היה לי היום טסט שני

voox

New member
היה לי היום טסט שני

אז ככה היום היה לי טסט שני והאמת לא יודע לא הלך משהו ביציאה ממשרד הרישוי נכבה לי הרכב פעמים המשכנו קצת בעליה ואמר לי תעצור ותמשיך לנסוע היה בסה"כ בסדר אחרי זה הזינוק בעליה נתתי זכות לכול מי שצריך אחרי זה הייתה ירידה ובסוף שלה היה מישהו שפתאום חתך הוא טיפה נגע לי בהגה אחרי זה המשכנו לנסוע היה מעגל נתתי זכות קדימה ולא יודע מהתרגשות הרכב קפץ לי שוב מעצבן... עשיתי פרסה במעגל ומישהו התפרץ הזזתי את ההגה אבל משום מה הוא נגע גם שזה כבר לא טוב. אחרי זה הכול היה בסדר אבל בחזרה למשרד הרישוי שהרגל שלי הייתה על הבלם הרגשתי כאילו עוד מישהו לוחץ יחד איתי. וזהו אחרי זה הוא אמר למורה שהוא לא מרוצה ושהתרגשתי יותר מידי ולמורה שלי נראה שלא עברתי

bigears

New member
לפי דעתי, אחרי שנכשלים בטסט, צריך

לשכור סרט מצחיק, עדיף מופע סטנד-אפ, לקנות גלידה, פופקורן מלא בחמאה. אם אפשר, להכין את הכל עוד לפני הטסט.

Nicolush

New member
הכל פסיכולוגי אני אומרת מניסיון

אני עישנתי בצורה מאוד כבדה חפיסה ביום ואמרתי יום שאני עוברת טסט אני מפסיקה וככה ובבת אחת הפסקתי לגמריי זהו גורניש אין סיגריות ותאמין לי החיים הרבה יותר טובים בלי וזה ממש לא מרגיע כמו שזה נראה

bigears

New member
רגע. אתם מתחת ל18, לא?

איך אתם מעשנים? אסור לכם לקנות סיגריות. :)

voox

New member
תודה לכולם הוא רשם רק על זה שנכבה..

על ההגה והברקס הוא לא רשם כלום הבנתי שהוא נוגע בכוונה כי היו עליו תלונות בעבר ממורים שהתלמידים עשו תאונות בטסט איתו ומאז הוא מפחד בכל מקרה על זה הוא לא הכשיל. אבל הוא כן הכשיל על הזינוק בעלייה שנכבה לי הרכב איזה מעצבן זה מהתרגשות רעדה לי הרגל והקלץ קפץ לי פעמים ועל זה נכשלתי

aviGODFATHER

New member
בקשר לברקס

אני יודע כבר שנכשלת, אבל גם בטסט שלי הרגשתי שהוא היה עם רגל על הברקס, ובכ"ז עברתי... לדעתי אם אין האטה משמעותית\בלימה של הרכב זה לא נחשב ברקס...

למעלה