היה לי בוקר מפחיד

anguly

New member
היה לי בוקר מפחיד

הבייביסנס של ענת צפצף - התראה שנראתה אמיתית למדי. איך אמורים להתייחס לדבר כזה בשלב הזה של חייה - כמעט 7 חודשים כרונולוגי - 5 מתוקן? האם פגים יותר מועדים למוות בעריסה? עד איזה גיל?

מפחיד מאוד. טוב שיש לך את המכשיר..

גם אני השתמשתי בו לשני ילדיי. אני חושבת שפגים יותר מועדים ולצערי בנה של אחינית של בעלי נפטר ממוות בעריסה[ תאום ופג לא קיצוני..] ככול שהתינוק גדל הסכנה פחותה, החשש הוא עד גיל שנה. יתכן שבכול זאת היתה בעיה עם המכשיר.

anguly

New member
זה קרה כבר פעמיים

פעם אחת 3 שבועות אחרי השחרור מהפגייה והיום בבוקר. בשתי הפעמים זה היה לענת - וזה היה עם שני מכשירים שונים כי החלפתי מיטות בין השתיים. הצורה שהיא התעוררה בנשימה עמוקה מאד ולא מיד... וחוץ משני המקרים האלה - המכשיר מעולם לא ציפצף סתם. בקיצור נראה לי שמשהו לא היה בסדר - או שהיתה אפניאה או האטה רבה בקצב הנשימות. כך או כך מפחיד.

anguly

New member
התייעצתי

אמר שהוא לא אוהב את המכשיר הזה - כמו רוב הרופאים... אמר שכבר לא אמורה לעשות אפניאות בגילה שאם זה חד פעמי להתעלם אבל אם חלילה יקרה שוב - זה מחייב בירור מקווה מאד מאד שזה היה חד-פעמי

אוי איזה סיוט../images/Emo201.gif

אין לי מידע נוסף בנושא מעבר למה שטלי כתבה לך. מקווה שזה לא יקרה שוב.
אני חושבת שאולי הייתי בכל זאת מבקשת איזה בירור נוסף מרופא הילדים. אגב, האם רופא הילדים שלכם מתמחה בפגים?

anguly

New member
לא מומחה לפגים

אבל הרופא שהומלץ לי מהרשימה שהבאתי לפגייה הוא מאד מוערך וקשוב

מריםXX

New member
מחשבה נוספת

אנג'ולי, לא באה להמעיט חלילה בחרדה או בחשד שלך שאכן היתה אפניאה. רק דבר אחד ששמתי לב אליו בשימוש שלנו בבייבי סנסים למיניהם הוא שלעתים הם צפצפו כאשר הבטריות היו כמעט ריקות. שוב, לא באה לערער על דברייך, רק מקווה שזו היתה אזעקת שווא, והלוואי שאזעקות כאלה לעולם לא יחזרו על עצמן.

anguly

New member
הלוואי בטריות

למרות שיש שם נורה שאמורה להבהב כשהן חלשות בכל מקרה אני אקנה חדשות מה שבטוח אני לא רגילה לשמוע את המכשירם האלה מצפמפים כי למעט אם אני מוציאה אותן ושוכחת לכבות (כמעט לא קורה) - למעט שני המקרים האלה לא היו התראות נוספות. ולמרות שמדובר בעריסות שמתי בכל אחת את שני המשטחים כדי שיהיה כיסוי מלא.

מריםXX

New member
פחד אימים. זוכרת היטב

כמה פעמים של זינוקים בלב הולם ושעיטה למיטות הילדים. מקווה שלא תשמעו יותר את הצפצופים האלה.

את משתמשת בשני הלוחות?

כי אם את משתמשת רק באחד אז אולי היא גדולה מידי והוא לא קולט אותה טוב... אצלנו זה קרה גם בערך בגיל הזה פעם אחת ואז הוספנו את הלוח השני וזה לא קרה מאז.

anguly

New member
מהרגע הראשון שמתי את שני הלוחות

אפילו שזו עריסה - והלוחות מכסים את כל השטח - לא זו הבעיה

למעלה