היה לי חלום

היה לי חלום ../images/Emo1.gif

לפני שבוע - שיש מחלמה - משהו בסגנון פרל הרבור - ובית חולים מפוצץ באנשים. אבל לא תיארתי לעצמי שהוא באמת יתגשם.

צריך לנער אותם ../images/Emo46.gif

לפי הצילומים בטלויזיה שמראים כמה הם שמחים ושרים ברחובות - הכל נראה להם כמו משחק טלויזיה - הם לא חיים במציאות - הם לא מבינים מה זה מוות. מה עובר להם בראש? אין להם אף נקיפות מצפון? מאיזה חומר הם עשויים?

DJNYC

New member
הראו תמונות של החגיגות

בטלוויזיות בטיימס סקוואר. זה היה מזעזע, כל העיר בהלם, אנשים בוכים ברחובות, והם חוגגים להם על מסכי הטלוויזיה...

**Blue-Lagoon**

New member
זה מזעזע

זה אפילו לא המלחמה שלהם... אני בחיים לא אשכח את הרגע ששמעתי על זה, היה נורא. אבא של חברה שלי עובד בבית הלבן, היא היתה בפניקה. מפחיד. בטח שם עוד יותר מזעזע...

הכריש...

New member
את צודקת לחלוטין.....

אין מה לעשות רק מלחמה איתם תפתור הכל... בינתיים הם מחסלים אותנו.

לי לא היה חלום אבל..

אבל כמו החלום שלך,מורן,רק בסופשבוע שעבר,הערב שבת,צפיתי עם חברה שלי בסרט "פרל הארבור" על התקפת הפתע היפנית נגד בסיס חיל הים האמריקאי בהוואי...להזכירך,נהרגו שם קרוב ל 2500 חיילים ואזרחים אמריקאים חפים מפשע במתקפה אווירית שנמשכה במשך 3 שעות בערך..היום ככל הנראה נהרגו הייתי אומר קרוב ל +10,000 אמריקנים בניו יורק ובוושינגטון די.סי..הם נהרגו במתקפה שלקחה קרוב לחצי שעה..אני מזועזע..חזון אחרית הימים היגיע!קאטאסטרופה טוטאלית!!..כמו תסריט הלקוח מסרט איימה...הסביבה של בנייני התאומים נראית כמו אחרי הפצצה גרעינית...בשביל מה!?!?!?למה!?!?

maya maya maya

New member
גם לי קרה משהו דומה...

באותו יום שמגדלי התאומים קרסו , היה לי שיעור היסטוריה בביה"ס והמורה שלנו הסבירה לנו על מלחמת העולם הראשונה ושהיא פרצה בגלל שרצחו מישהו. (בגלל דבר נורא קטן...) אז היא התחילה לדבר על כך שאם יקרה משהו כזה "קטן" אצלנו ... אז יכולה לפרוץ מלחמת עולם שלישית... כי ארה"ב , צרפת , בריטניה ואנחנו (ועוד מדינות) נגד הערבים וערב הסעודית , עירק , אירן , אפגניסטן ועוד ועוד נגדנו , אז המצב הזה יכול לגרום למלחמת עולם שלישית... כשחזרתי הביתה ושמעתי את החדשות ממש נבהלתי! כי כל מה שהיא הסבירה לנו באותו שיעור היה בדיוק מה שאמרו בחדשות...

moya

New member
אני חולקת על דברי המורה שלך..

לא בטוחה שהצרפתים מתנגדים כ"כ לערבים. כך זה נראה לפי הפוליטיקה וכך גם ברחוב הצרפתי.

Yaniv-DC

New member
לצערי, מויה צודקת

שגריר צרפת בישראל כבר אמר הערב כי לא ניתן להשוות בין הטרור בישראל למה שקרה בארה"ב. בקיצור, נתן לגיטימציה מחודשת לטרור הפלשתינאי.

moya

New member
גם ברחובות פריז לדוגמא..

רואים את המסולמים מפגינים ופורשים את שטיח התפילה שלהם באמצע הרחוב. אירופה ככלל מלאה בערבים, חלקם פליטים מהשטחים בישראל. פשוט פחד.

למעלה