היה אחלה בחלה :)

BlogTV Police21

New member
היה אחלה בחלה :)

מוווווווווואה! לכול הכוסיות שישבו לידי :) מווווווווווווואה!!! רוניתוש עם הלוק ששווה מיליון דולר! טלוש המקסייייייייייייייייימה!!!!!!! ענתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!! איזה כיף שבאתתתתתתתתתתתתתתתת!!!! וכו' וכו' וכו' !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מת עליכם!!!! תודה :) מוטי מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

היה כייף לראות את כולם../images/Emo24.gif

היה באמת אחלה שמחתי לראות את כולם אוהבתתתתתתתתת

BlogTV Police23

New member
היה אחלה ורעמסס

מליון תודות למארגנים על ערב נעים וכייפי ענת - היה כייף לראותך למרות מחלתך גדי - גרמת לי לצחוק עד דמעות אוריין - הגרבר גרבר הלואי והיו לי ביצים כמו שלך (אומץ) סאלי - סוף סוף ראיתי אותך יא כריש עד היום היתה בגדר שמועה בקיצור היה ערב מדהים יום הולדת שמח מוטי

BlogTV Police39

New member
חברה כנסו בבקשה חייב להגיד משהו..

אז ככה אני אדבר ..בקצרה לפחות אנסה.... 1. תודה תודה לתומריקו מספר 1 שהביא אותי...והחזיר אותי...הביתה ואפילו שהחזיר אותי הראה לי את שטחי A החדשים..שהמדינה החזירה לרשות הפלאסטינית..(תשאלו את רונה )
2. תודה לרונה שישבה קדימה...ונתנה לי את הכבוד לשבת מאחורה מבלי לריב איתי...רונה למרות שישבת מקדימה סינברת אותי מאמי..גג אני נותן לך 25...את ממש מלאך ..וסקסית..רונה תעשי אותי..פליזז..! 3. תודה לדותן שאותו זיהיתי ראשון כי הוא בא אם קסדה.ועם החברה..אז יש גילינו... 4.תודה לצחי..שבא ושהזמין בשר...בפעם הראשנה
..ותודה לגדי שבא ל10 דקות בדיוק...תודה לאוריין שלקח מספרי פון מכל המלצריות... 5. תודה לענת שבאה למרות שהיא חולה..(
ענת איזה מחשוף למזלך באת אחרי השעה 22:00
) 6.תודה לטליה..אמאאא יקרה שנתנה לי לחזור בטרמפים..אוהב אותך
7.תודה מיוחדת וגדולה למוטי וסיוון על האירוח הנפלא...מוטי וסיוון \ אני אוהב אותכם ומאחל לכם רק טוב וטוב.. 8. תודה לדניאל היפיוף מת עלייך אחי שבאת...וגם לגיא ולמיטל המטריפה (אהבתי ת'לבוש שלך מאמי..והחיוך הנצחי) 9..תודה אחרונה לאחי כה אחי שאני מת מת מת מת עליו יותר מכל אחד לערןןןןןןןןן הנשמה שלי הלב...הכל מת מת עלייך חיים שלי.... תודה לכולכם אוהב אותכם באמת מכל הלב.... :)

BlogTV Police20

New member
סליחה על התגובה המאוחרת...

אז קודם כל: שוב המון מזל טוב לגבר גבר שלנו - מוטי. ששמחה לשמוע שנהנית... אני חייבת לציין שממש שמחתי לראות את כולם - וסוף סוף לראות אותך סאלי - אחרי כל הרעש שאתה עושה בפורום שלנו...
(תודה על המחמאות...
) ענת - אוחתי - שיחקת אותה, למרות שהיית חולה...
סיוונוש - גם את שיחקת אותה עם העוגה - היא מדהימה...
תשמרי לי חתיכה... (אני יכולה לחלום עד קייץ 2008 נראה לי...
) טליה - אין עלייך ורונה - את פשוט כוווווווווסית !!! תמשיכו לעשות חיים ושיהיה שבוע טוב לכולנו ! אוהבת אתכם המון...
מיטל...

BlogTV Police39

New member
אני עושה רעש בעוד כמה מקומות../images/Emo3.gif

ניתן כמובן להגיע אליי דרך ערן..:p

BlogTV Police31

New member
וואיי אתם פשוט מאודדדדדדדדדד

אנשים מדהימים מאוד נהנתי איתכם הלוואי ויהיה לנו עוד מפגשים כאלו מאוד שמחתי לראות את כולכם אוהב אותכם יפים ויפות שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי ודרך אגב גדי תכין את מה שאני רוצה וגם אתה צחי ניצחתי בהתערבות ועוד משהו מי צחק על מה שרשמתי אהההההה אני לא מביןןןןן חעחעחעחעחעחעחעחעחע זה מה שניקרא צוחק מי שצוחק אחרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אוהב אותכם בלי סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אוריין

BlogTV Police18

New member
לכולם כולל כולם../images/Emo24.gif

אני לא יודע מאיפה להתחיל... האמת שאני חסר מילים, הצלחתם להפתיע ולרגש אותי בהרבה מובנים (תומר איך היה בארוע? כי אצלנו היה 10
וסאלי אני מקווה שהסיבה האישית שלך הייתה מספיק טובה בשביל לא להגיע
). אני עדיין המום מהמתנות שקיבלתי מכם אני אסיר תודה לכל אחד מכם (אגב רונה אני כרגע הולך להשתמש ברעיון שנתת לי
) אז אני אישית מאוד נהניתי ואני מקווה שגם אתם, ותודה לכל מי שהגיע. שמחתי לראותכם אוהב אותכם
נ.ב. ותודה אישית לענת שעשתה מאמצים להגיע למרות המצב הבריאותי, חולה עלייך נשמה
. יש חברים של יום יום ויש חברים של שבת יש חברים של פתאום ויש חברים של כמעט יש חברים של לקחת ויש חברים של לקבל ואם יש מזל יש חברים של אמת! סופשבוע נעים ומהנה מוטי.

BlogTV Police18

New member
טוב סיוון הלכה אני יכול לרשום ../images/Emo3.gif

כל מה שאני אגיד עכשיו לא יכול להגיד עד כמה הצלחת לרגש אותי. מצאתי לנכון לרשום את זה בהודעה נפרדת מאחר והיית לידי בהודעה הקודמת.
גם לך יקירתי מגיע אין ספור תודות אני חסר מילים לגבי כל היום הזה. תודה נשמה על הכל
ועכשיו עפתי למיטה

BlogTV Police28

New member
אהוב שלי ../images/Emo23.gif

מגיע לך הכל ואפילו יותר אוהבת אותך מצאת החמה עד כלות הנשמה
סיוון

BlogTV Police30

New member
רק רציתי להגיד ...

לפעמים רוצים להגיד משהו אבל לא יודעים מה לפעמים רוצים לצעוק אבל נשארים בדממה. כי אין מילה שיכולה להביע, אין מילה שאל תוך הרגש מסוגלת להגיע, כי לפעמים
זה לא מספיק. לפעמים זה פשוט לא מבטא את הכל ... ואולי צריך להמציא מילה חדשה, מילה במיוחד בשבילכם, מילה שבאמת תבטא את מה שבפנים, מילה אנושית שתצא מ
אחד ותיכנס עמוק אל תוך האחר
באמת שכבר אין מילים שיכולות לבטא את כל האהבה שלי אליכם, ובכל זאת - תודה. תודה על הכל, תודה שאתם תמיד שם, בכל רגע ובכל שעה עם אותו החיוך והעיניים שאומרות הכל, פשוט - תודה! אוהבת רונית

BlogTV Police39

New member
רונה ריגשת אותי... מכל הלב../images/Emo140.gif

אבל לא ענית לי רונהההההההההההההההה על השאלה מתי תעשי אותי כברררררררררר ?????????

BlogTV Police39

New member
ר i נ ה >>את כולה בת 28

אז על מי את חושבת שאת עובדת..
זה רק 3 שנים מפרידות ביננו..... וחוץ מזה לי אין בעייה כל עוד הפדופילית זאת את.
נ.ב >> אל תגידי לי שאת מעדיפה את אחד השומרים שלך במקומי...

BlogTV Police39

New member
חוץ מזה רק לידיעתך...ר i נ ה >>

שיש בחורות בנות 25 שהיו מתות להראות כמוך.!

למעלה