היה לי היום טסט ו...

netbush

New member
היה לי היום טסט ו...

היה נחמד מאוד.. אבל בזמן שנסעתי על כביש בין-עירוני עם הפרדה במהירות של 83-85 (המהירות המותרת היא 90) הטסטר אמר לי שרצוי לנסוע כמה שיותר קרוב למהירות המותרת, כמובן שהעלתי אבל זה נראה לי קטנוני כרגע אני עדיין לא יודעת אם עברתי (אני אדע רק ביום ראשון) בכל מקרה, רציתי לשאול מהי המהירות המותרת הנמוכה ביותר (בתנאי שאני לא מפריעה לאף כלי רכב אחר) שבה אפשר לנסוע בכביש שמותר בו 90 דבר נוסף.. האם יש מפה באינטרנט עם פירוט של הכבישים (וסוגם) של איזור פ"ת? הייתי רוצה לדעת אם יש כבישים מהירים באיזור ואולי פיספסתי את התמרור של הכביש הנ"ל..

lsd600

New member
זה לא קטנוני בכלל.

כדאי ואף רצוי מאוד לנסוע במהירות 90 קמ"ש. כל נהג שני בכביש כזה, נוסע על 100 קמ"ש+, אז תחשבי איך זה נראה שאת נוהגת ב-80 קמ"ש, זה אשכרה עיכוב תנועה וזה לא נראה טוב, אפילו שהם אלה ש"עוברים על החוק". אם זו הייתה הבעיה היחידה כמעט בטוח שעברת. זה לא שאת לא יודעת להגיע ל-90..הראית לו שאת מסוגלת? יפה. עברת... זה לא כביש מהיר, זה בטח סתם בינעירוני...נסי במפה של Y-net.

זו לא פקודה,

וזו לא תורה מסיני. ברמה העקרונית, אם אתה יכול, הדרך בטוחה, ואתה נוקט את כל אמצעי הזהירות - רצוי לנסוע על המהירות המירבית - אחרת לא לא היו מקצים בכבישים הבינעירוניים את המהירות הזו. למרות זאת, נסיעה במהירות פחותה, כפי שאתה תיארת (85 קמ"ש), נשמעת לי בהחלט לא נוראית ולא עילה מספיק טובה להכשלה (לא לתפוס אותי במילה, אני לא טסטר
). באיזה כביש בינעירוני נסעת? בכביש שמחבר בין בית הקברות לבין ירקונים?

לא בטוחת גבולי

דווקא מכשילים אם במקום שמותר 90 נגיד נסעת 80 תלוי בטסטר ואת חבר שלי הכשילו כי הוא נהג 10 קמ"ש פחות מהמותר בכל אופן בהצלחה

netbush

New member
אין איזה שהוא חוק בנושא?

כי בעיקרון לא הפרעתי לאף אחד (היה לי טסט ביום שישי ב-7 בבוקר- כולם ישנים) וזה היה מעל 80.. רר... אין כאן איזה טסטר שיודע מה הפיתרון?

מימוזה21

New member
כדאי שתחשבי על הטסט שהיה לך

אם עשית פניות בסדר אם אותת אם נתת זכות קדימה וכו'

lsd600

New member
לא. לא מבטיח.

לא יודע אם היו לך טעויות אחרות או לא.

netbush

New member
יחי, הודיעו לי היום שעברתי..

אני ממש שמחה!!!! ורוצה להודות לכל מי שהגיב כאן... פורום תותח!!

lsd600

New member
את רואה? אמרתי לך..../images/Emo3.gif

אם לא היית מקשיבה לו ולא עולה ל-90, אז היית נכשלת..! ייאללה שימי גז.

למעלה