היה לי יום דפוק, נא להקשיב..

sivani

New member
היה לי יום דפוק, נא להקשיב..

אני צריכה להוציא את זה איפשהו ופה נראה לי מקום מאוד מתאים כי אתם כאלה חמודודים
טוב אז עמדתי בתור לקפיטריה כי ממש התחשק לי שוקו וידעתי לצערי שהוא עובד שם דווקא היום כחלק מהציון שלו באחד המקצועות אז הוא עמד בכניסה איפה שהתור וכל פעם הכניס כמה אז הוא מכניס 7ת אחרי כמה דקות הוא מכניס 2 ועוצר דווקא עלי. אז נשארתי בחוץ וסיננתי כזה "you´re mean" אז הוא שמע את זה, והוא אומר לי"yeah,that keeps me busy" ואח"כ הוא סתם הרכין את הראש ולא יודעת הסתכל על דברים אחרים אבל הוא הסתכל עלי בהסטוריה זה כל כך לא פייר! הוא סתם ביץ´ אלי, שונאת אותו...

FriendlyFriend

New member
טוף!

קודם את יכולה לספר רכילויות עליו.......... שני, את יכולה צחוק עליו(לא בצורה של *גיגל גיגל* בצורה יותר "די, אתה כזה מפגר") שלישי,שימי לו רגל במסדרונות או שפשוט תקללי אותו בעברית :) חחחחח האחרון היה סתם בצחוק

sivani

New member
חחח הייתי מאוד קרובה לשלישי

חחחחח אני לא אספר עליו רכילויות אני לא ביץ´ כמו אשלי (את מכירה את הסיפור אז את יודעת על מה ומי אני מדברת...) השני נראה לי מעולה, אבל את זה אני עושה גם ככה
והיום הוא שב חזר לגופיות-בלי-שרוולים-שכתוב-עליהם-champion.. די איזה גוף יש לבנאדם הזה, איזה זרועות (בגלל זה חברות שלי צוחקות עלי כל הזמן...ממש חברות,הולכות היום לסרט ואפילו לא הזמינו אותי...) טוב הוצאתי את כל העצבים שלי על ההודעה הזאת

FriendlyFriend

New member
זה מזל רע בשבילך??????!!!!!!!

זה ממש לא..............לפחות יחסית אליי זה כלום.....

sivani

New member
קה אני יודעת סיפרת לי...

עזבי את המישל הזאת והחבר שלה, הם בכלל לא שווים שתריבי איתם! וחוץ מזה, קה, זה מזל רע, ה (לא משנה, אסור לקלל) יודע שאני רוצה אותו,בטירוף, והוא לא ממש מראה שאכפת לו..אבל הוא מסתכל עלי..אפשר לחשוב שהוא לא עשה את זה גם קודם...)

FriendlyFriend

New member
זה לא הם.........

בכלל-אוי! הנה הטלפון צילצל!*לב פועם במהירות* חחח אוף..........לא היא...) תתקשרי כבר תתקשרי! אם היא עכשיו בחוץ איתם, אני רצינית שאני יצעק עליה, ומה שאמרתי ממקודם-בכלל קרו היום המון דברים מאוד לא טובים

sivani

New member
שיר,כמו שאמרתי,

לא שווה לך לריב עם אנשים על הדברים האלו

למעלה