתאריך

a25

New member
היה לי מבחן

ביום שישי ואני חייבת לציין שלא היה קל בכלל (עוד לאור העובדה שלא גמרתי את כל החומר שהייתי אמורה לגמור) ועכשיו אני בבעיה יש איזה מבחן שאני רוצה לעשות אבל אני רוצה לקבל הקלה בו מכיוון שהוא מאד מאד ארוך ואין סיכוי שאני אצליח להשאר ממוקדת לאורך כולו הבעיה היא שהם דורשים תעוד רפואי של ההפרעה מאז שאני ילדה וכידוע לפחות לחלק מכם, התיעוד שלי התחיל לפני כשנה וחצי... למישהו יש רעיון יצירתי?
 
תיעוד?

ממני ביקשו את כל התיעוד: גן, בי"ס, תיכון (לא אובחנתי מעולם) וגם תיעוד רפואי רלוונטי אם יש. ודרך אגב אצלי גם עם תוספת זמן של 25% אני בד"כ מרגיש שחסר לי זמן (למרות שהמבחנים הם בד"כ בני 3 שעות) ככה שנראה לי שאצלי הבעיה היא יותר עם ארגון טוב יותר של הזמן.
 

דליה.ד

New member
מה פתאום תיעוד מאז שהיית קטנה???

מאוד מוזר! יש התיישנות על אבחונים שנעשו לפני שלוש שנים, והחומר מילדותך לא רלוונטי לעכשיו! התאמות תקבלי רק נוכח אבחון עדכני מהזמן האחרון!
 

a25

New member
זה מבחן

קצת מיוחד ובגלל זה הם רןצים תעוד לאורך כל כך הרבה זמן
 
לגשת לעורך דין. הדרישה מוגזמת.

שמעתי שדורשים אבחון מעודכן. אבל לדרוש דווקא אבחונים שפג תוקפם זו התנקלות. אגב, את יודעת על מי אני ממליץ...
 
למעלה