היה אדיר אתמול...

CosmicGate88

New member
היה אדיר אתמול...

הביצועים הכי טובים : מחיאות כפיים ואבות ובנים . ממה אתם הכי נהנתם מההופעה אתמול?

עבד היה מצחיק הוא השתגע לגמרי

היה ביצוע גדול יש לי הרבה מה להגיד אבל אני כרגיל לא יודעת לבטא את זה אני יכולה לסכם את זה בזה שזאת הייתה ההופעה אולי הכי טובה שהייתי בה בפורמט הזה של הופעות בצוותא (והייתי בהמון בשנה החולפת) והייתה אולי ההפך המושלם של ההופעה האחרונה שהייתי בה בצוותא (20.8 ) שהייתה מאכזבת מאוד וכאילו אביתר לא היה שם והביצועים היו רק לשם לבצע , ההופעה שלשום הייתה הפוכה לגמרי וצח דרורי הוא גאון ומשיב הרוח חזר . על ההרגשה שלי אני לא הרחיב אבל אומר שזה היה מקצוניות לקצוניות , שכבר היה נראה שאני לא אנכח בהופעה הזאת לבבות התרככו ובאתי עם מצב רוח נוראי ובלי כוונה ללכת להופעה (יותר עם כוונה ללכת ללמוד באוטו ולחכות) יצא שבאתי נקיה ממסכות וגינונים בלי הקילו מצלמה להתחבא מאחוריה חשופה לגמרי זה שונה מאוד אין לי מילים באמת לזה רק הסתובבות עם חיוך מרוח עד עכשיו וריקודים ומילמולים כל הדרך מצוותא לאיכילוב .

efratn

New member
אני כל כך, כל כך שמחה לשמוע

גם אני הייתי בהופעה ב 20.8 ויצאתי עם הרגשה מאוד דומה לשלך. נתת לי הרבה תקווה, ויחד עם הדיווח של מיכל מהמצדה אני כבר מרשה לעצמי להיות אופטימית... תודה
ומשיב הרוח...איזה יופי. היה גם את תתחנני אלי? אני ממש אשמח אם יהיה לך כח לפרט יותר, אם כי מאוד מבינה את התחושה שקשה לבטא במילים

למעלה