היה הכי כיף בעולם.

greeneye

New member
היה הכי כיף בעולם.

הוזמנו רק אנחנו (פורום קיצ'ס ופרידמן) ואנחנו (פורום אנ"ה ורב"י) לצילומים. זה היה אדיר. אנשים חמודים אחד אחד. והילדים האלה (אני לא אגלה לכם אבל בכל זאת...שלי יחימוביץ' גמדי כזה).....הייתי חוטפת אותם. אגב, אבי- אתה הכי חמוד שיש! אני אצבוט אותך בלחי!! אבל תגיד...לאן נעלמת לנו כשיצאנו מהפיצה? כולכם נעלמתם יא נוטשים! מה אתה חושב הא? שקל יהיה לי להיות אם חד הורית? אני אצטרך לעבוד+לטפל בדב לבד?! זה קשה מידי!
אגב, צריך לאמץ את דב כבר. מישהו יחטוף אותו לפנינו בסוף.

greeneye

New member
תודה......

ואי, אתם פורום מדהים. חמודים אחד אחד. לא יכלה להיות חברה טובה יותר בצילומים האלה.

greeneye

New member
אני לא אהרוס לכם אבל-

הליטל שלי יחימוביץ'? זה בן, לא בת. והדב נבון הקטן היה כ-ז-ה חמוד. אחרי שתראו את הפרק נספר לכם יותר. ו..."אלי, אתה בא לכסמבה?"

LoLo16

New member
היה ע-נ-ק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

למרות שלא היו הרבה קטעים, הקטע עם הילדים היה קורע
"נו, זה לא רציני אייל..." וליטל שלי עם "ואם יש כבוד..." אני לא יכולה לפרט יותר מדי כי אני ממהרת, אז אני רק אגיד שחברה שלי עשתה לי פדיחות של החיים כשהיא אמרה לקיציס שאני רוצה פוסטר שלו בלי חולצה (לא שאני לא רוצה...
) ואז אלי צחק עליי ועל אביעד (ילד שהציע להסיע אותו. ). בעסה שפספסתי את קיצ'ה ביציאה, אבל לא נורא... נקסט טיים אני אצטלם איתו..
חוצמיזה, הייתה אחלה מהדורה קצרה, חבל ששוב לעלמה היו שני משפטים, וגם אם אתם רואים שהקהל לא צוחק- זה לא בגלל שהיה לא מצחיק, זה בגלל שצילמו את זה 10 פעמים...
אבל לונורא, היה שווה את זה...
אה- ולא היה לובה.

love amor

New member
לא הגיוני שלא היה

לובה... בטח הם פשוט לא הראו לנו כי לקח שנה לצלם כל קטע ולא היה זמן!

לוּבּה

New member
ליטל שלך?../images/Emo12.gif

אמממ.. זה היה בן, לא? נראה לי שסתם אל הבנתי אותך נכון.. אניוואי... היה כיף לראות אותך שוב

LoLo16

New member
../images/Emo6.gif הבנת אותי לא נכון... ../images/Emo8.gif

התכוונתי LITTLE שלי, AS IN "שלי הקטנה", או במקרה "הקטן"..

לוּבּה

New member
היה שולט! אנשים! אני מתה עליכם!!

אחד אחד!! טוב נו.. חלק... אבל מי שאני אוהבת אותו יודע אתזה
אני מתה עליכם!!
והיה כ"כ שולט בצילומים!! אני לא יהרוס לכם.. אבל האמת שרוב הצחוקים היו כשלא צילמו אבל לא נורא... יומטוב יהיה קורעעעע.. אני לא רוצה להרוס לכם.. אבל אתם חייבים לראות!

למעלה