היה כיף מאוד עד ש

DaRזה אני

New member
היה כיף מאוד עד ש

גנבו לי את התיק ולחברים שלי לקחו את כל הדברים היקרים...
אז ככה: הייתי בתל ברוך מ12 עד 4 ובדקנו על חצי שעה את התיקים אז שעה לפני שהלכנו, היסתובבנו קצת והלכנו לב' לבערך רבע שעה כשחזרנו הוכל ניגנב
הלוואי ומישהו יתקע בו עם גלשן ויכנס לו לראש או שהוא יפול שם מהצוק או שתדרוס אותו מכונית לבן זונה הגנב הזה הכלב! מה שאני לא מבין זה למה הצפונים הטחונים האלו מג' צריכים ליגנוב תיקים יש להם ימבה כסף בסדר תביא לי איזה עני אז אוקיי אני מבין למה הוא יגנוב אבל למה הם?!?! היה התקפות של חצי והיה ממש פצצה היה טבעי 25 והגלים הלאו שפתאום עולים היו אפילו 40 אבל היה ממש כיף חוץ מזה.. למישהו פה יש רעיון איך לגורם למניעת גניבת התיק שלך? ללכת עם תיק מאפן? לשים על החוף? לשים ליד אנישם ולבקש שישמרו(למשפחות וכאלו) לבקש מהמציל שישמור או להחביא עמוק בסלעים עד שכל כך קשה להוציא(מה שעשיתי היום אבל לא דחפתי אותו פנימה עד שבכלל לא רואים אותו) ויש לי כמה מילות סיכון להיום... אכזבה ו.. Ley Back Slash-Slide תרגיל חדש שהיצלחתי בפעם הראשונה(אם ככה כותבים את זה

כבודו

New member
כן.... מכיר את זה....

אני יודע שבחוף ארגמן... נתניה... אוהבים כפכפי reef מכל הסוגים והצורות... במיוחד את שלי אני מנסה ללכת עם תיק מעפן, שם אותו ליד משפחות, ומבקש שישימו עין... תבוא לים עם חולצה וגלשן, זה הכי טוב...

W u t a n g

New member
בדיוק..

גנבו לך כפכפים תסתובב בחוף עד שתמצא כפכפים שנראים לך וקח אותם...

למעלה