היה כיףףףףף

A t z a

New member
היה כיףףףףף../images/Emo80.gif

(איזה הזוי לכתוב סיכום הופעה שני באותו שבוע,זה מזכיר את הימים הטובים של החופש הגדול שהיו 5 הופעות בשבועיים בערך) ההופעה הייתה ממש ממש ממש כיפית!!! באתי עם מיכלצ'י ועדי (לא מהפורום,חברת ילדות שלי) שזאת הייתה ההופעה הראשונה שלה,וגם היא יצאה מבסוטה לגמרי... היה מאוד כיף ומצחיק,האווירה הייתה נורא חו"לית,והמקום באמת הזכיר איזה בר אופנוענים נידח
שמרו לנו מקומות טובים על הבר כי היינו רשומות על שם המשפחה של איגי, וכל ההופעה היינו מתחת לאף של איגי,בונקר ובעיקר אלון...(וגם קצת בתחת של האיש הזה שעבר והפיל בערך כל דבר שזז,וזה היה פשוט קורע
) למרות שהיה קצר (כן!! זה קצר!!),ולמרווווות שאיגי חתכה את בעדינות
,היה ממש טוב! מסכנה איגי,כל ההופעה מותקפת מהפרצופים שבונקר עושה לה וכל הזמן היא נקרעת מצחוק..וזה ממש מצחיק
..בייחוד כשגם הקאזו צוחק איתה...
השירים שהיו הם: תשא אותי לאישה מילווקי (היה אחד המוצלחים!!!) הדוור ( מילווקי והדוור הם היחידים מהדוור! תפצע נחתךךך...אבל זה רק חד פעמי תודה לאל) תאת"נ בובות מסתובבים אדום מאוד פרוע (מוצא חן בעיני שהוא נכנס לפלייליסט
) פחד אין לי מה לומר לך כשתחזור פעם אחת
אני ממש אוהבת את השיר הזה...וגם את ההקדמה שאיגי עשתה לו
היה אמור להיות עוד כמה שירים שנחתכו,ביניהם עוד 2 חדשים...אבל לא נורא,היה מעולה ככה.. טוב בקיצור היתה עוד הופעה מוצלחת,היה כיף לחוש VIP,איגי את שוב מהממת ושוב מדהימה ותמיד כיף לראות אותך ולשמוע אותך, בונקר עדיין תותח על (ועדי סוג של התאהבה בו
),ונהנינו ממש מהכל!! וגם כל האנשים לפי מה שראיתי.... תודההה איגי!!
(והשארת לי אודם על הלחי,שמסתבר שעכשיו הוא מופיע בכל התמונות של הווירדים שצילמו אותי כי לא שמתי לב
) היה שווה לריב עם אמא
!! (ולהשלים,תרגעו) סיימתי לחפור
לילה טוב.

מאיה911

New member
שמחה שנהנת בובה../images/Emo99.gif!!

סוריי שלא באתי..לימודים מסריחים
!

A t z a

New member
לא,../images/Emo80.gif

הוא נעלם אי שם בקיץ 2006