היה לי חלום מדהים

היה לי חלום מדהים

ואני חייבת לספר לכם. בחלום אני עם שתי חברות (שאיני מכירה), בתחנה המרכזית בתל אביב, הם רואות איזו דירה של חדר וחצי, ואחת מהחברות עולה למעלה, ומראה לי במרפסת איזה ספסל יפה עם רגליים מעוגלות וכולו מעוצב יפה, והיא מדברת על 7000 שקל, כל הסביבה והדירה נראית אפורה ומלוכלכת ומוזנחת מאוד. הבנות מדברות על קניית הדירה, אבל מה שמטריד אותן זה שאין שם טלפון, אז אני אומרת להם שזו לא בעיה, מזמינים קו טלפון מבזק ותוך יום או יומיים הם באים להתקין. אחרי יום שאני מגיעה לאותו מקום, מסתבר ששתי החברות האלה קנו את הדירה הזו של החדר וחצי, ואני חשבתי שהן רק התעניינו בספסל, שהיה באמת יפה מאוד. הבנות עומדות למעלה בדירה וקוראות לי, אני עולה על קרש שנשען ובו יש כמה שלבים אופקיים וזה כמו גרם מדרגות, אני עולה לקומה השניה שבה הדירה, שאני עולה אני מתלכלכת באיזה נוזל צמיגי שחור, ומסתבר שחלק מהדירה עשויה מעץ שהרקיב וזה נמרח לי על החולצה. והן מספרות לי שהן קנו את הדירה הזו, אני מסתכלת מסביב, הדירה הרוסה, מלוכלכת נורא, והמון פסולת מסביב. הן מתחילות לשפץ את הדירה עם עוד בחור שאיני מכירה, הוא עומד עם שפכטל ומגרד את שכבות הצבע מהקיר, ויש שם המון שכבות ואפשר לראות את כל הצבעים שצבעו את הדירה, אני מדברת איתו רגע, ואחר כך אני מתחילה לעזור להם, בדירה יש המון חתיכות זכוכית שבורות, ואני אוספת אותם וזורקת למטה למיכל פינוי אשפה (כמו שרואים במקום שבונים או משפצים). בשלב מסוים שאני מרימה את הראש אני רואה שהתקרה היא בעצם חתיכת פח והיא חלודה בחלקה, וקצת אחרי זה מסתבר לי שחסר קיר אחד, ואני לא מבינה מה הבנות האלה מצאו בדירה הזו. אני הולכת למרפסת ורואה את הספסל שכל כך מצא חן בעיני ואני מבקשת לקחת אותו, והבנות מרשות לי, ושאני מזיזה אותו אני מוצאת מאחוריו עוד שני ספסלים יפייפים ומעוצבים, ואני גם מוצאת פיסת עיתון בעברית, שיש עליו את התאריך 29.12.59, הנייר צהוב וקרוע בקצוות, ואני מתיישבת וקוראת מה שכתוב שם, יש שם סיפור על איש חשוב שמגיע לישראל, ואת כל ההכנות לבואו. אני מזכירה לבנות שהטריד אותן שאין טלפון בדירה, ובעצם זה הכי פחות חשוב, כי יש המון עבודה על הדירה, ואין מים וחשמל שם, רק אחר כך שאני יורדת עם הספסל, אני מוצאת בחצר כיור קטן עם מים זורמים ואני מכבסת את החולצה שהתלכלכה לי. = = = = = זה בערך מה שאני זוכרת מהחלום, מה דעתכם?

bimbo.

New member
בוקר טוב. מתי הספקת לחלום../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

אם בשעה 3 את יושבת וכותבת. חוץ מזה, בערוץ היעוץ של 103FM יש פותרת חלומות. נסי אצלה אגב, גם אני לא הייתי מתנגדת לספסל יפהפה. בפעם הבאה אם יש לך חלום כזה, תכניסי גם אותי

גליה12

New member
בתור פותרת חלומות לא מקצועית

הייתי מפרשת את זה- שבקרוב תזכי בהגרלת מפעל הפיס בוילה- עם ספסל לפניה. ואם לא פרוש נכון- הרי תמיד זה יהיה נחמד אם יקרה כדבר הזה.

אטיוד5

Active member
דעתי שתביאי עוד חלומות

אם יהיו לך. משעשע לקרוא. התאריך הזה זה תאריך הלידה שלך?

AYELET1

New member
החלום היה מעניין, רק שלי אין מושג

קלוש בפתרון חלומות. בד"כ החלומות שלי הם אוסף של כל מה שקורה במשך היום, כשהמחשב מככב פעמים לא מעטות

ישנתי לפנות ערב

וקמתי בסביבות חצות, ורק אחרי זה כתבתי את החלום. אם אני אמורה לזכות בוילה, למה חלמתי על בית הרוס ומגעיל? אני לא חושבת על פתירת החלום, זה סיפור מעניין בפני עצמו, וכיף שיש לי עם מי לחלוק את חלומותיי.

למעלה