היה זה יום בהיר...

היה זה יום בהיר...

השמש זרחה בשמים, הציפורים צייצו. ממש, יום סיפורי שכזה. רורי ירדה מהאוטובוס וצעדה לעבר צ'ילטון כשילקוטה הכבד מנשוא על גבה. ופתאום... היא ראתה את טריסטן ייאי איזה שובי דובי! ~תמשיכו
~

נוווווווווווסטלגיה!../images/Emo6.gif

איזה כיףףףףף!
אוי, איך התגעגעתי!
"מה לעזאזל זה מוסים" ושאר ירקות.
אין לי איך להמשיך.

^_^

וויש, מאתגר. --- "רורי!" קרא אחריה טריסטושי בקול עמוק ושקסי. "כ...כן?" שאלה רורי. "אממ..." הוא עטה על פניו הבעה מהורהרת-משהו. נאמי. "אני-" --- אה, כן, הכשרון התפוגג לו
יחזור עם הזמן. המשיכו!

../images/Emo99.gif

^________^ "אני..." הוא השתתק. אך האהא! הוא החל לדבר עוד פעם! "טריסטן!" "מה?" רורי הייתה המומה. היא ידעה מה הוא הולך להגיד. היא גם רצתה להגיד את זה, אבל היה זה יום יפה מדי.
הם החלו ללכת לעבר השיעור הבא שלהם, אך פתאום, טאטאטאטטטטטטטטטאאםםםםםםםם! ג'ס הגיע!
פאק, אני לא יודעת לכתוב, הו, וול...

ממשיכה להנאתי.../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif

בלוריתו השחרחורת של ג'ס נצנצה באור השמש. הוא לבש את ג'קט הג'ינס שלו, ונראה בדיוק כמו מה שהוא- אליל מין חי וקיים.
ג'ס העיף לעברה מבט מסתורי
(מה שהפך אותו למסתורי היה העץ שהוא עמד מאחוריו והסתיר לו חצי מהפרצוף), ורורי ליטרלי החלה להזיל ריר.
היא שכחה שבכלל הכירה איזה טריסטן, פעם, (על אף שהוא עמד מולה). ג'ס צעד לעברה, ורורי חשבה שעוד רגע היא משתינה בתחתונים, אבל אז החליטה להתעשת ואמרה:...
זה גרוע, אבל זה מה שיש.

הקטע של העץ הצחיק אותי. XD

...ואמרה: איך יכולתי לשכוח את טריסי פור קריינג אאוט ג'יזס סייק?! הוא אלוהים! ~ראו ערך פיק... מהעבר~ ג'ס, אתה שווה עד כדי טירוף, אבל טריסי הוא מי שבאמת ראוי לי, כי הוא שקסי שקסי שקסי וגם מדהים! טריסטן, הווו טריסטן! חכה לי אהובי מי אמור מואה מואה! טריסטן הסתובב אל רורי, ואמר:...

Lorelai

New member
"גמל לא שותה הרבה!

הוא - לא שותה הרבה!" רורי הסתכלה עליו, מבוהלת ואמרה:

PURPLE CHICKEN

New member
טאם טאם!../images/Emo11.gif

"שמוליקיפוד- אני אוהבת אותך!
", נשמעה זעקה מבין שיחי הפטל. "מי זה?", קפצה רורי ונפלה לתוך הקוצים. קול רועם נשמע: "זההה...

blue dragonfly

New member
"זאת סוקי../images/Emo9.gif...

"סורי, אני וג'ייסון לא יכולנו להיתאפק. שמוליקיפוד זה הכינוי החדש שלנו אחד לשני, בגלל התותים..." -"אוקיי" קטעה אותה רורי...

ג'ייסון?../images/Emo6.gif

"שמוליקיפוד, אני אוהבת אותך!
גם!" סוקי נראתה זועמת. היא אמרה:..."
לאנורא שזה גרוע, כן?

PURPLE CHICKEN

New member
...

"ווטאבה. סתם וונאבי, את.
", ונפנפה את שיערה. רורי הביטה בה במבט נזעם, ושפשפה את כפות ידיה. פתאום, זבאנג!.. נו, צריך קצת אקשן.

למעלה