היהירות של יב' - ירושלים

היהירות של יב' - ירושלים

שלום חברים, אומנם ההצתה מעט מאוחרת, אבל רק עכשיו נפל לי האסימון והבנתי שבעוד החברה מהר חלוץ ןמזכרון היו בדרך הודיעו הירושלמים כי הם לא מגיעים לכנס יב'. לדעתי זוהי חוצפה שלא תאמן!!! מעבר לזלזול בתנועה ובצוות שהכין את סוף השבוע- לא הייתם מספיק רגישים לחברים ממקומות אחרים- ככה לא בונים תנועת נוער ארצית!!! אני מקווה מאוד שהתקשרתם והתנצלתם בפני כל מי שכבר היה בדרך לפגוש אתכם והיה צריך לחזור הביתה.(אם לא התקשרתם אני מקווה שתעשו את זה בקרוב) עמית

G יוני

New member
חוצפה?! I don't think so../images/Emo46.gif

א- האם כח השבט הירושלמי הוא שישה בנים? ולמה מישהו מהצוות המקצועי ( שתסלחו לי תמיד נוהג בכבוד...) לא טורח להתקשר ולהודיע לנו על דברים כאלה, ואולי לא נצטרך לשמוע דברים בפעם הראשונה מבנג'י... ואז גם לא נופתע לגלות שהכנס ביום שישי סובב סביב שבת... ובקשר לכנס שאנחנו כביכול ביטלנו: אני אישית ביום חמישי בערב צילצלתי לאורי (הגורו) שבטעות הערתי...והודעתי שרוב הסיכויים שלא נגיע ונודיע לו סופית ביום שישי בבקר...חוץ מזה האם כנס בנוער תל"ם לא יכול להתקיים בלי השבט הירושלמי? "ככה לא בונים תנועת נוער ארצית!!!" נכון?! ובנימה אישית: במועצה החינוכית כל הזמו אמרתם שתנועת הנוער צריכה לבוא מהנוער, אז למה אנחנו צריכים כל הזמן להלחם על שינויים, ורעיונות...למה הכל נעשה בנוער תל"ם ברגע האחרון? ולמה תנועה שאמורה להיות שיוויונית לא מתנהגת כך למדריכיה? יונתן

יונתן היקר,

1) מדובר על כנס ש"ש ולכן רק אם חצי מגיעים אין ביה לקיים אותו. 2) על איזה שינויים ורעיונות אתם מדברים? 3) בקשר לשוויון- על מה אתה מדבר? עמית

sawicki

New member
איזה כנס?

ראשית, הירושלמים אינם ישות אינדיבידואלית! אנחנו לא כולנו עושים את אותו הדבר ומחליטים את אותו הדבר. שנית, מתי היה כנס?

אמיתי

1) נכון, הירושלמים אינה ישות איניבידואלית 2) העובדה שאתה עדיין לא יודע מתי היה הכנס והעובדה שחברה מהר חלוץ ומזכרון היו בדרך מוזרה מאוד בעיני. עמית

royelmo

New member
נמאס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נמאס. נמאס ששמתם לעצמכם כמטרה את הירושלמים ובמיוחד את ששת הבנים. מה הקטע? למה להאשים אותנו בהכל? איתי אף אחד מהצוות המקצועי של נוער תל"ם לא דיבר על הכנס ושאל אם אני בא או בכלל הודיע לי משהו על זה. אף אחד מאתנו לא אמר שהוא בפירוש בא. ואם היה לכם כל כך אכפת, אז הייתם מתקשרים ומבררים אם אנחנו הולכים לבוא. ובקשר לבניית התנועה-תנועה השיוויונית - נוער תל"ם - אין כזה דבר!!! נוער תל"ם היא לא תנועה שיוויונית! וההנהלה-הצוות המקצועי ממש לא תורם לשיוויון בתנועה, במיוחד בעקבות מה שקורה ממש בימים אלה, בפגישות צדדיות וחסויות שמקיים הצוות המקצועי. המבין מבין בהחלט למה אני מתכוון. וזה כל כך נכון, שכמעט על כל דבר שאנחנו רוצים ליזום אנחנו צריכים להלחם, וכל כך קשה לשכנע אתכם, ותמיד אתם באים בגישה של "זה לא לעניין" ודברים דומים. ויש לי אלף דוגמאות לזה! אבל העיקר מבחינתכם - אתם תמיד נהנים לומר ש"הנוער בתנועה מעורב בהחלטות, ובעל יכולת השפעה רחבה.... ואתם מקשיבים לנו". הכל הצגה.

רועי

1) תרגע. 2) מדובר בכנס ש"ש ולכן, עד כמה שידוע לי, אין לך חלק בזה. 3) אנחנו ממש לא בקטע של לרדוף אחריכם. אם אתם אחראיים מספיק אתם צריכים להודיע אם אתם באים או - ובזמן- לא כמו מה שקורה עכשיו שאני אולי אאלץ לבטל את הכנס כי אין נרשמים. אם זה לא בא מהנוער- שום טלפון שלי לא יביא אותו. 4) לא הבנתי בכלל את הקשקוש לגבי אי-השוויון ולגבי הפגישות הסודיות שאין לי שום מושג על מה אתה מדבר ואני אשמח לשמוע יותר אם יש לך משהו אמיתי ונכון להגיד. 5) אני כבר שנה בתפקיד- ספר לי על אלפי היוזמות שלכם ששללתי/ שללנו. 6) זה לא חוכמה לדבר בדמגוגיה ובססמאות. כמעט כל מה שכתבת פה לא נכון!!! עמית

royelmo

New member
תגובה

1) אני לא יודע מאיפה העניין הזה צץ שאני לא מעוניין בשנת שירות, אבל בכל מקרה - זה בהחלט לא נכון! אני נמצא באותו מקום בדיוק כמו שנמצאים חברי. בכנס שמיניסטים אולי אמרתי שזה "נראה לי רחוק" אבל לא פסלתי את זה. אז העניין כן נוגע לי. 2) נכון שאתם לא בקטע של לרדוף אחרינו, ובצדק. אבל לפחות להודיע משהו, קצת, פרטים. אנחנו לא קיבלנו שום מידע כמו שציין מייקי בהודעתו. זה מה שאנחנו רוצים. שלא נצטרך לגלות על דברים "בדרך אגב" אלא ישירות מכם. 3) רויטל התקשרה אליי ביום ראשון (אתמול) ושאלה אותי אם אני מעוניין שהיא תכניס אותה לרשימה של מי שבאים לכנס, ואמרתי כן. 4) האי שיוויון הוא לא קשקוש וגם לא הפגישות. זה דבר שמעצבן לא רק אותי, ואני אדב עליו יחד עם אחרים במסגרת אחרת, ולא כאן לפני כולם. 5) כל רעיון שלנו, ישר מתקבל בתגובה שלילית. אם זה צוות טכני שכולנו יודעים שבאמת צריכים אותו, ואם זה קנייה מרוכזת של "כובעי מדריך" מטעם נוער תל"ם.

OK

1) אני שמח מאוד שאתה שוקל לצאת לש"ש, טני מקווה שתחליט שכן. 2) חסרות לך עוד 998 דוגמאות ואני מקווה שהן יותר רציניות מזה. 3) צר לי שאני חוזר על זה אבל האי שוויון הוא כן קשקוש ואין שום פגישות מאחורי הגב של אף אחד ובטח שום דבר סודי. צא מהפרנויה! עמית

royelmo

New member
ok

ה 1000 דוגמאות הן דימוי להרבה. זה כמו שאומרים, "וואי, אני מכיר אותו כבר מיליון שנה" - אבל ברור שזה לא יכול להיות כי מי חי מיליון שנים? זה רק דימוי

לנשום עמוק

רועי, אני מקווה שאתה כותב את הדברים בחיוך. נהיה בקשר, עמית

royelmo

New member
ברור!

ברור שאני כותב אותם בחיוך

כונפה

New member
../images/Emo58.gifהבהרה../images/Emo58.gif

אני הייתי בכנס של שנת שירות שהתקיים בהר חלוץ לפני קצת יותר מחודש. אז דובר על כנס נוסף שיתקיים שבועיים לאחר מכן במודיעין. אחרי הכנס בהר חלוץ, לאורך כל אותם שבועיים, אף אחד לא דיבר איתי על הכנס במודיעין ולא הודיע לי שום פרטים עליו. ביום חמישי, יום לפני שהכנס היה אמור להתקיים, התכנסנו, הבנים של י-ם, והגענו למסקנה שלא מסתדר לנו להגיע לכנס במכבים (כל אחד מהסיבות שלו), אבל גם שאנחנו רוצים לארגן כנס בתאריך אחר, כי הדבר כן חשוב לנו. הודענו לאורי, שלהזכיר, לא דיבר (איתי לפחות) בכלל בשבועיים האמורים, והבנו שהכנס בוטל, ושמן הסתם, אורי הודיע לשאר הי"בניקים. כמה זמן אחרי זה שמעתי את חנן מציע את סוף השבוע האחרון דהיינו ה-28 בפברואר כתאריך אפשרי לקיום הכנס. (נראה לי שהוא הציע את זה בפורם אבל אולי גם במקומות אחרים). יותר מזה אני, ולא נראה לי שאף אחד אחר, לא שמעתי. לי לא היה מושג שמישהו חשב שזהו תאריך קבוע או משהו כזה, כל מה שאני יודע זה שחנן רק הציע את התאריך כאופציה. אז לכל מי שמאשים אותנו בחוצפה- תבררו לפני שאתם מדברים. לי לא היה מושג על איזשהו כנס (בנוסף לזה בהר חלוץ) שמתקיים, חוץ מאותו אחד שהיה אמור להיות במכבים, שכבר הזכרתי שאף אחד לא דיבר איתי עליו. אם החבר'ה מהצפון חשבו משום מה שיש כנס בסוף שבוע האחרון, חבל לי על שהם נסעו חלק מהדרל סתם, אבל אני, או אף אחד אחר מירושלים ידע שיש בכלל כנס. אני לא יודע מה אתם רוצים מאיתנו, אז אולי פשוט תצלצלו למישהו מאיתנן שיסביר את הצד שלנו.

מייקי

תודה על הערות שלך. קיבלתי אותן. בכל מקרה זה היה באחריותכם לסגור את העניין ומי שזה היה באחריותו לא עשה את זה בזמן. עמית

למעלה