היה זה אתמול!!!

• פותח הנושא *pank
  • פורסם בתאריך

*pank

New member
היה זה אתמול!!!

בדרכי לעבודה, חברתי השאירה לי הודעה במענה הקולי וזה תוכנה: " שיהיה לך יום ממש ממש נחמד. ואכן היה לי יום "נחמד" בדרכי לעבודה התפוצצו במכוניתי שניי גלגלים קדמי ואחורי איבדתי את השליטה על ההגה, וכמעט כמעט... מזל שהכביש היה ריק אחרת אחרת הייתה זו מסוג התאונות המופיעות בעדשה מקומית בעודי בבית החולים, קצת חבולה וקצת המומה, מודיעה לפתע מערכת הכריזה, על קליטת חרום, של נפגעים, לקח קצת זמן עד שהבנתי שמדובר בפיגוע בהתחלה חשבתי שפרצה מלחמה, כך או כך זה היה נורא ראיתי חלק מהפצועים מובלים, התאונה שלי נראתה לי לפתע כמו ליטוף כמובן שהטלפונים קרסו, ורק אז נתחוור לי שחברתי הטובה נמצאת סמוך למקום הפיגוע, היא הייתה בדרכה לבקר אותי במיון, כואב הלב על הקורבנות ובעיקר על המשפחות שלהם. כשאני חושבת כמה פעמים עליתי על קו 37 למרות שנשבעתי שאני לא עולה יותר על אוטובוסים אני ממש מצתמררת, בהיותי במיון כירוגי ראיתי את נהג האוטובוס מרואוון דמאוותי לא ידעתי בכלל שהוא הנהג, אבל שמעתי את הסניטר אומר את שמו לאחר, מכן חבולה ועייפה ירדתי לחתום על טפסי שחרור זוג הורים מבוהל חיפש את מרואוון דמאוותי, אמרתי להם היכן הוא נמצא והוא בסדר באופן יחסי, ולסיום מי שאמור היה להיות החבר הכי טוב שלי התברר כלא חבר כלל וכלל, אין מה לעשות זה תמיד בא בשלשות, וזה בכלל לא נחמד. הנחמה היחידה היא שחברתי הטובה והיקרה חיה ושלמה טפו! טפו! טפו!

יודע ש...

New member
לא יודע אם אני חבר טוב

אבל שמח שאת בריאה ושלמה שולח לך סל מלא בחיבוקים והיי תשמרי על עצך שמעת??????

*pank

New member
יודע ש...

כל עוד אתה לא מתיימר ותוקע סכינים בגב (זה קורה במשפחות הכי טוב, אז מרוקאים שבו בשקט) תבורך.. ותודה על איחוליך הלבבים אני בהחלט אשתדל מאחר ולאהבת חיי לא אכפת ממני יותר...

היי פאנק ...

קודם כל שמחה שאת בריאה ושלמה .. אולי עם קצת מהלומות ללב ...זה אולי יקח קצת זמן אבל בסוף גם זה יתרפא .. אל תקחי ללב .. תאמיני לי .. היום כלום לא שווה רק בריאות .. תשמרי על עצמך .. ובאמת .
... לכי לבית כנסת בשבת הזאת .. תודי לאל שאת חייה .. מבטיחה לך שתרגישי קצת יותר טוב ..

*pank

New member
שרון יקרה ../images/Emo24.gif

אין ספק שאת צודקת, אבל את ברכת הגומל אומר ישר לבורא, אני מאמינה אמונה שלמה באלוהים ללא תיווך. בעיקר אני מודה לאלוהים שלא פגעתי באנשים אחרים ושהכביש היה ריק, שוב מודה לך על תגובתך הלבבית מתנצלת מראש אם אני נשמעת מבולבלת, אבל לא כל יום אני רואה פצועים במצב קשה מול עיני. בזמן האחרון שמתי מזוזות בחדר השינה שלי וחדר נוסף ולעיתים אני אומרת שמע ישראל, מומלץ ביותר. באמת שכולנו נשמור על כולנו ועל עצמנו. זו היא ארץ אוכלת יושביה כפי שאמרו המרגלים. פאנק, חגב קטן ועצוב.

פאנקייייייייייייילהההההה../images/Emo24.gif

טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה מלח מים מלח מים אני מבקשת ממך לקחת חודש חופשת מחלה ולשכב בבית ולנוח!!! שמעת?? אני שמחה כל כך לשמוע שאת בסדר מקווה שלא כואב לך חזק מידי שולחת לך מייד בטיסת שפריריות מיוחדת שקיות של כוכבי בריאות ורוגע. ועל החברים, אמממ נדבר בפעם אחרת. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
פאנקי ../images/Emo24.gif

"חוויה" קשה עברה עלייך, יותר מהפגיעה הגופנית, ודאי קשה לך עם הטראומה של היתקלות בפצועי הפיגוע, לא שאני חלילה מזלזלת בהלם של תאונת הדרכים, שעברת. נחמה אני מוצאת בעובדה שאת חיה, בריאה וכמעט שלמה, למעט חבורות וכאבים. אני מאחלת לך החלמה מהירה, ושולחת לך
גדול לעידוד ותמיכה.

למעלה