היה לי טסט היום..

coolk12

New member
היה לי טסט היום..

חזרתי מטסט לא מזמן בקיצר הטסטרית לא אמרה לי לעשות חניות... האם זה אומר משהו רע? ודווקא לסוע מחוץ לעיר היא כן אמרה לי .. ולפני שנסעתי מחוץ לעיר היה לי איזה מקרה אחד עם זקנה שבאה לעבור במעבר חציה והיא עמדה איזה צעד לפני המעבר חציה והמשכתי ליסוע והיא שאלה למה לא עצרת? אז אמרתי כי היא הייתה רחוקה מהכביש.. היא לא אמרה כלום והמשכתי ליסוע מחוץ לעיר בכל מקרה אם זה שהיא לא אמרה לי לחנות זה אומר משהו רע? ומתי אני צריך בערך לקבל תשובה במענה הקולי? ומה המספר ? תודה מראש!

coolk12

New member
אה כן וזה היה טסט ראשון :)

אה כן וזה היה טסט ראשון וחוץ מהמקרה עם הזקנה כל הטסט הלך חלק לא שמה לי ברקס לא נגעה בהגה לא כלום..

talush2005

New member
המממ ממה שאני יודעת

ושמעתי מהרבה חברות שלי שלא עשו להם חנייה וגם המורה שלי ארמ לי שגם אם עושים חנייה לא מכשילים על זה אז בגלל זה כבר כמעט לא עושים אבל הבנתי שמורים אחרים ובמשרדי רישוי שונים משלי אמרו אחרת וששם כן עושים קבוע חנייה אז זה גם תלוי איפה עשית..בכל מקרה זה לא בהכרח אומר משהו אלא אם כן אצלכם במשרד רישוי שמעת שאצל כולם היה חנייה,אצלינו בכל אופן זה לא אומר כלום ולרוב אין בקשר לזקנה,אין לי מושג אם מכשילים על זה לא שמעתי על מקרה כזה ואני לא ממש מבינה.... דבר שני יש לך גם את האינטרנט וגם את המענה הקולי לבדוק תוצאות של טסטים - שניהם אם הם מתעדכנים (היו ימים שלא =/ ממה ששמעתי ) ...אז בשעות אחה"צ 5 6 ככה...משהו כזה לדעתי אבל הבנתי שהטלפון מתעדכן לפניי האינטרנט -שוב מחברות אני יודעת עוד לא היה לי טסט אני לא יודעת בוודאות. האינטרנט- (למקרה שאתה לא מכיר) - http://www.mot.gov.il/MivhanNehigaWeb/ והמענה הקולי שהטלפון שלו 035024000 שיהיה בהצלחה ותחזור לעדכן :)

talush2005

New member
בבקשה- אה ושכחתי להגיד שבמענה הקולי

תלחץ 4 שאתה מצלצל אבל אתה כבר תראה לבד.....

coolk12

New member
חח כן שמתי לב :)

חח כן שמתי לב :) תודה שוב.. אין נתונים במערכת חח אגב אני לא ממש זוכר את תאריך התאוריה שלי אבל אני חושב שהצלחתי להשיג אותו איכשהו.. מקווה מאוד שבאמת החניה לא אומר כלום וגם הזקנה לא... תודה רבה על הכל ואני אעדכן שיהיה תשובה

talush2005

New member
בכיף :) אה ואתה תמיד יכול

לשאול את המורה שלך באיזה תאריך עברת תיאוריה , כי זה כתוב על הטופס הירוק :)

Nicolush

New member
לא רוצה לבאס אבל לא נשמע טוב

הולך רגל עומד כמו הולך רגל הולך זה מתן זכות קדימה להולך רגל במעבר חציה כמובן ככה שתקווה לטוב ....

coolk12

New member
נכשלתיי :( :(

רק בגלל ההולכת הרגל הזאתי יוו זה היה עוד איזה 7 דק' לפני הסוף יו איזה מבאס :(

lsd600

New member
אין מצב..........!

היו לך עוד טעויות, תבדקי בטופס!! היא לא יכולה להכשיל אותך רק בגלל שלא נתת לה לעבור, ועוד היא הייתה רחוקה! תראי מה כתוב בטופס...בטוח עשית עוד טעויות!!!!!

coolk12

New member
אני בן, זה רק זה!!!

רק זה, המורה לנהיגה שלי אמר לי שלא התייחסתי להולך רגל... :( יותר מזה לא כתוב כלום

Nicolush

New member
למה אין מצב בדיוק ?

הולך רגל עומד או מתקרב למעבר חציה במרחק של 10 שניות סיבה מספיק מוצד'ת לעצור נקודה ומכשילים על זה המון וזה הכי מבאס אפילו שלא היית מפריעלו מי יודע מה בכללי עם אתה לא נותן לו לעבור ולא נותן מתן זכות קדימה להולך רגל 99.9 אחוז הלך לך הטסט אפילו שלא הייתה נגיעה בהגה ולא היה ברק סולכן הרבה לא מבינים למה לעזאזל הם נכשלים כי לפעמים לא מעירים על זה אפילו זהו זה הכל

lsd600

New member
אתם לא מבינים משהו!!

אתם חושבים כמו רובוט. בנאדם שנוהג כל הטסט ברמה גבוהה מאוד ומציג יכולות מרשימות, פעם אחת כזו לא תגרום לו להיכשל! והולכת רגל עוד הייתה רחוקה! הבוחן אומנם לא כתב עוד טעויות אבל כנראה שהנבחנת הזו לא הייתה עם מלא ביטחון ולא הציגה נהיגה משכנעת!

coolk12

New member
אז..

אז אתה רוצה להגיד לי שגם אם לא היה לי את המקרה עם זה היא הייתה מכשילה אותי על כלום ? בלי הערות? היא גם אמרה לי בטסט : "למה לא עצרת לה?"

lsd600

New member
לא יודע ולא יעזור עכשיו להתווכח...

אם היא חושבת שאת רועדת כל הטסט ומסתכלת עליה לפני כל פנייה וחוששת לעשות כל מיני דברים בנהיגה ומתלבטת יותר מדי (אפילו שלא עשית טעויות) היא יכולה להכשיל ולסמן X איפה שבא לה, כל זה רק לטובתך...

למעלה