היה כל כך טוב

• פותח הנושא YHS
  • פורסם בתאריך

YHS

New member
היה כל כך טוב

היום בכינרת, שאפילו לא טרחנו לצלם. הגיעו כאלה שעדיין לא היו, טעמו מהאוירה ונדבקו. לא אגיד מי,
אבל יכולנו לקיים תחרות F3A חוקית בכנרת..... טוב, תמונה מה]עם הקודמת, שהאויר הקריר קצת יחדור לכאן. תודה לחבר'ה שהיו, היה כייף.

לשד

New member
אכן היה נחמד מאד

שילוב קטלני של חברה טובים, טיסנים, מים רחצה אוכל... קשה לחשוב על קומבינה מוצלחת יותר... תודה ידידי
שנתת לי להטיס את הקרדינל - חוויה מיוחדת במינה. תבקש ממנו את סליחתי על שהטרחתי אותו לעשות קצת תרגילי F3A ועוד עם מגלשים.... בברכה עמרם

Flat spin

New member
למעשה 'קרדינל' דיבר איתי יום קודם ../images/Emo13.gif ../images/Emo22.gif

וביקש ממני בכל לשון של בקשה להתנסות באי אלו תרגילי F3A. לאור מערכת היחסים המיוחדת שיש לי איתו, לא יכולתי לסרב לו. בשיחה שקיימתי איתו בדרך הביתה, לאחר מעשה, הוא סיפר לי עד כמה היה מרוצה ועד כמה נהנה לשכב על הגב (באויר, כמובן) גם העליות והירידות על גלגל הענק גרמו לו קורת רוח רבה, שלא לדבר על הכיף שהוא חש בעת הריחוף על פני המים בהמראות ובנחיתות. ועל כך הוא מודה לך

Flat spin

New member
החום היה מעיק והכובע שיפר ../images/Emo22.gif

במידה מרובה את ההרגשה בזמן המנוחה אחרי המאמץ המרוכז.

לשד

New member
עכשיו אתה מבין למה הקרדינל

של גדעון פתאם התחיל לטוס וורטיקלית ובסיום עשה פניית הזדקרות - עם מצופים בלי מצופים מה זה חשוב...

Flat spin

New member
מנוי וחתום ../images/Emo22.gif

כל טיסנאי, ומי שחושב שהוא טיסנאי, ומי שחושב שיהיה טיסנאי, ומי שסתם אוהב לצפות בטיסנים בטיסתם, כולכם כאחד מוזמנים להשתתף בשמחת ההטסה מעל פני המים. ולמי שטרם היה מזומנת חוויה בלתי רגילה. בואו בהמוניכם.

Flat spin

New member
חוף שיטים ../images/Emo22.gif

נמצא בצד המזרחי של הכנרת, כ-1.1/2 ק"מ דרומית לעי-גב

למעלה