היה לי היום חלום רע.....

Blueberry Kiss

New member
היה לי היום חלום רע.....

חלמתי שמושי ואני ישנים באיזה מקום יחד (זה לא נראה כמו הבית שלי או שלו....) ואז אני מתעוררת ורואה שהיד שלו קופצת כה אז אני חושבת לעצמי "איזה חמוד הוא זז מתוך שינה" ומתחילה לצחקק כזה בשקט- כי אני לא מקשרת... ואז הוא פתאום פותח את העיינים תוך כדי זה שהיידים שלו מקפצות ופתאום יש לו התקף - גראנד... זה היה מפחיד, אפילו התעוררתי מזה... ואני זוכרת גם שבתוך החלום חשבתי משהו על הפורום הזה... שאני צריכה לפנות כאן לעזרה לשאול מה לעשות כי למושי יש התקף (אבל מן הסתם אני לא מספיקה, כי הוא באמצע התקף ואני מנסה לעזור לו...).. בקיצור היה מפחיד...מאד אפילו.

ufo11

New member
מסכנה שלי:((( בכל אופן אין לך מה

לדאוג מותק. אני בסדר, הכל בסדר וצר לי שחלמת חלום כזה רע... חוץ מזה, מה את דואגת? כשיהיה לי התקף, אני כבר אזמין אותך
סתם... הכל יהיה בסדר מותק...אוקיי? אני אוסר עלייך לחלום חלומות רעים:)))

Blueberry Kiss

New member
פעם שעברה לא הזמנת אותי!!!

אני נעלבתי! למה לא חיכית עם ההתקף עד שאני אחזור מחו"ל? הא? חושב רק על עצמך!!! נכון?

ufo11

New member
מה אני אעשה שאת מתכננת נסיעה

כשיש ארוע כזה חשוב? אההה???? :))))

hashy

New member
עב"מי - אתה לא אחראי...

זה בהחלט היה חסר התחשבות מצדך... ובשביל מה אתה חושב שהמציאו את מצלמות האינטרנט או הוידאו - לפחות, היית מצלם... ובכלל, כבר הכנת לה את העוגה? אוהבת אתכם מאד, אתם מקסימים..

ufo11

New member
האמת שבאותו הרגע בבית חולים כל

מה שחשבתי עליו זה האינפוזיה המעצבנת שהיתה תקועה לי בוריד... ואני אשתדל להתחשב בפעם הבאה... רוצה שגם אותך אני אזמין אם כבר אני מזמין אנשים מראש?:))) תודה:)))

hashy

New member
לא ממש, אבל אם צריך אני מוכנה

להחזיק את היד השניה או לצלם בוידאו :) ולא ענית על עניין העוגה. נגנים ידועים בידיהם הטובות אז יאלל'ה... איזה סגנון אתה אוהב לנגן? אתה מחבר גם מוסיקה? אגב, האינפוזיות האלה באמת מעיקות

ufo11

New member
חחחחח... זה בטח אחלה סרט לצלם

מישהו בזמן "ריקוד" שכזה... כותרת הסרט תהיה "ריקוד מושחת":)))))))) אני בהחלט צריך לאפות לה עוגה:))) פשוט עוד לא ניסיתי :) איזה סגנון? בעיקרון אני מנגן הרבה קלאסית... מדי פעם אני מאלתר לי בשירי ג'אז כלשהם... וזה נחמד ביותר (מתי כספי למשל, שלמה גרוניך, וגם שירים לועזיים) ואני אוהב לנגן גם סגנון של רוק פרוגרסיבי. יש להקה אחת ספציפית שאני פשוט מטורף עליהם... להקה גאונית!!! כל אחד שם הוא עם תואר במוסיקה (מה שלא קורה בהרבה להקות) והם פשוט מצויינים. עכשיו זה נשמע מפחיד "רוק פרוגרסיבי" אבל יש שם המון נגיעות קלאסיות... המון פסנתר... ומלודיות מדהימות! וכל זה בשילוב של רוק...משלבים שם גם ג'אז, רגאיי.. קצת לטיני משהו.... משהו באמת מדהים! ואני גם לעיתים מחבר קצת מוסיקה...בהחלט...

Blueberry Kiss

New member
אתה ממעיט בערכך...

מאיך שאתה מדבר זה נשמע כאילו אתה מנגן שנה-שנתיים. תקלטו, הבן אדם מנגן 15 שנים! הוא גאון...הוא מנגן מדהים! וכן, הוא גם מלחין בעצמו , וזה ע-נ-ק!

ufo11

New member
מותק:))) תודה רבה :))) ואני לא גאון

אני בסך הכל מנגן מה שרשום...

ufo11

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את כזו מותק!!!!!!!!! כן אה? 15 שנים לוקח ללמוד רק תווים:)

אפשר להציע פיתרון?

ברור שהחלום הוא ביטוי לפחדים, את יכולה לעשות דבר פשוט, כדי לסלק את החששות שלך... ללמוד להגיש עזרה-ראשונה. כדי לסלק חלומות רעים אפשר לקרוא, לפני השינה, מזמור כ"ג מתוך תהילים (בדוק) מושי, שתרגיש תמיד טוב, ובלוברי, אין מה לפחד מהתקף... נכון, שיש התקפים, שנראים מפחידים, נכון, שקיימת סכנה מסויימת, אבל זה לא סוף העולם.

ufo11

New member
אין מה לדאוג:) הכל יהיה בסדר:)

תסמכי עליי שהיא כבר חקרה את כל העניין לעומק, והיא כבר עשתה דוקטורט איך לטפל בי אם חס וחלילה קורה משהו. העצות הן נהדרות בכל אופן והמון תודה לך!!! באמת!!! תודה רבה על האיחולים והחיזוק!!!

qt1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif מותקים../images/Emo70.gif

למעלה