היה היום פרק?

Amber68

New member
פעם ראשונה שאני שמחה שלא היה פרק

-- עבדתי אתמול וחשבתי שפיספסתי..

Elanor Rigby

New member
שימו לב../images/Emo96.gif

ראיתי היום בלוח השידורים בעיתון שהיפים והאמיצים ישודרו היום ב16:30 (מקווה שבאמת ישודר הפעם)

שודר והיה פרק כזה מדהים!

אחחח סטפני ה
הזאתי.. איזה סצנה ענקית שהיא הלכה ושטפה את ברוק...
"לא עוד דמעות גברת! אל תתחילי לבכות
" זה היה כזה חזק, כאילו היא קראה את העתיד
והקטע שרידג' וטיילור מעלים זכרונוץ
ששמו קטעים מהימים שטיילור הייתה יפה ושפתיה לא כבשו בסערה את המסך.. אח איזה יפיפיה היא הייתה בסנט תומס. אבל בעקרון הקטע שלה ושל רידג' עם האלבום תמונות היה חביב, רק חבל שבסופו היא הייתה כל כך מעוררת רחמים - "אוי רידג' חיים שלי קח אותי
"
הוא זה שצריך להתחנן. BTW הפרק התחיל בוחצי - אני לא מבינה למה הם לא קובעים שעה ועומדים מאחוריה וזהו!? כל הסדרות בטלויזיה נדפקות. זה ממש מעצבן. שיתכננו את זה מראש, זה לא כאילו כל דקה קורה משהו כל כך קריטי.

Amber68

New member
היה פרק דיי עלוב..

חוץ מהשיחה של ברוק וסטפני היה משעמם.. טיילור ורידג' והכול אותו דבר ובלה בלה בלה, ואני בטוחה שאם הייתי סופרת היינו רואים שטיילור אמרה שם אולי 20 פעם I NEED YOU, I WANT YOU לרידג.. וזה כל כך מעצבן שהם ממחזרים את השורות !! פור גאד סייק.. אין לכם תסריטנים יותר מוצלחים ?! והשיחה של סטפני וברוק.. למרות שבפייט הזה אני בעד ברוק, היו כמה שורות של סטפני שפשוט מתתי מצחוק.. ( לא זוכרת אבל זה קרע אותי ) ומאיפה החוצפה לומר לברוק את כל מה שהיא אמרה לה ?! חתיכת ביץ' מגעילה.. קשה להבין איך אריק סובל אותה..

Elanor Rigby

New member
אני אהבתי במיוחד../images/Emo96.gif

את הקטע שבו רידג' אמר לטיילור "איזה יפה היית אז" ואז הוא הסתכל עליה בצורה מוזרה כאילו הוא מפחד להגיד לה שהיא כבר לא כזאת יפה. הפלאשבקים נורא נחמדים, אבל הם רק גורמים לנו להשוות יותר בין טיילור של אז וטיילור של היום.

למעלה