היה ב-MSN שאנג'לינה..

chen349

New member
היה ב-MSN שאנג'לינה..

ג'ולי התחתנה.. עם מאט דיימון או משו כזה... זה נכון? ואם כן היא לא הייתה נשואה לבראד םפיט ניראלי... או שהיא לא התחתנה איתו ויש לה ילדה ממנו?

NAJ

New member
XD

התבלבלת לגמרי!
היא כאילו "התחתנה" איתו... יש לה ולמאט דיימון סרט חדש, שבו היא מתחתנת איתו... וכן,היא עם בראד ויש להם 3 ילדים מדוקס,זהארה ושילו... (מדוקס וזהרה מאומצים ושילו היא שלהם
)

chen349

New member
ידעתי שזה קשור לסט חח... =]

ואיך היא יולדת ילדים מנו בלי להתחתן איתו... אל תפגעו אבל היא ממש ביצ'ית... (אל תקחו אישי חח אני לא רוצה שתתחילו לצאת עליי =] )

NAJ

New member
אני חושב שהם התחתנו...../images/Emo4.gif

בטקס בודהיסטי או משהו.... אין לי מושג
אבל יכול להיות שכן... ומה קשור ביצ'ית?

chen349

New member
ילדים בלי חתונה חח...

זה יותר כאילו לא רציתי להגיד ת'מילה כי אחרי זה יצאו עליי ;) אם את רוצה אני יגידד =]

NAJ

New member
אני בן../images/Emo3.gif

בכל מקרה, היית יכול להשתמש במילה יותר מכובדת....

מה? אנחנו במאה ה-21

ובתכל'ס, בראד צודק ("שני אנשים עם רקורד כמו שלנו? לא, תודה!"). לא?

טוב, אז בינתיים ענו לך לשאלה../images/Emo13.gif

והעניין של ללדת ילדים בלי נישואין היא בסך הכל עניין של השקפה... יש הרבה זוגות שנישאו כבר לא פעם והחליטו שאינם מעוניינים לעבור את התהליך הכואב של גירושין שוב או שפשוט לא מאמינים או רואים בצורך הזה של להכניס את הזוגיות תחת מסגרת בכל מקרה, כפי שאמרתי, כל דבר הוא עניין של השקפה ושל מה מרגיש נכון לאותו אדם ובסך הכל אי אפשר ממש לשפוט את זה. כל העניין התחיל מזה שאנג'לינה מאוד התלבטה להכניס גבר נוסף לחיים של הילדים שלה (אז היה רק מאדוקס) מבלי להיות בטוחה ביציבות של הקשר הזה. נכון לעכשיו היא, לפי מה שנאמר בעבר, היא ובראד נישאו בטקס בודהיסטי כלשהו... אני מניחה שאם הם יראו לנכון להתחתן בצורה מאוד יותר רשמית, גם זה יגיע. בנוגע להתבטאות, את מוזמנת כמובן להביע דעה, רק חשוב לשמור לעשות זאת בצורה הולמת שלא פוגעת בנושא הפורום וחבריו
המשך סופ"ש נעים

למעלה