היהודים - פורטה

adida8

New member
היהודים - פורטה

הי, אולי אני באיחור פה, אבל מה אומרים על החדש של היהודים? עבודה מדהימה של יהב, חוץ מזה שההקלטה ברמה עולמית. עדי

kfirshap

New member
חדש זה עניין יחסי D:

יהב מדהים, גם בהופעות הוא לא נופל לרגע ניו יורק סיטי בהחלט השיר הכי מרשים מבחינת תופים חופשי גם דיי מרשים והכניסה המפציצה לאין לך מקום=] פשוט עבודה איכותית מטורף ברמה גבוהה מאוד בסצנת הרוק=]

אחלה דיסק, אבל

זה כלום לעומת מה שהוא עושה בהופעות. הוא מדהים, באמת... אחד המתופפים הכי טובים שלנו, לדעתי

Dillinger

New member
לגבי פורטה-יהב אדיר אבל...

כל התופים בדיסק הזה מיושרים על ידי BEAT DETECTIVE בפרו טולס אז התופים שאתה שומע שם לא באמת נשמעים כמו שיהב ניגן אותם אז חוץ מזה שאפשר לדעת שיש לו כמה רעיונות מגניבים, הנגינה שם זה לא הוא, זה מחשב.

Cesc

New member
היום לכולם עושים ביט דטקטיב, זה דבר מאד שכיח

בהפקות מהסגנון ה"כבד" אך ורק להפקת סאונד. זה לא שהוא לא מנגן טייט חושרמוטה בהופעות אז זה לא משנה.

Ytsejamer

New member
ולאלה שלא יודעים מזה ביט דטקטיב?

כמוני?

g d r

New member
מה זאת אומרת?

הרי אם אתה מקליט עם מטרונום אתה אמור להיות בדיוק על הביט לאורך כל ההקלטה אז למה צריך את זה?

dudester

New member
היא מתקנת את הטעות האנושית

אפילו את הבסיסט הכי מדויק מזיזים בהיפהופ. כי צריך שזה יהיה ה-כ-י מדויק. אני בגדול בעד אנושיות ונגד האסכולה, אבל המציאות היא שהתוכנה הזאת מיישרת אותו אם הוא לא יושב בדיוק. שוב, מדובר במאיות השנייה לפעמים.

g d r

New member
לא הבנתי למה זה יכול להרוס פיל..

פיל של מתופף הוא לא הקצב אלא המכות.. אם המכות נקיות יפות ודינמיות.. זה לפחות מה שאני חושב.. ואם הבנתי נכון מה שהתוכנה הזאת עושה... היא בסך הכל נגיד עם הוא שם מכה שהייתה אמורה להיות על ה4 לדוגמא ממש טיפה אחרי ה4 ברמה שאם תשמע אתה לא ממש תשים לב.. זה מתקן..

drums123

New member
חלק מהפיל זה שינוי המיקום של המכה ביחס

לרבע בדיוק של ממש מאיות השניה (הדברים שהוא מיישר) שנותנים פיל בין היתר, או שאני טועה?

status

New member
ביט דיטקטיב לא נועדה לשנות מיקום של מכה באופן

דראסטי... הקטע שלה הוא למקם מכות בדיוק איפה שהן היו צריכות להיות אם למתופף היה קצב מושלם. כשמדברים על תיקון של מאיות השנייה מדברים על הסטיה האנושית הלא מכוונת (שבעקרון כדי לשמוע אותה תצטרך אזניים די מיומנות..) היום המון מתופפים מיישרים את התופים בצורה דיגטלית - לא מחשב ולא כלום. זה עדין אותו מתופף אהוב ומוכר =)

Morbid Angel

New member
אנלוגיה טובה:

זה כמו צילום שמשפרים לו את הצבעים בפוטושופ, זה יעשה את התוצר סופי יותר טוב - אבל לא יחולל ניסים. זו לא רמאות זו בסה"כ קצת קוסמטיקה, ואם הבסיס גרוע - זה לא מה שיציל אותך, כלומר אם הבחורה נראית כמו זבל - גם אם תשפוך עליה דלי של מישל מרסייה, כוסית היא כבר לא תהיה. יצא לי חרוז :] יום טוב, גל.

BlacK LiOr

New member
לא יודע

הסאונד שלו משעמם,התפקידים סבבה. ובכללל הלהקה משעממת כבר. שמע את האבלום הראשון- עבודת תופים מדהימה והמוזיקה בכלל

Dr Drums

New member
יהב,

בתחילת דרכי אהבתי אותו, אבל עכשיו אני קצת מתערער הבנאדם יודע ר-ק להפציץ! אין לו שום חוש של דינמיקה בתוך שיר וזה דבר רע... הוא חוזר על גרובים ועל מעברים, הוא לא כלכך מקורי... הוא יודע להחזיק ולסחוב שיר, הוא עושה עבודה לא רעה ללהקה שהוא נמצא בה, אבל מתופף טוב לדעתי הוא לא.

WinterZ

New member
את כל ההודעה שלך סתרת בסוף.

הוא מתופף טוב. אבל לא יצירתי אם כבר

למעלה