היה לו אופנוע

היה לו אופנוע../images/Emo61.gif

היה לו אופנוע. לא ציפיתי לזה. חשבתי שיהיה טיפוס סולידי כזה עם סובארו או משהו. גם לא הייתי לבושה בהתאם. איך לעזאזל אעלה בחצאית מיני הדוקה על המפלצת הזו? היתה לו הצעה מעניינת. "למה שלא תשבי מלפניי?" חייכתי. בבת אחת חזרתי לימי התנועה כשהבנים הרכיבו אותנו על הרמה של האופניים. "כך תוכלי לשבת ברגליים צמודות". הנסיעה היתה קצרה כך שהסכמתי (כן, אני יודעת שזה מסוכן, אבל זה מה יש). הידיים שלו שהקיפו אותי, החזה שלו שהיה צמוד לגב שלי והסנטר שלו שנשען על הכתף שלי, קצת הביכו אותי. זו הרי הפעם הראשונה שאני פוגשת אותו. אבל היה לו מגע כל כך נעים וריח נהדר. הגענו ליפו, בית קפה קטן על שפת הים, כמה נרות מאירים. התיישבתי בצד השני של השולחן. לא אמר לי כלום, רק עשה פרצוף מאוכזב. "מה קרה?" שאלתי "כבר היינו הרבה יותר קרובים.. בואי שבי לידי" ענה וחייך. אך החיוך הזה.. אילו רק ידע מה זה עושה לי, היה מחייך אלי כל הזמן. רגע אני חוזרת קצת לאחור. לא מזמן כתבתי פנטזיה בפורום הזה ממש וקיבלתי כמה מחמאות חביבות במסר פרטי. אחד המגיבים שבה את לבי בתגובתו שהיתה חמודה במיוחד והתחלנו להתכתב, להחליף מסרים. לאט לאט עברנו להעברת מסרים גם במהלך היום, ואפילו דיברנו קצת בטלפון. השיחה הראשונה היתה מעוררת ציפיות (לפחות בשבילי). התקשרתי ואמרתי פשוט "היי, זו אני" והוא אמר "איזה קול..." חייכתי.. משם כבר המשכנו לעוד שיחות ולמרות ההצהרות שלי שאני לא נפגשת עם אנשים שפגשתי ברשת, הוא התעקש. היום אחר הצהריים אמר "אני בא לאסוף אותך בשמונה, תתלבשי יפה כי אנחנו הולכים לרקוד" הוא ידע שאני לבד והבעל שלי לא בארץ. מה כבר יכולתי לעשות? אמרתי כן. קמתי והתיישבתי לידו. הוא אחז ביד שלי וקרב אותה אל השפתיים שלו. המגע היה כל כך רך שחשבתי שאני תכף מתחילה פשוט לנזול על הכורסא. הוא התקרב אליי והרים את הרגליים שלי, הניח אותן על שלו והתקרב אל האוזן שלי. הוא לחש לי דברים שאני לא זוכרת כי היד שלו ליטפה לי את הצוואר והאצבע של היד השניה שלו טיילה על השפתיים שלי. התעופפתי למקום אחר כשפתאום שמעתי את אותו אומר "אני רוצה לראות את התחתונים שלך". "לא כאן" עניתי. בטח שהוא הסכים לצאת משם. עד שהוא שילם (מה לעשות, ככה זה בדייט ראשון, בפעם הבאה אני אשלם, מבטיחה) הלכתי לשירותים. הוא חיכה בסבלנות והחלטנו לרדת אל החוף לטיול. הגענו לקטע של הסלעים, נשענו על סלע, והוא הצמיד אותי אליו. השפה התחתונה שלי היתה בתוך הפה שלו, סוחף אותי אחריו לתוך התשוקה. היד שלו שוב היתה על הצוואר שלי, והיד השניה שלו מצאה את הישבן שלי, הצמיד אותי אליו. השפתיים שלו התחילו לצייר את הקו שבין האוזן שלי ובין הצוואר. נאנחתי. כשהגיע שוב אל האוזן שאל "נו, אז את מראה לי?" שלחתי יד אל התיק ושלפתי משם חוטיני שחוריםהוא עזב אותי לשניה, לקח את התחתונים, קרב אותם בשתי ידיים לאף שלו ונשם אותם. "יש לך ריח טוב ילדה" אמר, זרק את התחתונים וחזר לנשק את הצוואר שלי. הידיים שלי היו על הצוואר שלו. מעסות אותו. הנשיקות שלו הטריפו את כל החושים שלי. רציתי אותו כל כך. הוא הפשיל את החצאית שלי, בלי להפסיק לנשק אותי. האצבעות שלו לשו את הבשר שלי. אצבע אחת חודרת לאט אבל בטוח ישירות אל תוך החריץ הרטוב שלי. כמעט התקפלתי מעוצמת העונג. בעוד האצבע שלו נדחקת אל תוכי, הלשון שלו לפתה את הלשון שלי ופשוט ינקה אותה פנימה לתוך הגרון שלו. הרגשתי את האורגזמה נבנית בי.. שלחתי יד ופתחתי את רוכסן מכנסיו, שחררתי את הפרא המשולח שהתחבא שם. לא יכולתי לחכות עוד, כרכתי רגליים סביב המתניים שלו ופשוט הובלתי את הפרא הזה להשתולל בתוכי. וזאת עוד היתה המנה הראשונה בלבד..

*g99

New member
אם ככה,

עכשיו אני מבינה למה היה לי חשק עז לחזור הביתה...התגעגעתי לכתיבה הזו! התגעגעתי לתאורים שלך,אלה שמוציאים ממני את השובבות שבי,את האני האמיתית. כמה כיף לחזור ולקרא את הסיפורים שלך. עכשיו אני לא יכולה לחכות עוד! אני בטוחה שצפויות לו עוד מנותממך
אני גם בטוחה שהוא יפתיע אותך
ממתינה להמשך, g99...

totah

New member
באיזה חלום חלמת את הסיפור הזה?

דרך אגב אני יכול להיות חלק מהחלום שלך???

*g99

New member
למה הציניות?

בן אם זה אמיתי או לא,פה זה המקום לרשום את הסיפורים שקרו או לא קרו,הפנטזיות כלומר,מה שהיית רוצה שיקרה ולא קרה... ממש לא משנה לי ולא רק לי אם זה אכן קרה או לא,העיקר שהתוכן מעניין,מגרה והכי חשום מחמם!!!! אני אישית אהבתי את הסיפור. g99...

totah

New member
טוב אז בואו תשמעו סיפור

אתמול הכרתי 10 בחורות ודפקתי את כולן......אההה!!!! תאכלו ת´לב

*g99

New member
מממממ

איפה התוכן? לאכול את הלב? על מה? מי אמר שלדפוק את כל ה-10 גורם לכל אחד לקנא? אני אישית לא רואה בזה מעשה גבורה...אני רואה בסגנון כתיבתך סיגנון ילדותי,אך מה לעשות שיש גם כאלה??? g99...

ran77th

New member
מה שלא מובן../images/Emo104.gif

למה עלה לה לראש ואפילו לרגע שיהיה לי סובארו????? באהבה לאחת מכאן

ביגבן

New member
בחיי שהסוברו הוחלפה מזמן...

אהבתי על מילה...אחת את משהו אחר מכאן

היה לו אופנוע - חלק שני ואחרון

אחרי ההתפוצצות הראשונה של שנינו, החלטנו לעבור למקום יותר סולידי. כיוון שהקליק כבר נוצר, לא ראיתי סיבה מדוע לא לקחת אותו אליי הביתה. הלכנו לכיוון האופנוע מתגפפים בלהט ומתנשקים, שיכורים מתאווה. רצנו על החוף, הוא נתן לי להשיג אותו ואז זינק עליי והפילו אותי אל החול. "את כל כך טעימה לי" הוא אמר, שולף פטמה זקורה ומוצץ אותה חזק לתוך פיו, כמעט מכאיב. התגלגלנו מחובקים ושוב קמנו. מתחת למקלחונים הוא משך בשרשרת והרטיב את כולי. המים היו קרים, הפטמות שלי הזדקרו קדימה הוא התקרב אליי ולחש "אני מת לזיין אותך" וצבט לי את הפטמה הימנית. תחבתי יד לתוך המכנסיים שלו "ומי בדיוק מפריע לך לעשות את זה?" שאלתי בהתרסה והתחלתי לרוץ אל האופנוע. השגתי אותו. הוא הגיע אחרי שניה. תפס אותו ונישק אותי, השפה התחתונה שלי היתה בתוך הפה שלו, כשהלשון שלו מטריפה את השפה העליונה שלי. הוא חשף את השד שלי והחל למצוץ את הפטמה. כל אחד יכול היה לראות אותנו, ממש שם במגרש החניה אבל לאף אחד מאיתנו זה לא ממש היה אכפת. "יאללה תעלי על האופנוע" אמר ונעמד מאחוריי. הרמתי את הרגל ועוד לפני שהתיישבתי הרגשתי שתי אצבעות שלו חודרות ישר לתוכי. הוא הניע אותן במהירות פנימה והחוצה ואז הוציא אותן לגמרי, נוטפות עסיס. והחל ללקק אותן בקולות מציצה רמים. הוא קפץ על המושב ואמר "חכי שניה, כדי שלא תחליקי, הפעם נחבר אותך היטב" הוא שלף את השיפוד שלו מתוך המכנסיים וכיוון את עצמו לתוכי. התייצבנו והתחלנו לנסוע. נסענו לאט כשטלטלות הכביש מניעות אותו בתוכי ואני מרגישה את האורגזמה נבנית בתוכי. רמזור, אור אדום. "תתכופפי" אמר. עשיתי כדבריו כשלפתע הרגשתי אצבע חודרת אליי מאחור, חזק ובטוח. ננעצת פנימה. לא הייתי מוכנה לזה וצרחתי את האורגזמה שלי (טוב שהאופנוע מרעיש) .. הרגשתי את כולי מתכווצת עליו, השרירים שלי סחטו אותו, אבל לו היו תכניות אחרות לחלוטין. הגענו לבית שלי, והתחלנו לטפס במדרגות. הוא התהלך מאחוריי, נצמד לישבן שלי ולחש מילות זימה לתוך האזניים שלי. ואז, כשהגענו לדירה שלי, לפני שפתחתי את הדלת הוא סובב אותי אליו פתח את המכנסיים ואמר "תראי מה עשית". הסתכלתי בזקפה הרוטטת שלו וירדתי על הברכיים. הבטתי למעלה אליו ואמרתי לו "סליחה, אני לא אעשה א ת זה יותר" ובלי לחכות שניה, לקחתי אותו בפה שלי. הוא כבר היה מוכן, אחרי הזיון תוך נסיעה, וגם מהריגוש של היותנו בחדר המדרגות, כשבכל רגע יכול אחד השכנים לצאת. הוא החזיק בראש שלי, ופשוט זיין לי את הגרון עד שגמר. בלעתי כל טיפה פתחנו את הדלת ונכנסנו ישר למקלחת. טוב, מכאן בטח לא יהיה לכם קשה לדמיין מה עוד היה שם באותו לילה. הרבה שינה לא היתה שם.

למעלה