היהודים

loyodea

New member
היהודים

כולם פה משמיצים את הדיסק הזה ואומרים שהוא הכי פחות טוב. אבל הוא הרבה יותר טוב מהשלישי שלפי דעתי ממש בינוני!! צריך לשמוע הרבה פעמים את הדיסק כדי להתרגל אליו. ואני חושב שהוא כבד מידי והמילים לא מדברות הלחן בטח שלא כובש. קיצר השני הוא לא יצירת מופת כמו מציאות נפרדת אבל יש שם הרבה שירים כובשים כמו עידן האלוהים, יכול להיות, גניבה, אינטרמת ולפעמים. לפי דעתי חמשת השירים האלה הם כלי אחד אחד. בכלל לא מבישים את הפירמה. למי שלא אוהב את אינטרמת אני מציע לו לשמוע את זה עוד כמה פעמים מההתחלה עד הסוף ויקבע. בנוגע לסמי חופשי... אין מה לעשות זה לא השיר הכי טוב בעולם. זה די ניסיון כושל.

חן ה

New member
לדעתי.............

הדיסק פחד מוות (השלישי), הוא דיסק ממש חזק וטוב........ ויש בו הרבה גיטרות והוא פשוט יפה....... לגבי הדיסק השני , אף אחד אמר שהוא לא טוב, אבל הרבה אומרים שהוא קצת פחות טוב אבל הוא אחלה דיסק והוא טוב!!!!!, והשירים שאמרת הם באמת דירים מובילים וטובים!!!......... אז שתבין שאף אחד לא אמר שהוא לא טוב!!! בכל מקרה לדעתי "פחד מוות" דיסק יותר טוב...... ויש הרבה אפילו שאומרים, וגם אני משתתף בדעתם שפחד מוות פשוט חיפה או איך שאני יגיד את זה על הדיסק "היהודים"..... וגם אני אומר את זה אבל למרות זאת אני חושב שהדיסק "היהודים" הוא אחלה דיסק........

נוב 01

New member
צודק, ממש צודק

השלישי זבל של דיסק לקח לי זמן עד שאהבתי ממש את השני כי הוא יותר כבד מהראשון אבל את השלישי אני בחיים לא אוהב. (לאהוב בזמן עתיד. אין לי מושג איך אומרים). דווקא את אינטרמת לא כל כך אהבתי אבל איך שקראתי תהודעה ש´ך שמעתי ת´שיר ונדלקתי. תודה אחי

RiNaTiT

New member
מה נסגר איתכם??!!!

קודם כל ברור שרובכם לא יאהבו את הדיסק החדש כי הוא שונה לגמרי משני הדיסקים הראשונים של היהודים!!!!! שני הדיסקים הראשונים שלהם הם יפים מאוד!! אבל הסגנון והמילים שלהם שונה לגמרי מהדיסק השלישי!!! בדיסק השלישי יש מילים יותר חזקות! יותר בעלות משמעות!! גם בשני הדיסקים הראשונים יש יותר שירים קופצניים שיותר קל להתחבר אליהם ולקפוץ אליהם ובדיסק השלישי יש יותר מילים שקטות, שאולי יתחברו אל חלקכם ואולי לא!! אז לפני שישר תשפטו את העבודה שלהם...שכ"כ חכינו לדיסק הזה... תפתחו את הראש!!! ותתנו צאנ´ס לדיסק כי הוא באמת שווה!!! וחזק ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jiglly

New member
../images/Emo45.gif צודקת../images/Emo9.gif

אני מאד התחברתי לחדש.. ואני אוהבת את שלושת הדיסקים.

rainbowgirl

New member
אני מאוד התחברתי ונהנתי מהדיסק השלי

שי... הוא ממש יפה
אבל שמעתי אותו שלוש פעמימ לפני שממש התחברתי אליו...

חן ה

New member
לדעתי.....

הדיסק החדש הוא דיסק חזק!!!!!! ובכלל המילים בשירים הם חזקים....., תלוי כל אחד ואיך שהוא נקשר אליו....., גם הדיסק "היהודים" הוא טוב....

קומיקס

New member
פחד מות רווללזזזזז

זה הדיסק הכי בן זונה בעולם... שירים יפים מאוד יווואו איזה מילים... RAINBOWGIRL צדקה.. רק לאחר כמה פעמים של שמיעת הדיסק ניתן להבין מה הוא באמת... אני פחות אהבתי את הדיסק השני(היהודים)... אבל אין מה להגיד מציאות ניפרדת גם דיסק תותח... רק שימשיכו ככה...

Heavy Thought

New member
אני לא סובלת ת´דיסק הזה (היהודים)

לפי דעתי המילים שם על הפנים (חוץ מכמה שירים בודדים) והלחנים עוד יותר פחד מוות הרבה יותר טוב... אבל אני עדיין שמה את מציאות נפרדת בעדיפות ראשונה שלי

yuli c

New member
לדעתי...

כמו שאמרתי כאן לא פעם הדיסק השני שלהם "היהודים" הוא הכי מוצלח גם המילים ובעיקר הלחנים ממש נהדרים! את הדיסק השלישי "פחד מוות" כמה שאני אנסה לשמוע אותו לא נראה לי שאני יאהב יש שם כמה שירים יפים אבל בכללי הדיסק ארוך מידי והטקסטים מדכאים... זה לא שיש לי בעיה עם זה זה פשוט לא אהבתי את הכיוון החדש שהם תפסו יעני להיות אומנים שמודעים ל"מצב" בקטע כזה של לבוא עם אמירה... זה ממש לא זה... גם את "מציאות נפרדת מאוד אהבתי" בקיצור אני מקווה שהם יעשו עוד דיסקים טובים מו "היהודים" ו"מציאות נפרדת"

סתם אור

New member
טעות אחת גדולה!

ראשית (מה ראשית??!!) ברור שבכל דיסק יהיה שיר אחד או שניים לא הכי משהו שבעולם...הדיסק השלישי די בראש אחר... אתם חושבים שהוא דיכאוני כי הם מדברים שם על הצרות שלהם... הכעס, הפחד, הייאוש... אני מאוד אהבתי את הדיסק... שירים שלא מפחדים לדבר.. מוזיקה פצצות לגבות. רק למי שמבין! אני מבינה אתכם גם אני לא כל כך אהבתי את הדיסק הזה בהתחלה אבל אח"כ כשמתעמקים בו קוראים את המילים מאזינים למוסיקה מחפשים... מוצאים... אתם פשוט חושבים שהדיסק לא טוב בגלל שהוא שונה! הוא שונה משני הדיסקים הקודמים (למרות שגם הם מצויינים, גם היהודים וגם מציאות נפרדת) וזה טוב שינוי מדי פעם לפעם... אז תכו עכשיו להריץ את הדיסק במערכת ותבינו על מה אני מדברת... את שלושתם!! אוהבת אור...(ובבקשה אם יש תגובות תרשמו אותם למין נקבה... אני בת כאילו...)

למעלה