היה לי חלום מוזר

Real Dream

New member
היה לי חלום מוזר

שבו הייתי צלולה, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות... הייתי חצי ערה וחצי ישנה, קלטתי שאני חולמת, ורציתי לעשות משהו, אבל איבדתי את הצליליות וקיבלתי אותה חזרה כמה פעמים ולא יחסתי לזה שום חשיבות... ואל תגידו לי שאולי חלמתי שאני צלולה, כי אני באמת הייתי צלולה

Real Dream

New member
ומשהו מעצבן

החברה שישנה אצלי ראתה מתישהו שאני חולמת וניסתה להגיד לי שאני חולמת, אבל היא עשתה את זה חלש מדי. לפחות זה יותר טוב מהפעם הקודמת היא ישנה אצלי ועשתה את זה. אז היא דיברה חזק מדי והעירה אותי.

כן, זה גם קרה לי כמה פעמים

היו כמה פעמים שגם כן הייתי חצי ער חצי ישן כזה תוך כדי חלום, היו פעמים כאלה שבהם ממש ראיתי את הנוף של החלום מול העיניים, מאד מאד מציאותי אבל באותו זמן במקום להיות בגוף הוירטואלי שלי בחלום הייתי בגוף המשותק שישן במיטה בלי יכולת לזוז, ואחר כך התעוררתי ... בפעם הבאה תגידי לחברה שלך שתתחיל לאט לאט להגביר את הקול עד שתיראה שהעפעפים שלך מפסיקים לירעוד, זה סימן שזה מספיק חזק ואז שתעצור ותחכה ששוב העפעפים שלך ירעדו ותיכנסי שוב לחלום ואז שתנסה באותה עוצמת קול עוד פעם ואפילו טיפה חלש יותר מקודם ושתעיר אותך אחרי נגיד 10 דקות ותגידי לה אם זה עבד או לא. חלומות צלולים ! וממש כיף לראות אותך כאן בפורום !
שנה טובה נועה נחמדה ! אלון

למעלה