היה לי ויכוח...

גם אצלנו

בבי``ס מוכרים רק RC בושה וחרפה, אבל זה פשוט מהמשקרים הישנים האלה שיש בהם עוד מיץ של טמפו ומיץ פז (איכס איכס) והדבר הכי מגעיל שטעמתי - תותינה מוגזת! למה אנשים לא מבינים שיש דברים שצריך להפריד? תותינה זה סביר, דברים מוגזים זה אחלה (חוץ מקינלי, איכס) אבל למה לשלב אותם, למה?! תפסיקו לעשות השבחה גנטית למשקאות, זה לא משביח אותם! דולצינאה, מורדת בכל ה``הם``. (כן בדיוק סיימתי את ``נבואותיה הנחמדות``... איזה ספר מקסים!! N0 יש לך עוד ספרים כאלה להמליץ עליהם?..)

rastotman

New member
סוכר בבקבוק

חברות שלי אוהבות תותינה, זה באמת כיחסה, כמו קינלי- אבל כולם סבילים כשצמאים. ואר סי, זה פיתרון נהדר לחוסר פיתאומי בקפאין לקראת שעה שביעית פיסיקה. וסליחה, אבל טמפו ענבים, אין יותר טוב מזה. אלא אם כן קונים בקבוק גדול, ואז כמויות כאלה של סוכר וממתיקים אחרים מאוד מסוכנת לבריאות.

N0

New member
פאנטה ענבים...

הדבר הכי מגעיל שN0 טעם בחיים, תותית הוא וד איכשהו מוכן לסבול אבל פאנטה ענבים זה גועל נפש. ובטח שיש... יש את ``אבק כוכבים`` שהוא של ניל גיימן שהוא מצויין (זה פאנטזיה למבוגרים אז יש סקס שקרים ונסיכות...) ויש את ``לעולם לעולם`` גם של ניל גיימן שN0 לא קרא אבל אמרו לו שהוא ממש יאהב אותו (משהו שמתרחש ברכבות התחתיות של לונדון נשמע מגניב) אבל הוא יצא במספרים ממש זעומים אז קשה להשיג אותו. ויש כמובן את כל טרי פראצ`ט שN0 ממש אוהב (סידרת עולם הדיסק ``צבע הכשף`` הראשון שממש טוב, ``אור מופלא`` השני שנגנב מהסיפריה והעותק שN0 ביקש שיזמינו עדיין לא הגיע אז הוא לא קרא אותו, ``שומרים שומרים`` שנחמד, ו``איש הקציר`` שהוא ממש ממש טוב וN0 ממש ממליץ זה מספר על מה קורא שמוות מת (בכלל N0 ממש אוהב את מוות בסיפורים של פראצ`ט הוא מדבר ממש מגניב)ויש עוד המון לפראצ`ט גם מעולם דיסק וגם נוספים הבנאדם פירסם מגיל 17 בערך ). N0

luka

New member
חברות של אחותך!!

ואחותך אוהבות בריטני ספירס ואנסינק בלה בלה בלה, מה זה קשור אין לי מושג!!, רק מציינת דברים. אני יכולה להגיד שלי אין טעם מוזיקה בגרוש!! (גם לויקי:) כאילו אני לא מכירה להקות שאנשים אחרים לא מכירים אני גם כן מושפעת מטלוויזיה, רדיו וכד` ואני מתכוונת ללהקות רוק ולא לפופ בקיצור מה שאני שומעת זה רוק פופלרי, כי זו המוזיקה היחידה שנחשפתי אלייה... הצעות מישהו??? ובעיניין סרטים, יערה לא אוהבת סרטים!!!

למעלה