היה טיש נהדר

יעלוש2

New member
היה טיש נהדר

חזרתי מאחד הטישים הנהדרים והיה לי כיף להכיר את האנשים אחרת עובבי כניראה שזה ביגלל הניצחון של מכבי אז יש אלוהים?

דסדס

New member
אין אלוהים, יש אלוהים... מה זה משנה

???? העיקר שיש מיטה להכנס אליה אחרי טיש נפלא וכייפי! וכמובן העיקר שמכבי נצחו.... (ושלא תעזו להרוס לי יותר מידי אני בונה על השידור החוזר היום בלילה!) הצלחתם להתיש אותי.... ומי שמכיר אותי יודע שזה לא קל, אז כל הכבוד! תודה לכל מי שעשה לי מסאג'ים.... וכל מי שטען שהוא לא יודע לעשות, הגיע הזמן שתלמדו! ודרך אגב.... ממש לא מצא חן בעיני שהגעתי ב12 וחצי והייתי ראשונה... לא היה לי מספיק אנשים להציק להם! לא בא בחשבון! אין לי מושג מתי אני אוכל להגיע שוב... יש מצב שאני אתחיל עכשיו לצאת חמשושים קבוע ואז כמעט כל שבוע אני אגיע.... ויש מצב שלא.... (כי אין לי מושג איפה אני הולכת לשרת!) בקיצור, מקווה לראות את כולכם שוב כמה שיותר מהר! לילה טוב! דסדס

barr1969

New member
היה גדול

יש אלוהים.אפילו אם מכבי היו מפסידים. <שתוק עובבי.אני לומדת קראטה> אחלה אנשי.סבבה של לילה צ'טערת שנפנפתי בידים

דסדס

New member
מצחיק! איך כל פליטי הטיש הם

היחידים שמתחברים בשעה כזו..... איזה עוד בנאדם |לא שפוי| יתחבר בשעה כזו?! אז כולם הגיעו הבייתה בשלום!?

barr1969

New member
אני בבית.כמדומני

אם עובבי לא מת בליל הסדר.כלום כבר לא יהרוג אותו אז כנראה שגם הוא בבית השאר?יוצאים לצפון אם אני זוכרת נכון בדמדומי השינה שלי

Sandstorm

New member
אני הייתי לדקה בדיוק

צ'טער, לא זיהיתי אפח'ד (פרט לחמוד1962) והלכתי מיד, זה היה בערך ב4 בבוקר. ירדתי למטה למסיבה ו2 בנות התחילו איתי, אחת אמרה לי שהיא בדיוק שבה הערב משנה וחצי בחו"ל ואני החייל הראשון במדים שהיא רואה, מאחר שהבנתי שהיא לא ברמת שפיות סבירה (אלכוהול וכאלה..) זזתי לדרכי..

למעלה