היה לי טסט היום

abcdcba

New member
היה לי טסט היום

אם הוא לא העיר לי, לא נגע בהגה, לא תקע ברקס, אבל לא עשה לי חנייה והטסט היה ממש קצר (רבע שעה מקסימום) אז בטוח עברתי?

למה להגיד סתם?

זה ממש לא בטוח שנכשלת. גם לי היה טסט שארך רבע שעה ולא הייתה לי חניה. אני נכשלתי כי לא נהגתי טוב (אבל עברתי לפני חודש טסט שלישי:] ), וידיד שלי שהיה איתי, גם לו היה רבע שעה טסט ובלי חניה..אבל הוא עבר. למרות שכביכול הכל נראה בסדר, יש לפעמים דברים שלא שמים אליהם לב... דברים שהטסטר לא מצא לנכון להעיר לך עליהם או לגעת בהגה או משהו כזה, אבל הוא כן ירשום אותם בטופס.. אם אתה לא זוכר שהיה משהו חריג זה כבר טוב. תחכה פשוט למחר.. בהצלחה!!! :]

costaet

New member
בציוניות כן..?

כמובן שלא 100% נכשל :) זה היה בציניות, אבל אי אפשר לדעת אם הוא עבר.

לי

היה טסט מאוד קצר (בערך 10 דקות) הוא לא נגע ולא העיר והייתי בטוח שעברתי, ועברתי. בקיצור אי אפשר לדעת כלום. בהצלחה

16תומר

New member
יש מצב שכן

בד"כ עושים חניה אבל לא תמיד המקרים שבהם לא עושים חניה זה או בגלל שנכשלו או כי לא בא לו לעשות חניה והוא ממהר הבייתה או לעוד טסט.

abcdcba

New member
עברתי!! ../images/Emo13.gif

תודה לכל אלה שתמכו בי.. ולא תודה להרבה אנשים אחרים, ולמנהלים, שגרמו לשהותי בפורום להיות לא רצוייה..

16תומר

New member
מזל"ט

סע בזהירות!

costaet

New member
מזל טוב

אף אחד לא רצה לגרום לך להרגיש לא רצויה. פשוט שאלת שאלה, וענו לך בהתאם.

Krishi

New member
מזל טוב

ואני לא רואה תגובה פה של המנהלים.. אבל חפיף...

KODARI

New member
תשובה בשבילך

זה שהטסטר לא נגע בכלום זה 80% הצלחה ולי היה טסט לא יותר מ8 דקות ללא חניה ועברתי ללא הגזמות טסט ראשון. ומזל טוב בשבילך. ודרך אגב הלוואי על כולם הטסטר שלי ששר שירים באמצע הנסיעה ודיבר איתי וצחק איתי כמו חבר. אבל היה מגיע לי לעבור כי נהגתי ממש פצצה.

למעלה