היה לי חג האלווין דפוק. דפוק דפוק!!

sivani

New member
היה לי חג האלווין דפוק. דפוק דפוק!!

זה לא פייר דווקא כשחשבתי שסברים מתחילים להסתדר לי פה אני שואלת את חברה שלי מה היא עושה היום בערב תשובה: הולכת לסרט עם אנג´לה (עוד חברה שלי) אפילו לא שקלו להזמין אותי!

Doctor Evil

New member
את לא לבד!

המצב הסוציאלי שלי לא הכי הכי טוב. למרות שהוא השתפר מאז שהתחלתי בית ספר. אחרי הכל אני כל יום מכיר יותר ויותר אנשים.

sivani

New member
אבל...

זה חברות שלי, שמסתובבות איתי בבצפר והכל, ואפילו לא חשבו על להזמין אותי לבוא איתן למרות שהן יודעות שאני חדשה.

mei ran

New member
תמיד יש את זה...

אל תיעלבי ממה שאני אומרת לך עכשיו אבל אולי הם רצו זמן לבד? את תמיד תמיד נפגשת עם שניהם יחד? את אף פעם לא הולכת לקניון עם חברה אחת או לסרט עם השנייה? אם לא אז קבלי ח"ח. אבל לדעתי זה טיבעי. אפילו בישראל שאני לא חדשה כאן, אז גם לי יש עוד שתי חברות ואנחנו מין שלשה כזאתי. אבל תמיד יוצא מצב שמישהי לא יכולה להגיע או שסתם לא מזמינים אחת לקניון או לסרט וכו´ וכו´-ואצלנו זה יוצא אח"כ יותר גרוע כי אנחנו חברות הכי טובות. אל תיעלבי ממה שאמרתי עכשיו אבל אני חושבת שיש את זה וכל חברה... ושאלה בקשר להלוואין: במת יש ילדים עם תחפושת ודופקים על דלתות ושואלים ממתק או תעלול?

sivani

New member
הממ זה לא העניין

אני בקושי מבלה עם שתיהן אחרי בצפר וגם לכל מה שכל החבורה של איזה 6 בנות הולכות ביחד הן אפילו לא שואלות אותי אם אני רוצה לבוא...זה מעליב... וקנה זה זה

bsbgirl

New member
היה לך חג האלווין

ואת מתלוננת? חחח זה חג שווה
ואיזה רעות..אני לא הייתי מדברת איתם..בלי לסכסך.. חחח סתם צוחקת..למה לא הלכת עם מישהו אחר?

Julia16

New member
היי סיון!

תשמעי, את צריכה להבין שבחו´ל, (או לפחות באנגליה), החיים בבית ספר, והחיים אחרי הבית ספר זה שני דברים נפרדים. תראי, אני לא יודעת מה את מרגישה כלפיי הבנות האלה, אבל יכול להיות שהם עדיין לא מרגישות מספיק קרובות אלייך בשביל להזמין אותך לבלות אחרי הבית ספר. את אומרת שאת מסתובבת איתם בבית ספר והכל, אבל את צריכה להבין ששם זה לא כמו בישראל שילדים הולכים אחד לשני אחרי הלימודים והכל, שם זה שונה, וצריך להיות מספיק קרובים אחד לשני כדי ממש להיפגש אחרי הלימודים. אז חכי, תני לזה זמן, תראי איך את מרגישה איתם, אולי אפילו תנסי להזמין אותם לאיפהשהו, ותראי מה קורה. דרך אגב, גם לנו היה האלוווין.. זה היה כזה דפוק.. כל חמש דוקת עשר ילדים מעצבנים צלצלו בדלת ודרשו מאתנו דברי סוכר ומתיקה.. בסוף כבר החלטנו שאנחנו לא פותחים יותר את הדלת.. אין מה להגיד, פורים הרבה יותר שווה. ג´וליה.

מה,

ולא כיסו את הבית שלכם בביצים בעקבות זה?
מהבית של חברה שלי, שגרה ביורקשיר דיילס, אפשר לעשות חביתה ענקית אם לחמם אותו קצת (הרבה)

זה נראה לי כאן חלק מהעניין...

איך אני מכירה את זה! אני אפילו קבעתי כאן עם מישהי, רק שלא ממש סגרנו מתי, והיא הלכה ויצאה עם מישהי אחרת בלעדיי... :( ויכול ליהיות שהבנות האלה באמת פשוט רצו זמן לבד קצת, או שהן לא הצליחו להשיג אותך, או שלא חשבו על זה... יש אלף אפשרויות!! ובקשר למה שג´וליה אמרה... אני גם הבנתי שכאן באמת בי"ס ואחרי-בי"ס זה שני דברים שאין ביניהם שום קשר... האנשים האלה, אחרי בי"ס, הם לא יפגשו אחד עם השני או משהו. הם ישבו בבית ויעשו שיעורים, או שילכו לחוגים... זה כל כך לא כמו בארץ שתמיד נפגשים אחה"צ... וזה לא שזה רק אני כי אני חדשה או משהו, זה כולם פה ככה. אתה שואל אותם מה קורה היום אחה"צ, והם אומרים- שיעורים, כדורגל... משועממים! (כנראה שזה חלק מזה שזו גם עיר גדולה...)

FriendlyFriend

New member
לא נכון.....

אתם צודקים בזה שזה לא כמו בישראל שבאים אחד לשני אחרי ביצפר ובאים המון, ככה זה :( אבל פה גם נפגשים........אבל לא הרבה............. והלווין הרבה יותר שווה-תאמיני לי......... |הבריטי| Trick Or Treat!!! Do you have any sweets? |תבריטי|

אוחח

אני שמעתי כמה יציאות של ילדים השנה ´sweets, drugs, or money?´ איזה חמודים ותמימים

eb182

New member
זה נכון בערך

אצלי לפעמים נפגשים כולם אצל מישהו ישר אחרי בי"ס לכמה שעות וזהו אבל בדר"כ באמת לא עושים כלום וזה גם קשור לזה שלומדים עד 3 ויש המון שיעורים ורובם מיום ליום כי לומדים אותו דבר כל יום.

אצלנו זה לא היה ממש ככה...

אי שם בימי התיכון הרחוקים (רחוקים משהו) היינו מסיימים ללמוד ב6-7 כך שבכל מקרה ביליתי את רוב היום עם חברים שלי וכשמגיעים הביתה יש טונות של עבודות\שיעורים אז אין כל כך זמן להפגש...

eb182

New member
אצלי הוא רק התחיל רע

אחרי שסוף סוף מצאתי את חברה שלי הכל נהיה יותר טוב אבל אני לא יכולה להסתכל על ממתקים יותר. נראה לי שהמטרה של החג זה לגרום לילדים לא לרצות ממתקים ל-3 חודשים.

למעלה