היה לי חיזיון..

ShirShir

New member
היה לי חיזיון..

זה היה מצב מדיטטיבי, שבין מדיטציה לשינה.. ראיתי את עצמי בחדרי כשפתאום נכנס לחדר בריצה ידיד שלי והוא "נופל" לזרועותיי בחיבוק לעזרה. הוא נראה רע! פשוט לא טוב, כאילו חולה או בצרה.. הייתי מבוהלת ומופתעת. ושאלתי בצעקה מודאגת :"מה קרה לך??" הוא לא ענה, לא ראיתי פניו וגופו חיבק אותי. מה זה אומר? שהוא אכן בצרה? שאני צריכה חיבוק? מה המסר..? תודה מראש, שירשיר.

מוקוש

New member
אוקיי... שני דברים:

א. יש איזה קשר נסתר לחלומות צלולים שאני לא רואה פה? ב. איפה החיזיון פה?!, אוקי, ראית אותו נופל לזרועותיך ומחבק אותך, חיזיון זה לא משהו שאמור לקרות גם אח"כ?...

ShirShir

New member
אם אין לך..

משהו חיובי להוסיף, אולי אין טעם להגיב כלל?
אור ואהבה!

Variety

New member
תגובה

היי שירשיר, בעקרון זהו לא הפורום לפירוש. ישנו את פורום "חלומות" שלדעתי שם תקבלי יותר עזרה. אבל יש לי רעיון. את יכולה לחזור אל החלום. ישנן שיטות רבות באינטרנט לעשות כך, וע"י זה תוכלי להכנס כאשר את צלולה, ומודעת ולשאול את אותו האיש למה הוא נראה כך? מה הוא מנסה להגיד?. חלומות פז, Variety-

דאגה

לפני מספר חודשים, בהיותי סופר-מאושר בחו"ל תקופה ארוכה, ושמעתי חדשות מעטות אך רעות מהארץ, היו לי חלומות בהם ראיתי את בני משפחתי חולים ומדוכאים - אני מאמין שזה היה מדאגה להם שבאופן מודע הייתי מדחיק, אך היא עלתה בחלום כפיצוי על הדחקה... נשמע לך דומה?

למעלה