היה חם לתפארת

היה חם לתפארת

אפילו המזגן פיתח מנטליות של פן והתחיל להעיף אויר חם במקום קר. מה אני יגיד לו? במילא אני משלם לו רק משכורת של וינטלטור. וגם את המשכורת הזאת אני מלין. מה לי כי אלין? מה שכן, היה צורך דחוף במציאת פיתרון נגד החום. אגב, גם על הירוק אני לא משתגע, אבל לא עד כדי שאני אתחיל לחפש פתרונות נגדו. זאת אומרת, את הירוק הזה יש לי עוד מהימים שצבע היה צבע. לפני שהם התחילו לפתח ארומה של פירות, או איתני-טבע, תלוי בחברה שמוכרת אותם. 'לבן-אפרסק'. 'כחול-ים'. היה לי חבר שניסה פעם לפתוח חברה של צבעים, אבל גילה שכל עולם הדימויים והמטאפורות כבר תפוס לו. תקופה מסויימת הוא ניסה ללכת על ליין של הפרשות. 'חום-קקי'. 'ירוק-מוחטה'. כאלה מין. לא הצליח לו מי יודע מה. אבל לא חשוב עכשיו, לא יודע למה אני סוטה (בעצם אני כן יודע, כיון שכבר שהגעתי לפה, הזכרתי לעצמי מאמרי חז"ל - ברומא, תהיה רומני. ולכן כאן זה אך טבעי לסטות. ומין, כן). איפה הייתי? אה כן, היה צורך דחוף במציאת פיתרון נגד החום. יצאתי החוצה, וראיתי את מיכאל, מבסוט. שאלתי אותו איך זה שהוא מבסוט ככה בחום הרטוב הזה, והוא הציג לי בגאווה את המדריך למשתמש של הכדור הפורח שהוא קנה. עכשיו, אתם לא מכירים את מיכאל, אבל מיכאל הזה - ראשון בכל דבר. כל טרנד שהיה בשכונה, התחיל אצלו. הייתה לו ה-ב.אמ.וו. השחורה הראשונה בשכונה. הוא הראשון שהיה לו סטארטאפ בימים שאפשר היה להכניס את הבועה לאצבעון והיה עוד נשאר מקום. רבאק, הוא אפילו הראשון בשכונה שמצצו לו. פורץ דרך אמיתי. אז אמרתי לו, "מיכאל, מה זה הכדור הפורח הזה שקנית?", ואז הוא הסביר לי שלמטה, ליד האדמה, איפה שחי הפרולטריון, באמת חם ומגעיל ואין אפילו חשק לעשות סקס. אבל, שמה, למעלה בשמיים, מעל האטמוספירה, יש בריזה כזאת שאתה לא מאמין. לא חם בכלל, ויש תוכניות טובות בטלויזיה. אז אמרתי לו שיאללה, אני מביא איזה חבית קטנה של עמבה, ונעלה לנו למעלה ביחד לנשום בריזה. אז המנייאק הזה אומר לי: "צצצ, צצצ, צצצ". אמרתי לו, "מיכאל, למה צצצ? מה לא היינו ביחד פורצים למכולת של פוטוש הגנב לסחוב חלבה? לא ביחד הקמנו עמותה לקידום השחיתות בישראל?" אז הוא אומר לי, הפסקוניאק, "צצצ, צצצ, צצצ. כדור פורח - זה משהו אחר. זה אני לבד. אתה זוכר שגם במציצות לא שיתפתי אותך". אמר, טיפס לתוך הסלסלה הזאת, מה שהייתה קשורה בחבל לעץ שיש לנו מול החצר, והתחיל לעשות פו, עד שהכדור עלה ופרח בסערה השמיימה. צעקתי לו מלמטה, "מיכאל, אל תשאיר אותי כאן לבד בחום", והא צעק לי בחזרה, "רובי", אמרתי לו "מה?", אמר לי, "מפה, איפה שאני נמצא עכשיו, אתה נראה לי כזה קטן". איך שנשארתי לבד, אני רואה שמגיע ייבגני הגנן. בא לסדר את הענפים, שלא יכנסו לחלון של גברת זליבנסקי (גם כן כפויית טובה, עד שמשהו נכנס אצלה, במקום שתגיד תודה לבורא עולם, היא מזמינה גנן. אבל זה לא קשור עכשיו. אני שוב סוטה. כאמור, רומא - רומני וגו'). אז שאלתי אותו, "תגיד ייבגני, אתה יודע לעשות מבטא של ערבי?" ייבגני ענה לי שבטח, מה זאת אומרת, איך אחרת הוא היה מוצא פרנסה בתור גנן. אז אמרתי לו, "עכשיו תסתכל למעלה בשמיים, ותגיד לי מה אתה רואה?" ייבגני הסתכל למעלה ואמר (בלי לשכוח את המבטא) "כדור בורח". "וואללה.", אמרתי. לקחתי לו את המזמרה מהיד, קצצתי את החבל שהיה קשור לעץ, ושלחתי את מיכאל לסיבוב מסביב לעולם בשמונים יום. תוכניות טובות בטלויזיה, עאלק.

קפת

New member
פספר-טפו

כשמיכאל יחזור, אם מיכאל יחזור, אני בטוחה שיהיה לו המון מה להגיד על רב תרבותיות.

חיכיתי חיכיתי, בכיתי בכיתי

עד שמיכאל יחזור, יחלפו לפחות שמונים יום. אפשר להספיק הרבה בשמונים יום. ה-רובי יכול בזמן הזה להנפיק את עצמו לבורסה ואחרי שבוע להכריז על עצמו כפושט רגל, הוא יכול למכור את כל הנכסים שנשארו לו, להפעיל תוכנית עוקץ אחת או שתיים על סוחרים אחרים, לטוס לארה"ב, להירשם לתחרות של הישרדות, לנצח בה ולהרוויח מיליון דולר, להירשם לתוכנית הברבור ולעבור שינוי טוטאלי שלאחריו אפילו אמא שלו לא תוכל לזהות אותו, שלא נדבר על מיכאל, ולהפוך לרווק הכי נחשק בארה"ב ולמצוא את אשת חלומותיו דרך הטלויזיה. תוכניות טובות בטלוויזיה עאלק.

מיכאל שלי

עת ניקצץ החבל באיבחה חדה אחת, מיכאל חש אי שם בקרקעית בטנו, בנקודה עלומה בין המעי העיוור לטחול, תחושת דה ז'ה וו חריפה. הוא לא ידע מה מקור הדה ז'ה וו, אולם אני יודעת - הרגע בו נותק חבל הטבור שחיבר בין מיכאל לאימו ז'ניה (הדה ז'ה וו הראשון היה 8 ימים מאוחר יותר באולם שמחות בפאתי השכונה. אין ספק - חייו של מיכאל אינם אלא מעגל אינסופי של שידורים חוזרים). אחרי שהצליח להתגבר על הבהלה הקלה התפנה הנמצץ השכונתי הראשון להנות מהטיסה. הוא שלף את שקית הגרעינים השחורים הנמצאת איתו תמיד (ליד קופסת מלבורו לייט, מצית אלקטרוני עם הולוגרמה של אורית פוקס, מנטוס ומפתחות לדירה של רובי שווארמה. לא, רובי לא יודע מזה) ופצח בפיצוח-יריקה-פיצוח-יריקה-וכו', מניח לקליפות הקשיחות לרדת על השכונה כמו גשם טוב. כנראה ששידור הטלויזיה למעלה היו באמת משובחים. מיכאל לא שב לשכונה מעולם, אבל לא שכחנו אותו. עד היום בגינה שבין המתנ"ס לממלכתי-דתי ג' צומחות לפלא חמניות עם גרעינים קלויים במלח. פוטוש הגנב מהמכולת אומר שזה גידולים אורגנים. בטח אורגנים, מיכאל אירגן.

מה יש להסביר?

היא בלונדינית - אני לא היא סלב - אני לא אליה מחוברים שני כורים אטומיים - אלי לא היא עושה כסף מהמעט שבגולגולתה - אני מפסידה. קנאה, קפת אחותי. לא פטיש, ק נ א ה.

קפת

New member
זה שום דבר

אנחנו פותרות לך את המאניה בצ'יק צ'ק: כרטיס חודשי חופשי אצל רונית רפאל, ואת מסודרת, אחותשלי. צריך גם לינק לרונית רפאל, לדעתך?

א י ל ה

New member
אני רק רציתי להגיד

שבשביל המעי העיוור, כל הנקודות הן עלומות. זהו. הייתי חייבת. זה ישב עליי. והיה כבד, דאמיט.

למעלה