היהלום הבא?

tristan79

New member
היהלום הבא?

כנראה שחיזוק נוסף בהיקף משמעותי כבר לא יגיע הקיץ לנתניה, מה שמעלה את החשיבות של שאר השחקנים בסגל. רציתי לדבר על החבר'ה הצעירים מביניהם - מי מהפוטנציאלים הצעירים שעל הספסל (וגם אלו שכבר בהרכב) יכול באמת להתפתח להיות לא רק שחקן טוב, אלא גם הסמל הבא של המועדון. במילים אחרות - בעוד חמש שנים, מי נראה לכם עדיין יהיה בקבוצה ויהיה הקפטן או לפחות היהלום הראשי? אמייה טגה? ריף מסיקה? דלה ימפולסקי? חן עזרא? עשהאל בן שבת? אלמוג כהן? או אולי דווקא איתי שכטר? מישהו אחר? יש בכלל מקום לדבר על סמלים כיום? האם גם בעידן המקצועי וברמות שאנחנו מקווים שהליגה הישראלית בכלל ומכבי נתניה בפרט יגיעו אליהן עדיין יש משמעות מיוחדת לשחקני בית ו\או לשחקנים הזדהות עם המועדון?

קשה לומר שבימים אלו יש בכלל סמלים, אבל

אני בהחלט יכול לראות את טגה כסוג של סמל בקבוצה בעוד שנתיים-שלוש(בתנאי כמובן שהוא לא יסבך עם הקהל שוב
).

avivtag

New member
דווקא טגה תמיד נראה לי

קצת טיפוס שקט כזה, שזה לא מתאים להיות סמל של קבוצה. אם אני מסתכל על הליגה אז יש את אבי נמני במכבי תל אביב ואת יוסי אבוקסיס בהפועל - שניהם שחקנים עם נוכחות נורא בולטת, הם צועקים על שחקנים אחרים ומתווכחים עם השופט. ככה צריך להיות שחקן שהוא קפטן - הוא צריך להיות זה שעושה את הרעש בשביל כל הקבוצה. נראה, אולי אחד מהאחרים יהיה כזה, אבל עוד אי אפשר לדעת. שכטר לא יהיה כי הוא לא נתנייתי במקור.

אז אני מבין שלדעתך שטראובר קפטן בצדק?

לאור העובדה שרוב מה שהוא עושה על המגרש זה לצעוק

avivtag

New member
עדיף קפטן כמו שטראובר

שכל הזמן צועק על אחרים מאשר היו נותנים את סרט הקפטן לסטרול - שכל הזמן צועקים עליו
בכלל אני חושב ששטראובר קפטן בצדק - אין אפחד אחר בנתניה עכשיו שזה מתאים ומגיע לו.

pepe chatruc

New member
עקב שהייה ארוכה בחו"ל אני קצת

לא בעינינים אבל מה שלא השתנה זה שטראובר , קשה לי לראות אותו בתור מנהיג שבאמת תומך ומעודד את השחקנים במחצית או לפני משחק זה שהוא צועק במשחקים לא הופך אותו למנהיג. הרושם שקיבלתי מלואיס מרין (דרך האינטרנט) הוא מאוד חיובי ולדעתי הוא צריך להיות הקפטן , אבל כמובן שראובן יודע יותר טוב מכולם ולכן אני סומך על ההחלטה שלו.

pepe chatruc

New member
טגה

אולי לא מנהיג אבל נותן את הכל על המגרש וגם שחקן מאוד מוכשר...

למעלה