היה לי חלום צלול!!!!

gggssshhh

New member
היה לי חלום צלול!!!!

אתמול בלילה.. ז"א היום בבוקר זה קרה... פשוט אתמול היה לי יום כזה הזוי מבחינת שינה - ישנתי אחה"צ, התעוררתי, נרדמתי, התעוררתי... בסוף יצא שישנתי שש שעות בערב (נטו, בלי כל ההתעוררויות וההסתובבויות), ובסביבות שתיים חזרתי שוב לישון... התעוררתי בשבע בבוקר כשאני אומרת "יוו חלמתי חלום צלול... איזה קטע...." וחזרתי לישון.. ואז התעוררתי בסביבות עשר, כאילו הכל רגיל, בקושי זכרתי בכלל שחלמתי משהו בלילה, ואז פתאום זה בא לי בבום "חלמתי חלום צלול!!!!! לרשום לרשום לרשום..." אבל זה היה די מבאס... בכלל לא ציפיתי שזה יבוא כל כך מהר, ז"א חצי שנה לא הקדשתי ליומן חלומות (חצי שנה לא טרחתי לרשום את החלומות שלי או אפילו לנסות להיזכר בהם, זכרתי רק קטעים קצרים, כמו בד"כ) - רק אתמול חזרתי לפורום הזה אחרי הרבה זמן והגעתי למסקנה שאני רוצה לחזור ולנסות שוב, אז תכננתי קודם כל לפחות שבוע לרשום ביומן ולהגביר את הזיכרון ולעשות בדיקות מציאות ובטח אחרי זה יבואו החצלולים... מסתבר שלא! כבר אתמול בלילה חלמתי חלום צלול (באמצעות בדיקת שעון היד, הבדיקה שאני תמיד עושה כשקורים לי דברים הזויים). בקיצור, למזלי אני באופן טבעי זוכרת טוב את החלומות שלי אז זכרתי דווקא הרבה מהחלום הזה אבל יכולתי לזכור יותר אם רק הייתי עושה יומן.... אבל סבבה, זה לא היה חלום עם רמת צלילות כל כך גבוהה, לא שלטתי לגמרי במה שעשיתי - ניסיתי לעוף והייתי צריכה להיאבק המון כדי להישאר מטר מעל האדמה, או למשל רציתי להפוך את האצבע שלי לפנס-לייזר והייתי ממש צריכה להתאמץ כדי שתופיע נקודת לייזר על הרצפה... כל הזמן הזכרתי לעצמי "זה חלום, אפשר לעשות הכל!" - אבל לא הבנתי באמת עד כמה אפשר לעשות הכל.. רק כשאני מתעוררת אני אומרת לעצמי "וואייי... יכולתי הרבה יותר... למה הייתי כל כך מוגבלת? זה חלום..." אבל סבבה, לדעתי ברגע שאני אגביר את זיכרון החלומות שלי אני אצליח להגיע למצב של לנסות את הטכניקות של הגברת צלילות וכו'. זאת לא פעם ראשונה שאני חולמת צלול, ובאמת החלומות האלה משתפרים מפעם לפעם... איזה כיף!!!!!! :):):)

silverhawk

New member
אח, הלוואי עלי לישון 6 שעות בערב...

נו, אז מה המסקנות שלנו? 1. כניסה לפורום מביאה חלומות צלולים.
2. יומן חלומות תמיד יכול לשפר. 3. בדיקות מציאות והשיטות להגברת הצלילות! בהחלט היו יכולות לסייע לך. 4. כניסה לפורום מביאה חלומות צלולים! מזל טוב, נשמע כמו אחלה חצלול. :)

SubSonicMadness

New member
כניסה לפורום באמת מביאה חצלולים.

צחוק צחוק אבל זה כנראה פסיכוסומטי, שאתה כל כך רוצה את זה ומתרגש מזה, שבשבוע-שבועיים אם לא יום-יומיים הראשונים יהיה לך איזה DILDILON-קטון שבדרך כלל יעיר אותך דיי מהר וישאיר אותך עם טעם של עוד... לא פעם ולא פעמיים ראיתי\שמעתי את זה קורה

silverhawk

New member
אכן

גם אצלי, בלילה הראשון שקראתי על הנושא חלמתי חלום צלול.

SubSonicMadness

New member
Psychosomatic.

(That boy needs therapy) מי שמזהה מאיזה שיר זה לקוח, מקבל.. דילד :O

למעלה