היה לי היום טסט!!!!!

Bartal j

New member
היה לי היום טסט!!!!!

היה לי היום טסט ראשון!! הטסטר עצמו נראה מאוד נחמד ורגוע אבל די התרגשתי כאילו לא כמו שחשבתי שאני אתרגש אבל עדיין נהגתי טוב יחסית רק היה לי קטע שלקחתי סיבוב בזווית רחבה מידי אז הוא נגע לי בהגה טיפה לא משהו רציני אבל עדיין אני פוחדת שעל זה יכשילו אותי.. ואחר כך טיפה עליתי ב5 קמ"ש על המהירות של 60 בלי לשים לב והוא אמר לי שימי לה למהירות אז נהגתי רגיל היה קטע שפניתי שמאלה במקום ימינה אבל לא מכשילים על זה לפי מה שהבנתי כי זה היה מהתרגשות.. ועשיתי יפה את החד סטרי דו סטרי והכל בידיוק כמו לפי הספר. החנייה שלי יצאה ממש יפה (והייתי בלחץ אז תבינו מה זה) נראה לי שהם שם לב שאני מתרגשת אז מה אתם אומרים יש מצב שהוא מבין אותי? הוא נראה טיפוס נחמד דווקא.. חברה שלי אחרי שנהגה מישהי קפצה לה לכביש והיא בלמה בלימת פתע והאוטו נכבה לה והוא נגע לה בהגה וגם בסיבוב היא כמעט עלתה על המדרכה ולא שמה לב שהיא נכנסה לחד סטרי היא התווכחה איתו והוא עושה לה לא ראית את התמרור? אז היא עושה לו אה נכון סורי.. מה אתם אומרים? אני כבר מתה לתוצאות!!! אפשר לראות באינטרנט אולי?

magic girl2

New member
בערך משעה 5

אפשר לראות באינטרנט, אם אין עיצומים (כנסי לקישורים בפורום) תקוי שלא יכשיל אותך על הנגיעה בהגה (לפי דעתי לא, לא קריטי)

Bartal j

New member
אני עומדת למות פה מרוב לחץ חחח

הלב שלי כבר מתחיל לכאוב..

Daemonlior

New member
שלילי

לפי מיטב ידיעתי האתר לא מתעדכן בתקופה האחרונה, בגלל שביתה (שאגב, לא קשורה לעיצומי הטסטרים).. שתתקשר למורה ותשאל האם היא קיבלה טופס נכשל.. הרישיון בכל אופן בדרך כלל מודפס ומגיע יום אחרי הטסט..

danihashamen

New member
אי אפשר לדעת

אנחנו לא יכולים לדעת מה עבר בראש של הטסטר על כבר הדברים האלה.. וכל הדברים שאמרת נעים מטסטר לטסטר.. יש כאלה שמכשילים על זה, ויש שלא. הפתרון היחיד זה לחכות להיום אחה"צ (למרות שאני חושב שתצטרכי לחכות עד מחר כי יש עיצומים).

Bartal j

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבא לי למות .!!!../images/Emo7.gif

רק מחר אני אדע תוצאות בעעעעעעע אעעעעעעע OMG הלחץ הזה יהרוג אותי בסוףףףףףףףף..........

למעלה