היה לי טסט היום...

מימוזה21

New member
היה לי טסט היום...

לפי דעתי הלך לי מעולה לא היה לי חניה. קבלו מהתחלה:בשעה 10:00 היה לי שיעור ו20 דק' נהגתי בלי "ל" המורה שלי שכח לשים..רק אחרי שהוא אמר לי לחנות בצד אז הוא באמת שם לב שלא היה...מזל שלא הייתה משטרה. נהגתי משעה 10:00 עד 10:30 ואז אח"כ התלמידה ה2 שהיא נהגה עד 11:00 הכוונה כל אחד שיעור חצי שעה. בקיצר הגענו למשרד הרישוי והיו שם חוץ מאיתנו עוד 4 מכוניות של "ל" ומשאית כולם טסט! שזה אומר 10 טסטים יצאו היום! כי בכל מכונית ישבו 2 תלמידים. יש כאן עוד כאלו שעשו טסט היום?הכוונה שיצאו ממשרד הרישוי בב"ש בשעה 11:00 ואיך שראינו את הטסטרים התחלנו לנחש מי יבוא אלינו...בקיצר אני הייתי שניה זאתי שלפני נהגה סבבה חוץ מ2 ההערות(טסט 3 שלישי) שהיא צריכה לנסוע על 60 ולהתרחק ממכונית אחרת שחונה והדלת הייתה פתוחה. אחרי רבע שעה(זה כבר חשבתי שהטסטר שכח אותי)התחלפנו ונהגתי לפי דעתי פשוט מעולה! הפעם לא רעדתי והייתי בהחלט מרוכזת. רק צריך לחכות לתוצאות.

peeer

New member
בהצלחה

מקווה שעברת ומקווה להרגשה כזאת גם אחרי הטסט שלי...

מימוזה21

New member
גם אם היה חניה

הייתי עוברת. כל שיעור שהיה לי ואפילו לפני הטסט תירגלתי חניה ועשיתי ממש טוב...

popapipu

New member
וואי איזה כיף!! מזל טוב נשמה!!!

איך זה יכול להיות שלא הייתה לך חניה...? אז פשוט באמצע הכביש עצרתם?

מימוזה21

New member
אין לי מושג למה לא היה לי חניה.

נראה לי הטסטר רק רצה לסיים את הטסט וללכת הביתה. גם לזאתי שהייתה לפני הוא לא ביקש ממנה חניה.

popapipu

New member
חח גם לי היה היום

טסט פנימי, והייתה חניה שלא ממש מסכנה- פשוט לפנות ימינה ולחנות, הוא לא ביקש חניה ברוורס או משהו כזה... עברתי
עם "הערה עצבנית" כמו שהמורה שלי אמר לי...

למעלה