היה טסט שני

Wing Chan

New member
היה טסט שני

אותו טסטר מהטסט הקודם הלך חרא אין סיכוי לעבור לא איכפת לי לעבור טסט הבא, הבעסה היא שעכשיו אני אצטרך לחכות עוד איזה חודש וחצי שוב עד שיהיה למורה שלי טסט להביא לי (וכמובן עוד כסף שיילך) :\ זהו אתם יכולים להתעלם מההודעה
ובהצלחה לכול הניבחנים

Metal † Heart

New member
לי היה אתמול טסט ראשון

ואני אפילו לא מחכה לתוצאות.. 100% נכשלתי. טסטריות זה פשוט זוועה. איך שראיתי אותה מתקרבת לאוטו כבר ידעתי שאני הולכת להכשל..

gilgula

New member
לא נורא,

מטעויות לומדים! באמת הקטע המעצבן הוא שצריך לחכות 200 שנה לטסט נוסף..אבל אין מה לעשות. תראי מה כתבו בטופס, ותנסי לשפר.. בהצלחה אגב גם אני מחכה לטסט 3 אז שיהיה לנו בהצלחה

Netanel17

New member
כנ"ל

ללמוד מטעויות זה דבר חשוב אבל הלמידה כואבת... גם מבחינת הזמן שצריך לחכות בין טסט לטסט וגם 413 ש"ח, הוצאת רשיון זה עסק יקר...

Netanel17

New member
גם נכון

אבל יכלו להתחשב קצת... 300 ש"ח טסט למורה זה לא מעט וקשה למצוא מורה שלוקח פחות... לפחות באזור שלי...

100vardit

New member
אני לא מבינה-למה באמת צריך לחכות

חודש וחצי-אם אפשר לגשת לטסט אחרי שבועיים... עדיין יש בעיות עם הטסטרים או שתמיד זה היה ככה.

Netanel17

New member
יש הרבה תלמידים ומעט טסטים

לכן תלמידים נאלצים להמתין הרבה זמן בין טסט לטסט שבועיים זה רק המינימום, בפועל זה הרבה יותר...

אותה סיטואציה בדיוק !!!!!

זה באמת מעיק.. בשני הטסטים נכשלתי בגלל דברים שלא קשורים כלל לנהיגה וסביר להניח שבכל יום נתון אחר לא היו קורים. זה ממש מבאס , בעיקר הקטע של לחכות לטסט הבא אבל לא נורא , יהיה טוב , יש הרבה אנשים בסיטואציה שלנו שיהיה בהצלחה =]

100vardit

New member
אמן!!!!!!!!! מחכה כבר לעבור...

וממש מרגיז אותי כל ההמתנה הזאת.היה לי טסט ראשון לפני חודש וחצי,והטסט הבא שלי(סוף סוף)בערך עוד שבועיים. זה מלא זמן הפרש.אני אפילו לא חושבת על הלחץ,אני פשוט רוצה כבר רישיון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו כולם חח

לא נראה לי שיש אחד שלא יסכים שההמתנה בין טסט לטסט היא הדבר הכי מעיק שקיים!! אשכרה לא זז!

למעלה