היה לי חצלול^^

l קורי l

New member
היה לי חצלול^^

זה היה ממש מגניב וכיף
! יש רק בעיה אחת, שכחתי אותו
טוב את ההתחלה אני זוכרת, יצאתי מהמקלחת בשעת בוקר והרהרתי בחלומות שחלמתי בימים האחרונים(חלמתי אותם גם במציאות). מצאתי 2 קשרים בינהם והחלטתי שזה קשר מספיק רציני כדי שיקרא עוגן. נורא שמחתי שיש לי עוגן, כי כך אני אוכל לחצלל בקלות. נכנסתי לחדר של ההורים שלי וחברים שלי ישבו עם המיטה וצפו בטלוויזיה או משהו(אני זוכרת רק חברה אחת מכולם). איכשהו זה היה קשור לעוגן הראשון שלי(אני לא אומר מהו כי שכחתי גם את זה
וגם את השני! אני כעת חסרת עוגנים
וגם את החלומות אני כבר לא זוכרת
). דבר ראשון זה שיעשע אותי, דבר שני חיפשתי שעון. משהו בסצנה הזו היה.. מוזר. הסתכלתי על השעון והוא תקתק כרגיל, ואז עצר, ואז זז ממש מהר ואז זז לאט. נורא התרגשתי, ובכל זאת רציתי לוודא, אז פקדתי על השעון לזוז מהר, והוא זז מהר!(אפילו לא שמתי לב שאין בחדר של ההורים שלי שעון קיר, זימנתי אותו כנראה, כי הוא לא היה כשנכנסתי לחדר..) זה היה ממש כיף. הדבר הראשון שעשיתי זה פקודה קולית להגברת הצלילות, ואחר כך פקודה קולית שיהיה חלום ארוך^^. הצלילות באמת עלתה הכל היה הרבה יותר חד פתאום! ואורך.. אני לא זוכרת
ירדתי מהר למטה וראיתי את אמא שלי במטבח, צעקתי לה שאני חולמת, והיא לא ממש הגיבה. החלטתי לא לבזבז את זה עליה והלכתי למקום אחר, ועשיתי דברים, רק שאני לא זוכרת אותם!!
לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר לאפייר טוב בעצם זה כן פייר ומגיע לי. כה יעשה לאדם שלא כותב יומן חלומות
אבל היה לי חצלול
ה-3 שלי
, כלומר אלא אם כן היו לי עוד ושכחתי אותם..
לחצלל זה כיף

amirco2005

New member
כל הכבוד! (-:

כל הכבוד על החלום הצלול... לא נורא שאת לא זוכרת את הכל. זה קטע של אימון, לא?

מזל טוב!

אם תכתבי יומן חלומות את תצליחי גם לזכור אותם :) ד"א זה מזכיר לי שהיה חצלול אבל לא זכרתי אותו עד שהיבטתי במדבקה מבריקה שמעוותת, ואז נזכרתי בחצלול שלי שבו גם היבטתי במראה

silverhawk

New member
../images/Emo6.gif

סליחה, אבל זה ממש שיעשע אותי! בכל מקרה, כן, יומן חלומות, לכי על זה.

למעלה