היה לי חלום........

אהוד_

New member
היה לי חלום........

השיר של שרית חדד, ראיתי את האירווזיון דרך האינטרנט והראו את רובו בגרסת הוידאו קליפ... היא זכתה מקום 12......

בוסון

New member
אוהד , בהמשך לחלום...

בחלום היה חלון שטוף אור ? ואתה עמדת מנסה לזכור ? לא נתת לעצמך לעצום את העיניים ? שתי דרכים הובילו אל האור....

בוסון

New member
נכון ולדעתי...

השיר היה אחלה וגם השיר השני שלה משנת 92 התקווה.

קימי

New member
נכון היא שרה טוב וגם השירים היו יפי

יפים חבל שהיא לא ממשיכה לשיר , חוץ מבהצגות באידיש

מה עם שערוריית 14 השניות?

או שזה היה 17 שניות כבר אני לא זוכר..... כאילו מה ענת עצמון חשבה לעצמה: השיר של דפנה דקל היה ארוך ורק בגלל זה שהיא תסע:)???? אני זוכר שלא הפסיקו לדבר על זה..... מעניין אם הן עד היום צ´ילבות! ואגב....לשתיהן קריירת סלבריטאיות מהזן הנוסטלגי-חמצמץ בטלוויזיה: סיטי טאאור לצד דודידו!

בוסון

New member
נכון אבל.....

17 שניות בשירים מסוג זה הם הרבה !!!! תנסו לרגע לשתוק 17 שניות ותראו שזה הרבה מאוד זמן ואחרי שבן אדם כ"כ עובד על שיר ומשקיע בכל מה שמסביב הוא בטח ובטח שרוצה לזכות בעיקר אם הוא מגיע למקום שני !!! דפנה לא הייתה בסדר וענת צדקה !!! לענת גם היה שיר הרבה יותר טוב מאשר לדפנה אבל בדבר אחד דפנה צדקה " זה רק ספורט "

Yaniv-DC

New member
אם אני לא טועה, בארבע שניות.

שזה בהחלט משהו שלא קשה להוריד, לעומת 17 שניות. עצמון אמרה בזמנו "גם אני רציתי להוסיף חצי דקה של סולו סקסופון, אז מה? זה יוצא ארוך ובניגוד לתקנון". אני אישית רציתי שהיא תזכה, ואני באמת ובתמים חושב שזה רק ספורט הוא אחד השירים הפחות ראויים של ישראל, ומיקומו הגבוה יחסית לא ברור.

Asaf S

New member
זה רק ספורט

זה שיר מדהים !!!!!! אני לא יודע למה כולכם יורדים עליו !! את של ענת עצמון ממש ממש ממש לא אהבתי !!! לפי דעתי הגיע לרק פורט הרבה יותר ממקום שישי !

איליה.

New member
זה רק ספורט - ראוי ועוד איך ראוי!

שיר יפה וקטצ´י. "התקווה" - השיר הוא בסדר, אבל הוא קצת משעמם, ובטוח לא מגיע לקרסוליים של "זה רק ספורט". התוצאה ב-1992 היתה צריכה להיות: 1. איטליה - מדהים, פשוט אגדה. אחת היצירות המופלאות ששלחה איטליה לאירוויזיון, כמו השיר שלהם מ-1991. 2. ישראל. 3. אירלנד - רק בגלל המלים.

אהוד_

New member
זודיאק היה צריך לזכות!!!

ואז היינו מקום שני או שלישי באירוויזיון ההוא

בוסון

New member
צחוק צחוק אבל....

אבל גם השיר של עירית ענבי - " השד הקטן שלי " היה ממש לא רע !!!! אם אתם לא זוכרים ניתן להאזין לו באתר של הקדם אירוויזיון. ממולץ.

אחד השירים הכי יפים ששמעתי איי פעם

אין מילים - אני לא בטוח שהיינו עושים איתו יותר משישי אבל שישי היה לנו...

עירית ענבי-איפה היא אז ואיפה היום..

מגלגלת לוטו ושרה באיזה צוות הוואי ובידור של איזה בר.. ממש עצוב הפסדנו את הזמרות היפות ועם קול מדהים... ממש חבל..

בוסון

New member
עירית ענבי הייתה...

חברה בלהקת " קסם" מקדם 83 ששרו את השיר " בל " או " האגדה על בל " עם ירון חדד וגם זה שיר בכלל לא רע ולדעתי זכה מקום שלישי או רביעי באותה שנה. לאחרונה התמודדה עירית על תפקידה של לייזה דוליטול במחזמר גברתי הנאווה אך....לא קבלה את התפקיד.

TheShis

New member
נכון!

באמת שיר מוצלח, קליט וחביב. עירית ענבי הייתה כוסית להפליא באותה תקופה, לעומת ההתבזות המתמשכת שלה כיום. גם למירי אלוני (השרמוטה של הסרסור המפחיד הזה שהיה ב"אולפן שישי") היה שיר חביב בזמנו - "כמו האמונה". איך היא התדרדרה מאז (שלא לדבר עד כמה גדל לה התחת). :) אבל אחד השירים היותר מוצלחים שזכורים לי הוא "עולם" של אופירה יוספי מ-91. זה פשוט שיר של "הליכה לחופה של חתן וכלה" (כי כבר נמאס מ-"טו טה רקונטרה"!!!). :)

למעלה