היה לי היום טסט!!

TPILOVE

New member
היה לי היום טסט!!

היה לי היום טסט, ואני אל יודע אם עברתי או לא. לפני החניה שכחתי לאותת, והטסטרית אמרה לי "ומה עם לאותת". החניה יצאה סבבה. אחרי זה היא סימנה לי עם היד שלה כזה להיצמד קצת יותר לימין. לא נגעה לי בהגה. ואחרי זה , השיא של השיא. - היינו בצומת T והייתי צריך לתת זכות קדימה. נתתי לכולם ואחרי זה היה אוטובוס די רחוק. שהתקדם מהר. יצאתי עם האף של האוטו ושראיתי שהוא ממש טס אלי בלמתי. ואז ראיתי שגם היא בלמה. השאלה אם היא שמה לב שאני בלמתי גם. אני אל יודע אם היא בכלל לחצה פשוט הרגל שלה הייתה שמה. מה אתם אומרים? יש סיכוי??

E G the men

New member
תמיד יש סיכוי...

לפי מה שאתה אומר נשמע טסטרית טובה, לא ידעתי שיש טסטריות בכלל... בכל מקרה, נקווה שתעבור!

TPILOVE

New member
בעז"ה, גם אני מקווה.

אפילו שהיא הייתה ליד הבלם / בלמה / ליטפה אותו ?

TPILOVE

New member
יענתו אם היא לא שמה לב שבלמתי..

יכול להיות שהיא שמה לב אבל אם היא לא שמה לב אז עדיין יש מצב או שלא?

NewUser4

New member
תחכה למחר ותדע

הטעויות שציינת יכולות כמכלול להביא להכשלתך. אולם, אין אנו יודעים כיצד הלך שאר המבחן. הבוחנת תפעיל את שיקול דעתה על מכלול הנהיגה ותחליט האם להבליג על הטעויות האלה (זאת בהנחה כי לא עשית עוד טעויות שלא שמת לב אליהן ואכן נהגת בצורה שוטפת, טובה, בטוחה, לא הססנית, עם תכנון נהיגה טוב), או להכשיל.

TPILOVE

New member
ואם הנהיגה הייתה סוף הדרך

ורק הטעויות האלה, יש מצב שהיא תכשיל על אלו? זה טעויות קריטיות?

adidas88

New member
יש מצב

כעקרון היא יכולה להכשיל אותך על זה -אנחנו לא היינ שם במקומך/ במקומה. טעויות קריטיות? היא תקבע. כל מה שנשאר ך=לך זה לחכות
בהצלחה!

אממ..

אם בלמת לפני הטסטרית אז יש סיכוי שתעבור כי זה אחד מה הקריטרניום שהם בוחנים איך אתה נוהג

TPILOVE

New member
נצל'ש עצמי...

איך אני מברר עם עברתי. המורה לנהיגה שלי נתן לי טלפון אבל אמרו לי שם שזה בכלל לא הביצפר נהיגה שלי ואני אל יכול לברר שם.

gold ayelet

New member
היא בטוח שמה לב שבלמת כי היא

מרגישה את זה.. מצד שני טסטרית.. הם הכי רעות!

למעלה