היה לי היום טסט

באסטר1

New member
היה לי היום טסט

הבוחן לא שם ברקס או משהו בדרך היה לי 2 טעיות מאוד קטנות ולדעתי לא קרטיות אחד בחניה אחורה חניתי לא טוב הוא נתן לי לתקן וחניתי טוב השניה זה נסעתי בנתיב האמצעי שממשיך ישר במקום בימיני כי הימני הוא לתחבורה ציבורית אחרי שעברנו את המקום הוא אמר שמותר לי לנסוע בציבורי הסברתי לו שרשום בתמרור שאסור לי בשעה הזאת ואז הוא אמר לי שזה רק בצד השני לא היה יותר טעיות מזה מה דעתכם מה הסיכוי? זה טסט ראשון

באסטר1

New member
אני מקווה

גם היה לי קטע שהיינו ברמזור 5 דק' ממש ואז הוא התקלקל אז אמר לי תחשוב זה צומת ועבור עשיתי את זה מצווין כל דבר כמעט המורה שלי אמר שרק מחר יהיה תשובה ואני שמעתי שב5 בערך באתר של משרד הרישוי אני יכול לקבל תשובה מה נכון מה לא?

buda11

New member
באתר של

משרד התחבורה צריכים להיות תוצאות בערך בשעה 5 אם יעדכנו תאתר. אני מעריך שאתה תעבור יש לך סיכוים טויבם בהצלחה :)

Nicolush

New member
עם אתה זוכרר באיזה תאריך

אתה עשית תאוריה יש מצב שתדע את התוצאה כבר ב5 עם לא ככה אז פשוט תתקשר למשרד הרישוי. אין סיבה שתחכה עד מחר !

IDANWW

New member
אני חושב שנכשלת

באמת יש היום טסטרים מניאקים שעל כל שטות מכשילים...

Nicolush

New member
למה אנטי לפי דעתי יש מצב

אבל תכלס עם הוא היה טסט שני שלישי בטוח היה מצב טסט ראשון הכל צריך להיות פיקס פדנטים ברמות אבל קווה לטוב אח שלי ויהיה טוב את חברה שלי העבירו אפילו שנגעו לה בהגה אז הכל יכול להיות

2 Mיכל

New member
אתה יכול לקבל תשובה היום.

ובקשר לסיכויים, נראה לי שדי טובים אבל זה ממש תלוי בבוחן. אם כשפגעת במדרכה (אני מניחה) זה היה ממש עדין לרוב לא מכשילים על זה

באסטר1

New member
לא פגעתי במדרכה

איך אני בודק היום? באתר של משרד הרישוי זה לא מראה לי תוצאה

מימוזה21

New member
תקשר למשרד הרישוי ותלחץ 4

אני כבר קיבלתי את התוצאה של היום-עברתי :) 03-5024000

באסטר1

New member
רק משהו שעכשיו הבנתי

בחניה לא פגעתי במדריכה חניתי רחוק מידי מהמדריכה ואחרי זה תיקנתי די טוב

באסטר1

New member
נכשל

על משהו די מסכן עקיפת טרקטור אפילו מצחיק הקטע והקטע של הנתיב הציבורי ניראה לא היה על מה לטסטר להכשיל אותי הוא התחיל להמציא דברים

למעלה