היה טוב מאי פעם.

chen1litvak

New member
גנב פלייליסטים P:

זין על ליליאן! אני כרגע רואה הופעה של שילה בטלויזיה,נהה נה בננה! וואו באמת היה טוב.

chen1litvak

New member
תעלומת פלייליסט חדשה;

וסדר הפלייליסט של היום היה כדלקמן; 1)פרח קיר 2)לונדון (היה אמור להיות 'אל המחט',אני מישי התחרטה P: ) ------------------ 3)העיר הגדולה 4)שמה עליך זין 5)רק לנו 6)כורש 7)טוב תשלח ------------------ 8)מה יהיה איתי ------------------ 9)ים של דמעות ------------------ 10)חניון 11)שימו לב 12)לעורך התוכנית 13)איזה זהב 14)יום אחד 15)אדם חופשי ------------------ (הדרן) גשם טוצ'קה והתעלומה הפעם; למה לעזאזעל זה מחולק ככה? ובקשר להופעה- א.נוו מה שתי הופעות ברצף פותחים עם פרח קיר?לגוון ב.הצלחתי להסריט את כל ההופעה עד לחניון,שליליאן באה אלי ואמרה לי שאסור להסריט. בדק' הראשונות קיבלת התקף חרדה קטן,ואחרי שימו לב החלטתי שליליאן סתם שמנה ושאני רוצה להמשיך. אז הוצאתי את המצלמה והמשכתי את ההקלטה בסתר,זאת אומרת שלא רואים את שילה כלכך כי בעלת חוש כיוון כלכך טוב בתאורה המדהימה שהייתה שם שחשבתי ששילה בשמיים.
אז יש לי את כל ההופעה חוץ מחניון ושימו לב (
) וצילמתי את שילה כשהיא דפקה ת'ראש בתקרה! ג.מישהו יודע למה היה את הצלם? וזסה הרגיש כאילו ששילה נורא רצתה שכל הקהל כזה ישיר ביחד כזה בשביל שהוא יצלם את זה וטיפה התבאסה כשזה לא קרה (ואז ביקשה שנמחא לה כפיים
) ד.וואו אפילו לחפור פה מעייף אותי,הלכתי לישון עם שילה בטלויזיה עם סיוטים שליליאן הורגת אותי.

chen1litvak

New member
תיקונים;

שורה שניה; *אבל מישהי התחרטה סעיף ג',שורה שניה; *וזה הרגיש p.s המודעה של ההופעה הייתה ממש יפה,איזה כיף שהיא תלויה על הקיר :)

באמת תעלומה

הצלם- אולי זה לקליפ..של שיר על ירושלים.. לגבי הפלייליסט- אולי מקומות בהם היא מנסה לספר סיפורים? אין לי מושג.

chen1litvak

New member
בהתחלה גם אני חשבתי ככה

לגבי הפלייליסט,אבל אז ראיתי את ההופעה ושמתי לב שזה לא הלך ככה. וגם אם שמת לב לא כתוב את השיר ששילה אומרת שהוא הראשון שהיא הקליטה שהיא סיפרה עליו את סיפור ירושלים. מישהו יודע אולי איך קוראים לו? הליריקיס שלו היה לי מוכר,כאילו ששמעתי אותו פעם במנגינה אחרת. ובקשר לצלם- ואם הוא היה מצלם משהו לקליפ אז הוא לא היה מצלם את כל ההופעה.. (עזוב אותך אני צודקת,שילה מוציאה DVD של הופעה חיה
)

לא, זה יהיה אחרי גרמניה

היא נוסעת לגרמניה, היא הולכת לחמם את האיחוד של פינק פלויד, ואת תחיית המתים של ג'ים מוריסון שיעשה לכבודה את להיטה שכבש את העולם 'החניון'. בכל מקרה השיר היפהפה שעליו היא סיפרה את הסיפור(ואני מקווה מאוד שהקלטת) הוא 'יפעת', כך אמרה הבחורה שישבה לידי, והיא אמרה שהוא בוצע פעם 1 בעבר, אז אולי שמעת. אה, ושזה שם לא רשמי או חצי רשמי.לא זוכר.

היה טוב:)

אומנם שילה לא נשמעה במיטבה אבל שילה זאת שילה. בנוסף, הרגשתי כאילו אנחנו חבורה של ילדים שיושבים בסלון ושילה מנגנת לנו, אינטימי משהו... אבל פעם הבאה כשלוקחים כסף מאנשים צריך לדאוג שיהיה איפה לשבת, זו רק דעתי..
בכל-מקרה היה טוב וטוב שהיה:)

למה לא במיטבה?

מבחינה נפשית שלה, או מבחינה ווקאלית כלשהיא? כי אני כמובן הרגשתי שסוף סוף מישהי מדברת אליי בשפה שאני מבין. מצד שני- זה גרם להיותי לא אובייקטיבי, ואפילו לא רציתי שהיא תשיר את השירים המועדפים עליי, מה שהיא הייתה שרה, היה מספיק בשבילי.

מסביר קצת...

מבחינה ווקאלית שילה לא הגיעה המון וזייפה, וגם המון התבלבלויות וטעויות שפעם ראשונה בהופעה של שילה קצת הפריעו לי והיו "קצת יותר מדיי". כל זה קרה בעבר, לטעות ולהתבלבל [מה שגם מאד אנושי], אבל הפעם זה היה מורגש מתמיד משום מה, וקצת הפריע לאוזן.

טוב נו

כל 1 וההעדפות שלו, לא אמרתי לך מה לשים בצלחת :) אני דווקא נהניתי מהטעויות והתבלבלויות, בכלל הייתי מעדיף שהופעה תהיה משהו שהאמנים/הקהל מתייחסים אליו פחות ברצינות(אם כי דווקא שילה מתייחסת אל זה בסוג של אובר רצינות שהוא כאילו לא רצינות אבל מאוד מודעת.חפרתי.זהו)

../images/Emo45.gif,

גם לי הפעם הטעויות והבלבולים בשלב מסויים הפריעו לאוזן, אני ממש יכולה להבין על מה אתה מדבר. אבל שילה זאת שילה, תמיד כיף ומשמח לבוא לשמוע.

chen1litvak

New member
הליריקיס של השיר 'יפעת' (לדברי צבי\כנרת);

זה לא שנעלבתי זה לא שהלכתי בגלל זה זה רק ששוב אני מוצאת ת'עצמי בלי תשובה ולבד לבד לבד לבד זה לא שבכיתי אוף גם אם בכיתי אז מה מה אתה יודע תגיד לי מה אתה מבין אם עכשיו אני חלשה מותר לי כשזה יתפוצץ לי בפנים ומה אם אני מרגישה טיפשה שהאמנתי היה לי טוב להאמין זה לא שאני בורחת אבל החלטתי לשנות הכל ואם לא עכשיו אז לא ואין לי זמן אין לי זמן לחכות תזכור אותי כמו שהייתי אל תנסה לייפות ואם לא אצליח לעוף גם אם לא אצליח תזכור אותי שניסיתי אני ניסיתי אם עכשיו אני חלשה מותר לי כשזה יתפוצץ לי בפנים ומה אם אני מרגישה טיפשה שהאמנתי היה לי טוב להאמין (במקור-אולי הטיפשים הם החכמים) זה לא שנעלבתי ולא שהלכתי בגלל זה זה רק ששוב אני מוצאת ת'עצמי בלי תשובה ולבד לבד לבד לבד זה לא שבכיתי אוף גם אם בכיתי אז מה מה אתה יודע מה אתה מבין טוב,זה מה שהוצאתי משמיעה אחת,אז אם יש טעויות,תמותו :)

פרב

New member
../images/Emo143.gif

זה ישןןןןןן משהו תחת לא זוכרת איפה שמעתי את זה בטוח יש לי את זה מוקלט איפה שהוא אם אני אמצא את זה אני אעלה [ואם כבר, אני שולחת לתיבות מסרים בגלל עקרונות מטופשים, אז אם עוד מישהו רוצה חוץ מreiya, ליאןןן, משו אמיתי; שיגיד איי איי קפטן]

chen1litvak

New member
פםפם

יש לי את זה בביצוע מהאוגנדה בוידאו איכות מצויינת,אבל ויטיוב לא אפשרות והמחשב שלי שונא אותי. למי שיש כוח למעבר ממושך יכול לשלוח מסר ואני אנסה להעביר

chen1litvak

New member
שחכתי לציין

יש לי גם הקלטה של הסיפור שילה לפני,אם מישו מעוניין בסיפור עצמו כתוב\הוידאו. (זה וידאו נפרד כי הסיפור נמשך כ4 דק' ובהלבהלבלה) וואו פאק

למעלה