היה היום פרק ?

raz the 1

New member
יש לי שאלה

היום ראיתי את הפרקים הישנים בסטאר וורלד.. על עלילת מיסי ברוק והבן של אמבר וריק... שאלתי היא מה עלה בגורלו של אותו ילד שאמבר טיפלה בו.?.(הוא היה הבן של בקי)

S c a r l e t t

New member
../images/Emo129.gifפרק הזוי לחלוטין../images/Emo129.gif

זה ממש מצחיק לראות איך פתאום, אף אחד לא יודע מי חתם על התעודת פטירה, איזה רופא היה באיזור, איפה היו כל האחיות.. ובכלל התירוץ של מארק על התאונה באותו יום היה ממש צולע, הבי"ח היה שקט ורגוע באותו יום (ותאמינו לי אני זוכרת את הסצינות האחרונות של טיילו בסדרה). פתאום טיילור רק התמוטטה בידיים של רידג' ויכול להיות שהיא בכלל המשיכה לחיות בשניה שהוא יצא מהחדר. בראד יצטרך לעבוד קשה כדי לתרץ הרבה מהחורים בעלילה הזאת, אבל לי לא ממש אכפת איך ואם הוא בכלל יעשה את זה, הכי חשוב הוא שאני מקבלת את טיילור שלי בחזרה
החפירות בקבר היו מפחידות לגמרי (או שזה סתם כי אני לבד בבית וישבתי בחושך
) בכל מקרה, זה נראה לי רק ההתחלה, מחר אני דואגת להיות בבית מואר ועם כל המשפחה לידי
ניק כזה חמוד שהוא כל הזמן עוזר לרידג' למרות שהוא מתנהג אליו כמו לאיזה סמרטוט. תורן עוד ניסה להיות קול ההגיון בכל הסיפור אבל זה החזיק מעמד לבדיוק 10 שניות (טוב, לפחות הוא ניסה..) כדאי לרידג' מאוד שהוא יודה להם אח"כ ויתחיל להתנהג לניק קצת יותר כמו אח וקצת יותר כמו שמגיע לו, מסכן... סוזאן משחקת ממש מעולה (כמו תמיד אבל אני פשוט רוצה לשבח אותה שוב) רואים איך מצד אחד היא מתה שמה שהוא אומר היה יכול להיות נכון אבל מצד שני היא נקרעת לראות אותה ככה ולא מדמיינת דרך שזה בכלל אפשרי. פשוט|מלכה| אין מה להגיד....

238

New member
זה שרידג' משוגע

בס"ד את זה אנחנו יודעים.אבל שת'ורן וניק יעזרו לו?שיביאו איזה פסיכיאטר אליו שיטפל בו.הבחור חטף מכה בראש,הוא בטוח שהוא ראה אעת אשתו המתה,אז הבה נצטרפה לחפירות? ועכשיו פתאום,אפ'חד לא חתם על תעודת הפטירה,ולמרות שהקבורה היתה בארון פתוח,רידג' עדיין משוכנע שטיילור חיה. וניק וברידג'ט-מסכנה ברידג'ט...

238

New member
כן,רק חבל שעם כל הכסף שיש

בס"ד לפורסטר מרונה,הם עדין צריכים לחפור קברים כדי למצוא פסיכיאטר(ית).מה רע בדפי זהב?

girlontop

New member
ספוילר קטן לפרקים הבאים:

סטפני תרצה לאשפז את רידג' בבי"ח פסיכיאטרי ותתייעץ עם ג'יימס (off screen) לגביו.

למעלה