היה לי מאוד משעמם

ZolgaR

New member
היה לי מאוד משעמם

כי לא הלכתי לבצפר... אז עשיתי משהו מוזר --->

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אוייייייי גדוללללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!

לילשוש

New member
מה זה ה...

הסמל הזה של החצי לב חצי מגן דוד? או מה שזה לא יהיה? אני רק יודעת שזה אולי קשור לשטן באיזושהיא דרך... תודה לכל העונים.

ZolgaR

New member
אמממ:

הקשר בינו לבין השטן רחוק... יש את הסמל של הכוכב ההפוך שזה סמל השטן (וגם לא בטוח) הסמל ששמתי זה הסמל של להקת HIM, בסמל יש שילוב של ההכוכב ההפוך (שנאה, מוות) ושילוב של לב (אהבה, חיים)...

sweet 666

New member
הימ..כמובן,

ובכלל..הפנטגרמ..(נא לעצור כאן ולא לקרוא משום שזה סתם זיוני שכל של אחת מושפעת מ"צופן דה וינצ'י"...) עם השנים הפך הפנטאגרמ(כוכב מחומש) לסמל הערצת השטן, אך המקור הוא בעת העתיקה שהסמל נחשב לסמל השלמות הנשית אלצ שבטים שהאריצו את דמות האישה- אם הטבע... האלה הקדושה.. הקיצר, הכנייס שנאה את עובדי האלילים(כי הכנסיה שובניסטית ומסריחה, עם כל הכבוד) ועשתה שטיפת מוח ועם הזמן הסמל התחיל להתקשר לא למשהו אלוהי, נשי וקדוש, אלה לשטני ורע. ואני משועממת נורא. בואו ניקנה בי-רה. נישתה את כו-לה. נכה את שו-לה, ונברח לרמ-ללה. ...או שלא.

זה לא הגרסא היחידה

יש גם את הגרסא שבאפומת' נראה פחות או יותר כמו התיאור של פאן/סאטיר שנחשב לשטן ובלה בלה בלה כולנו מכירים את הפאנטגרם הפוך עם ראש עז שזהו ראשו של באפומת'. השטן היהודי יותר שווה, השטן היהודי רוצח את המשיח הראשון.

Green mnm

New member
א-הא. ../images/Emo139.gif

אני מבינה שההשראה העיקרית שלך נבעה משתיי סדרות שונות, הנקראות VIVA LA BAM ו- CKY. האם אינלזתי את יצירתך כנכון?

למעלה