היהודים...

• פותח הנושא BMS
  • פורסם בתאריך

BMS

New member
היהודים...

נכון שהפורום שלנו רקוב? טוב לא עד כדי כך אבל בכל זאת אם תסתכלו על מה שהולך פה זה מה השיר האהוב עליך/מה 5 השירים/מה הדיסק/מתי ההופעה ב... אז בואו פעם אחת לשם שינוי נסדר את זה ונסעה שירשור הכרות גדול ושיהיה מסודר (ויחידה ותמה מנהלת הפורום אם את קוראת את זה תעשי קישור לזה איך שהוא). אז בואו נתחיל מסודר: 1. שם 2.גיל 3.דיסק אהוב (של היהודים) 4. דיסק אהוב (להקה אחרת) 5. שיר שהכי התחברתם אליו 6. שיר שלא התחברתם אליו 7. ICQ 8. איימל 9. אודיגו או כל תוכנה אחרת (למי שיש) 10. ציטוט נבחר שלך (מעצמך או משיר של היהודים) אז מקווה שיעשה לכם קצת סדר פה.

BMS

New member
אני יתחיל...

1. ניר(ואני בת) 2. 14 3. מציאות נפרדת (וגם השניים האחרים) 4. אחרי כל הדיסקים של היהודים הדיסק עד הקצה של דנה ברגר 5.ג´קי 6. אין בדיוק אחד כזה אבל הכי פחות (למרות שגם אליו התחברתי) בסוף תבכו 7. 113673930 8. [email protected] 9. אודיגו- 7315150 10. יש שתיים הראשון מבביניהם "תתנו למוסיקה להוביל אתכם לעולם טוב יותר, 2. " הרבה שמחה ואהבה מוסיקה היא התרופה שלום על העולם, אמן."-דנה ברגר משיר של היהודים: Cause I don´t believe in anybody anymore It´s everybody´s war

אוקיי...../images/Emo168.gif

1 יערה 2 15 3 מציאות נפרדת 4 פינק פלויד - the wall וג´ימי הנדריקס בהופעה חיה 5 טיפה בים 6 אינטרמת וג´קי 7 162581605 8 [email protected] 9 הממ..אין :p 10 יש שניים...אחד מהשיר טיפה בים "הנה בא ה-אור שלנו כבר כאן נפרדים עכשיו...לפעמים מושכים לנצח בזנב..." והשני מפחד מוות- "כמו שאין למוות סוף כך אין מה למהר כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר"

טוב גם אני

1.שלומי 14.2 3.מציאות נפרדת 4.חלולים-אביב גפן 5.גקי 6.אין דבר כזה [email protected] 9."כמו שאין למוות סוף כך,אין מה למהר. כמו שלא יהיה לי טוב גם במקום אחר"

S h i R l e y

New member
../images/Emo6.gif

1. שירלי 2. 16 וחצי 3. מציאות נפרדת למרות שפחד מוות מתחיל להשתלט עליי... 4. האנפלאגד של נירוונה 5. אני חושבת שיש המון אז אחד מכל דיסק : מציאות נפרדת - מחפש תשובה. היהודים - לפעמים. פחד מוות - מקום אחר. 6. אין לי! אני חושבת שדי התחברתי לכל שיר איכשהו... 7. 93935078 8. [email protected] 9. אין! 10. "המוזיקה היא הפסקול של החיים..."

Heavy Thought

New member
חח אוקיי..

1. מור 2. 14 3. מציאות נפרדת 4. S&M האלבום של מטאליקה עם הסימפוניה של סן-פרנסיסקו.. דבר גדול 5. מחפש תשובה, לפעמים וגם Father פחות או יותר 6. סמי חופשי..ועוד קצת מהדיסק השני 7. 121316276 8. [email protected] 9. אממ..יש לי אודיגו אבל נטשתי אותו 10. לא מצליחה לחשוב על משהו כרגע טוב, זהו אני חושבת

Dark Shine

New member
../images/Emo13.gif

1. אור שמש |מנורה|
2. 13 וחצי
3. מציאות נפרדת
4.עוד נגיעה- אוסף רוקנרול בעברית...
5. קח אותי
6.מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר
8. 158105628 9. אין לי אימייל... 10. Don´t Love What U Get, Get What U Love

vegi force 1980

New member
עכשיו אני

1. אייל 2. 22 3. מציאות ניפרדת 4. לא תכירו אבל קוקו בלוף והיתושים הדיסק נקרא ביצים 5. סוף העולם (מציאות ניפרדת) 6. אין כזה 7. אני מעדיף לשמור על הפרטיות ולא לתת שום אי מייל או איי סי קריו או אודיגו 10. הציטוט שלי זה החתימה שלי

S h i R l e y

New member
אני מכירה!! אני מכירה!!

אני מכירה את קוקו בלוף והיתושים... בעצם אני מכירה רק שני שירים : הראשון זה "בת שבע" והשני... ממממ... אני לא זוכרת את השם אבל שניהם ממש מגניבים!!

../images/Emo3.gif

קוקו בלופ? אני מכירה רק שיר אחד...שעול החקלאי ו...יש להמ 2 דיסקימ ניארה לי...בקיצור לידיד שלי יש 2 דיסקימ שלהמ..
קואק קואק קואק..... שיהיה לכמ יומ ירוק ומאאאאאגניב...:)בהביי רוני הסטלנית ל.

vegi force 1980

New member
איזה 2 דיסקים?????

אני מכיר רק אחד את ביצים איזה עוד דיסק יש להם???.. אני רוצה אני רוצה אני רוצה!!!!!!!!!!!! תני לי קשר עם הבן אדם או משהו

‡NoK

New member
מכירה כמעט את כל השירים של..

קוקובלוף..פאק הם טובימ

רלמ

New member
למרות שאני לא כותב פה הרבה

1. עמי 2. 16 3. מציאות נפרדת (מן הסתם?) 4. הדיסק הראשון של מופע הארנבות 5. של היהודים? לא קל + פיוטה. 6. של היהודים לא נראה לי שיש משהו שאני לא מתחבר אליו.. אולי אלה, אבל רק מבחינת הלחן. 7. מעדיף שלא כרגע 8. [email protected] 9. אין 10. הרוק לא מת (גם החתימה) 11. אה, זהו? טוב, ביי.

דובSHניה

New member
אז ככה :)

אז ככה... .1דנו´ש(פשושית .2בת כמה אממ 17 עוד חודש .. 19-9-85 לא לשכוח 3. מציאות נפרדת אחלה של דיסק 4.אביב גפן- מומנטו מורי וכול הדיסקים הישנים שלו 5.השיר שלי הוא אלה שיאוו שיק ענק 6.שלא התחברתי אליו זה אני מאוהב שלהם 7 .150182464 [email protected] 8.הציטוט שלי הולך ככה" אהבה נכנסת דרך העינים ויוצאת דרכם"

yuli c

New member
תשובות

טוב אז ככה: 1.תקראו לי יולי 2. כמעט 18 3. אני הכי אהבתי את הדיסק השני של היהודים שנקרא "היהודים" נראה לי שאני יוצאת דופן כאן... 4. וואו יש מלא דיסקים שאני אוהבת בגלל שהרוב כאן הם בטח אוהבי רוק אז נלך על urban hymns של הוורב 5.השיר היחיד שהתחברתי אליו מהאלבום האחרון של היהודים הוא "בסוף תבכו" בעיקר בגלל הציטוט הבא: אני לא בורח פשוט כואב לי לסלוח מסתבר שאני לא בוחר מה לשכוח 6. השיר "באוויר" של היהודים זה מה שעולה לי בראש כרגע... 7. אי סי קיו מעדיפה שלא לתת. 8. האי מייל שלי:[email protected] 9. אין לי אודיגו 10. הנה ציטוט מהשיר oh lord: cause i don´t beolive in anybody anymore it´s evertbody war

kibutznikit

New member
שלי!!

1. בואו נקרא לי נעמה.(שם בדוי) 2. 15 3. מציאות נפרדת 4. קשה.. נגיעות- ברי סחרוף זה מה שעולה במוחי 5. קח אותי 6. לא עולה במוחי 7. אין איי סי קיו 8. מעדיפה שלא לתת 9. מה זה אודיגו?!?! 10. "מי אמר לך שאת מוזרה, ומי אמר שזה אסור?" לא עניתי על כלום עאלב עדיין

E l i a n

New member
היי כולם ../images/Emo24.gif הנה הפרטים שלי...

1.שם:אליאן. 2.גיל: ביום שישי הבא (16 לאוגוסט) אני אהיה בת 17. 3.דיסק אהוב של היהודים:..זה קשה..אני אוהבת את כולם ובכל אחד גם שירים מסויימים..אני חושבת.."פחד מוות"..אבל לא סגורה על עצמי. 4.דיסק אהוב של להקה אחרת:זה נורא קשה..אני מאוד אוהבת את נימרוד לב (אני מנהלת הפורום שלו,פה,בתפוז) ואני גם אוהבת את "The Doors" למי שמכיר. 5.שיר שהכי התחברתי אליו..:אני חושבת ש.."אמן" מ"פחד מוות" ו"לפעמים" מ"היהודים".. 6.שיר שלא התחברתי..:סמי חופשי.כי אני פשוט לא ממש מבינה על מה הוא מדבר.7+8.אי מייל/איי סי קיו: אני אתן רק למי שיבקש במסר אישי.. 9.אין לי.. 10.יש הרבה..כרגע זה מה שיש לי למטה וגם "כמה זמן..אני מחכה ש..יבואו ימים טובים".. שניהם של נימרוד לב,ואני מסכימה עם שניהם ומזדהה. זהו,מקווה שנהניתם לקרוא אודותיי.
ד"ש לניר,רוני ורוני וכל מי שמכיר אותי ורוצה/לא רוצה להודות בזה..
לכולם! ממני. אליאן

*ראיתמ פעמ שירשור בלי תגובה שלי../images/Emo35.gif*

אז הפורמ שלנו רקוב...אז מה?! תמיד טוב לנסות להחיות אותו..
אזזזז אני יתחיל כי אני לא יכולה אמ שירשור בלי הודעה שלי..
1.רוני הסטלנית (שמ מישפחה בדוי) 2. 14 אבל עולה לח´..השאירו אותי שנה בגנ..
3.מציאות ניפרדת אלה מה
4.אממ הכי טובימ שלי זה לינקינ פארק כל מטאליקה (דה בלק,מסטר,S&M) אממ...ירח מלא של אביב...וממנטו מורי גמ טוב אבל לא הכי אמממ...וכל שאר הדיסקימ שלי..הרוב המ איכותיימ
..יש כאלה שאני סתמ קניתי בלי סיבה..ויש כאלה שפשוט הביאו לי מתנה..אני לא יכולה לצאת מחנות דיסקימ בלי דיסק ביד
... 5.שיר...המאה ה-20 אלה מה
6.שלא התחברתי...פאק יש מלא...אני יתחיל ב...של היהודימ? אמ כנ אז סמי חופשי..הוא סתמ מצחיק... 7. 14784940 [email protected] [email protected] 9.אינ...אממ...טאקי עוזר
10."אמ היה לי קצת מוח לא הייתי מפגר<ת>...מיצטער<ת>
" וזהו לבנתיימ...שמחתי להכיר את כולככמ... קואק קואק קואק..:)בהביי

למעלה