היהי חזרתי אחרי בעיות במחשב שמח להיות שוב פהמה חדש תמיר מה שלומך ומה שלום האחרים
B ben melech New member 15/6/06 #1 היהי חזרתי אחרי בעיות במחשב שמח להיות שוב פהמה חדש תמיר מה שלומך ומה שלום האחרים
T TֱAֱMֱIֱR New member 15/6/06 #2 בן?~!?!@?# יא בולבול גרמני! איפה נעלמת?! ואללה היום באתי לשים מודעה פה לישאול עלייך. מה קורה איתך..?
B ben melech New member 15/6/06 #3 היה לי וירוס ונחקתיאת כל המחשב ועז התחילוים של בעיותחדשות רק בלגןעכשיו אני לא יודע יותר את הסיסמאות שלי לאיסיקו מסנג/ר ניראה מה יהיה ומה שלומך
היה לי וירוס ונחקתיאת כל המחשב ועז התחילוים של בעיותחדשות רק בלגןעכשיו אני לא יודע יותר את הסיסמאות שלי לאיסיקו מסנג/ר ניראה מה יהיה ומה שלומך
T TֱAֱMֱIֱR New member 15/6/06 #4 ואללה אני בסדר גמור... איך עכשיו בגרמניה במונדיאל..? תופס הרבה צ'וצו'ת...?
B ben melech New member 15/6/06 #5 אני לא אוהד כדורגל ועים הבנות סבבה יש לי מישהיא בת 27 בדרך ניראה מה יהיה היא גם פריקית של פסיאז בכלל מעניין ואני חודש הבא נוסע לפולמון עם חברים
אני לא אוהד כדורגל ועים הבנות סבבה יש לי מישהיא בת 27 בדרך ניראה מה יהיה היא גם פריקית של פסיאז בכלל מעניין ואני חודש הבא נוסע לפולמון עם חברים