היה אחלה פרק!

toxicme

New member
עדי אשכנזי

לא מוצאים כל יום אישה מוכשרת כמו עדי אשכנזי, היא ממש חכמה והיא יכולה להפוך כל מצב בחיים למצחיק!! אני ממש ממש שמחה שהם מחזירים את העונה.. כי מה זה שבוע בלי עדי?!

toxicme

New member
הפרק היום!!!

שייטטט!! שכחתי שיש היום פרק? אתם יודעים.. מי שאחראי על הפורום.. אפשר לעשות תזכורת על זה שיש בימי רביעי בעשר את הפרק!!

אוףףף

ועד שהחזירו את העונה יצא לי המיץ! למה כ"כ הרבה זמן? ממש התבאסתי שזה נגמר! וממש שמחתי שזה חזר!

green witch

New member
אל תתבאסי את יכולה לראות את הפרק של

היום באינטרנט.. תיכנסי לאתר של קשת ויש קישור בעמוד הראשי..:) תהני!

עדי אשכנזי

עדי אשכנזי - איזה יופי שנפתח פורום! סוף כל סוף אני יכולה להעביר לך את מה שיש לי בבטן הרבה זמן (גזים בין השאר
עדי - איזה יופי של קומיקאית! תענוג! בזמנו בת הזוג שלי דאז לקחה אותי להופעה שלך הפתעה ליומולדת שלי! יופי של פרק היה אתמול. ניקרעתי מצחוק "אני שונאאאאאאאתתתתתת אותך!!" חחחח ענק! בכל מקרה, רציתי להגיד לך שאין כמוך בעולם הבידור! את משהו מיוחד! איזה כיף! הומור אמיתי! את מכניסה צבעים יפים לחיי.. אז.. אל תפסיקי
מאחלת לך עוד המון תכניות ושהקריירה שלך רק תמשיך לשגשג ולעלות! ממני חרגולית. (אתם חושבים שהיא קוראת פה או שדיי דיברתי לעצמי?

ronisssssss

New member
היה אחלה פרק!

מצחיק מאד.. איך אני שמחה שהיא חזרה! איזה חמוד הטוסטוס שלה באלי גם כזה... גם היא מתלבשת מהמם!

סינטטית

New member
בהחלט!

היה פרק מגניב הרג אותי שהם צעקו אחד על השני שם, זה היה גדול
וגם בהפגנה שהיא אמרה למישהו שם "תגיד, אתה בא לפה הרבה?"
חחח

MC MoRaNa

New member
מסכימה בהכל!

כלכך כייף שהיא חזרה
חשבתי שאני אתבאס/אשכח שהיא ברביעי ולא בשישי, אבל אין, אותה כייף לראות בכל יום. חחחחח כשיהיה לך טוסטוס אני רוצה סיבוב! ובאמת יש לה טעם מהמם

kocit

New member
נכון!../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif

הכי הצחיק אותי עם הנשיפה והשאיפה..

dalida1988

New member
פרק מדהיםםםםםםםםםםםםםם

היא פשוט תותחיתתתתתתתתת יש גם כתבה מאוד לטובתה בYNET

iritki

New member
ביקורת טובה

בעיתון הארץ קישור אני חושבת שהוא צודק, לא ציפיתי לביקורת כזו טובה בעיתון כ"כ אלטיסטי. חשבתי שהוא ייכתוב משהו בסגנון "אל תתפלאי מה זה השטויות האלה כשאת עושה כאלה שטויות" או שזה " בידור להמונים" אבל גם הכותב נשבה בקסמיה של עדי. היא פשוט כובשת אין מה לעשות.

עושה חשק להתגרש העדי הזאת

ולא שזה בתיכנון [לפחות לא שלי ,לכו תדעו מה היא מבשלת לי ] עדי תעשי לי ילד [או שנאמץ איזה סיני יש להם מלא ]

cool miki

New member
וואי איזה פרקקק

חח נהניתי ונקרעתי כל רגע!! היא מצחיקה בטירוף! זה היה ממש מצחיק כל הקטע עם האנשים שצועקים, קופצים, משתוללים, וזו רק אני או שבאיזשהו שלב הם התחרמנו זה על זה (?)...
פרק מעולה עד כ"כ מצחיקההה!

היה פרק מ-ע-ו-ל-ה!

ועכשיו כל אלה שאמרו "מה היא תעשה בעונה השניה? אין עוד נושאים!" שששששששששששששששששששששששששש!!!!! משהו קטן שהטריד אותי - מה קרה לה בראש? מה פשר הפלסטר?? הכל בסדר איתה? מקווה שהיא לא נפלה מהטוסטוס...

למעלה